Bratislava-Wien

Koe kaksi Keski-Euroopan upeaa kaupunkia jouluasuissaan! Slovakian pääkaupunki, Bratislava, on pienessä koossaan viehättävä ja helposti tutustuttava kaupunkikohde. Keisarillinen Wien tarjoaa historian lisäksi kulttuuria, shoppailua ja erityisen kauniita kortteleita.

Bratislavan joulumarkkinat

Slovakian pääkaupungin Bratislavan vanhakaupunki on tunnelmallinen, ja sen keskellä sijaitseva aukio suihkulähteineen on Bratislavan sydän. Bratislavan kompaktin koon vuoksi tutustuminen kaupunkiin on helppoa ja mukavaa. Joulun aikaan aukion täyttävät jouluiset tuoksut ja maut, kun perinteisiä joulumarkkinoita vietetään keskieurooppalaiseen tapaan. Torilta löytyy tarjontaa posliiniin ja kristalliin, ja varmasti jokaiselle jotakin.

Wienin joulumarkkinat

Itävallan pääkaupunki Wien hehkuu keisariaikaista loistoa, ja Wienin perinteikkäät joulutorit ilahduttavat vuodesta toiseen kauneudellaan. Lähes jokaisella kaupunginosalla omat joulumarkkinansa, jotka eroavat paljonkin toisistaan. Suurin ja tunnetuin joulutori löytyy Wienin kaupungintalon kupeessa, Rathausplatz-aukiolta, jossa on suuri joulukuusi, luistelurata ja paljon kojuja. Schönbrunnin linnan joulutori on ehdottomasti myös vierailun arvoinen, upeiden palatsirakennusten keskellä on helppo sukeltaa mukaan joulun maailmaan ja nauttia Glühweinia. Kävelykatujen alueella on lukuisia ravintoloita ja tunnelmallisia kahviloita, joihin voi pistäytyä lämmittelemään ja nauttimaan paikallista ruokaa ja juomaa.

2.12.2017 lähtö täynnä! Kysy mahdollisia lisäpaikkoja myyntipalvelustamme p. 0102323200!

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia

Cxense Display