Alsacen joulutorit 4pv

Lähde hakemaan jouluntunnelmaa Alsacen alueen tunnelmallisista joulutoreista!
Paahdettujen manteleiden ja kastanjoiden tuoksu, jouluinen punaviini ja herkulliset leivokset kuuluvat Alsacen alueen joulutorien tarjontaan. Tee hyviä löytöjä pukinkonttiin ja vie tuliaisiksi joulupöytään myös ranskalaisen joulupöydän antimia.

Alsacen joulutorit

Koillis-Ranskassa sijaitsevan Alsacen alueen joulumarkkinat ovat olleet maineikkaat jo 1500-luvulta. Alueen pittoreskit kaupungit ja kylät koristellaan tunnelmallisin jouluvaloin, kuuset notkuvat koristeista ja joulumarkkinoiden kojuissa on myynnissä perinteisiä jouluherkkuja sekä laadukkaita käsitöitä. Tuoksut kantautuvat jokaisen nenään ja houkuttavat maistamaan herkullisia leivonnaisia, karamellisoituja omenia ja jouluista punaviiniä. Alueen joulumarkkinoinen perinteeseen kuuluu mm. erilaiset puiset seimihahmot, nostalgiset vanhanajan lelut sekä tietenkin ruoka ja viini. Strasbourgin ja Colmarin joulumarkkinat ovat kooltaan suuremmat kuin taas Riquewihrin pikkukylän markkinat lumoavat kotoisammalla tyylillä.

Tällä matkalla saat loistavan yleiskuvan Alsacen alueesta ja pääset jouluntunnelmaan Alsacen alueen satukirjamaisilla joulutoreilla.

Varaathan paikkasi nopeasti, lähdöllä on enää muutama paikka vapaana!

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display