Joulumatka Garmisch-Partenkircheniin

Lähde viettämään joulua Saksan upeisiin vuoristomaisemiin Garmisch-Partenkircheniin ja nauti joulun tunnelmasta saksalaisittain!

Joulumatka Garmisch-Partenkircheniin

Vietä ikimuistoinen joulu yhdessä Baijerin Alppien merkittävimmistä matkailu- ja urheilukeskuksista, Garmisch-Partenkirchenissa. Tämän matkan aikana koet baijerilaista sydämellisyyttä, ehdit tutustua kaupungin historiallisiin keskustoihin ja nauttimaan joulun tunnelmasta joulutoreilla glühweinia nauttien. Ajelet hevoskyydillä ja matkaat junalla Zugspitzelle, Saksan korkeimmalle vuorelle, joka tarjoaa upeita maisemia huipuilta. Jätä jouluhössötys muille ja nauti valmiista joulusta baijerilaisittain!

Garmisch-Partenkirchen

Garmisch-Partenkirchen sijaitsee Baijerin osavaltion eteläosissa, lähellä Itävallan rajaa. Kaupunki jakautuu Garmischiin ja Partenkircheniin. Alunperin ne olivat erilliset kylänsä, mutta nykyisin yksi kaupunki. Partenkirchen on vanhempi ja perinteisempi kun taas Garmisch on modernimpi. Sekä Garmischilla että Partenkirchenillä on molemmilla erittäin kauniit historialliset keskustat. Sydämellisiä ihmisiä ja rentoa baijerilaista tunnelmaa. Tyylikäs kävely- ja ostokatu Ludwigstraße sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä hotellilta. Tällä historiallisella kadulla on korkeatasoisia liikkeitä, tyypillisiä alppialueen ruokapaikkoja ja tasokkaita ravintoloita.

 

 

 

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display