Málaga

Sää tänään

26°C

Sää tänään ja 5 vrk ennuste

16.8.

25°C

17.8.

25°C

18.8.

25°C

19.8.

26°C

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap Sulje

Joulumatka Málagaan, 5pv

Koe jouluntaikaa Málagan valojen loisteessa!
Joulun alla kaupunki syttyy valoloistoon ja elämä pyhistä huolimatta vilkastuu. Kaupunki tarjoaa jouluntunnelman lisäksi kulttuuria, hyvää ruokaa, aurinkoa ja rantoja, unohtamatta viinitilavierailua vuoristossa.

Málaga

Tämä auringosta lähes läpi vuoden nauttiva satamakaupunki sijaitsee Etelä-Espanjassa, Costa del Solilla. Kaupunki on monien matkailijoiden suosiossa, mutta turisteista huolimatta Málaga on säilyttänyt aidon andalusialaisen tunnelman. Voit edelleenkin aistia tuon tunnelman kaduilla astellessa. Vanhakaupunki on kaupungin keskeisin paikka, jonka ympäriltä löytyykin lähes kaikki tarpeellinen; museoita, taidegallerioita, ravintoloita, kahviloita ja ihastuttavia aukioita.
Talvi, syksy ja kevät ovat mitä parhainta aikaa kaupunkilomailuun Málagassa, koska lämpötila on 16-22 asteen välillä. Matkapoikien paketilla pääset kaupunkiin hieman pintaa syvemmälle paikallisoppaan opastuksella.

Joulu Málagassa

Vietä hieman erilaisempi joulu tänä vuonna. Vaikkei lunta olekaan, on Málagan kaupunkiin saatu jouluntunnelmaan lukuisilla tunnelmallisilla valoilla. Katolilaisen perinteen mukaan kaupungissa on paljon jouluseimiä ja jokavuotinen kaupungintalolla oleva seimi kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa. Aurinkoa tämä kaupunki tarjoaa todennäköisesti joulunakin ja siksi onkin mukava lähteä tapaninpäivänä kokopäiväretkelle Rondaan viinitilalle. Muutoin matkalla onkin runsaasti myös vapaa-aikaa joko omatoimiseen retkeilyyn tai rentoutumiseen ja joulusta nauttimiseen.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display