Linnajoulu Irlannissa 6pv

Unohda joulun kiireet ja vietä tunnelmallinen joulu Irlannin maaseutumaisemissa!

Joulu Irlannissa

Irlannisssa joulua vietetään perinteisin menoin; jouluaatto on vielä tavallinen työpäivä, jonka jälkeen mennään pubiin toivottamaan tutuille ja tuntemattomille hyvät joulut. Nauru raikaa ja iloiset joululaulut soivat! Pubit, kaupat ja kadut on koristeltu näyttävin jouluvaloin ja koristein. Jouluaamun messun jälkeen aletaan valmistelemaan joulupäivän lounasta; täytettyä kalkkunaa karpalokastikkeella, kinkkua, vihanneksia ka perunaa eri muodoissa. Jouluisia jälkiruokia ovat mm. Trifle-cherryvanukas ja Christmas Pudding -jouluvanukas.

Fitzpatrick Castle ****

Tällä matkalla majoitutaan Fitzpatrick Castle hotellissa, joka sijaitsee tyylikkäällä Dalkeyn ja Killineyn aluella Dublinin eteläpuolella ja vain 20 minuutin ajomatkan päässä Dublinin keskustasta. Hotellin tunnelma perustuu 1800-luvulta peräisin olevaan linnaan ja hotellina linna on toiminut jo 30 vuoden ajan. Fitzpatrick Castle on yksi Dublinin alueen tyylikkäimmistä hotelleista, jossa koet aitoa Dublinilaista tunnelmaa ja loistoa!

Kilkenny Castle

Matkan aikan vierailemme myös Kilkennyn linnassa, jossa asui aikoinaan Butlerien aatelissuku. Heillä oli tärkeä asema aikoinaan Irlannissa ja Englannissa, sillä he hallitsivat viinikauppaa näillä saarilla. Linnassa on useita mielenkiintoisia huoneita mm. upea kirjastosali ja Long Hall -taidegalleria. Arthur Butler, suvun viimeinen jäsen, lahjoitti linnan nimellissummaa vastaan Irlannin valtiolle.

Lähtö 23.12.2018 tulossa myyntiin pian!

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia

Cxense Display