Itävallan alppimaisemat

Lähde opastetulle joulunalusmatkalle upeisiin alppimaisemiin!
Tällä matkalla majoitumme tunnelmalliseen Innsbruckiin ja mm. nousemme hammasratajunalla Hungerburgin näköalatasanteelle ja tutustumme itävaltalaisen Swarovskin säkenöivään kristallimaailmaan.

Innsbruck

Alppien pääkaupungiksikin kutsuttu Innsbruck on viehättävä, historiallinen kaupunki Alppien keskellä. Kaupunki on tunnettu talviurheilusta, mutta Innsbruck on paljon muutakin kuin suosittu talviurheilukohde. Kaupunki tarjoaa historiallisia rakennuksia, ihania ravintoloita ja kahviloita ja hyvät urheilu- ja ostosmahdollisuudet.Yksi Innsbruckin tunnetuimmista nähtävyyksistä on "Kultainen Katto", joka kimaltelee 1400-luvulla rakennetussa talossa. Kyseessä on näyttävä parveke, jonka katos on koristeltu kullalla. Muita tunnettuja historiallisia rakennuksista ovat keisarillinen palatsi, Hofkirche ja Ambrasin linna.

Joulumarkkinat

Innsbruckissa on useita joulutoreja, joista tunnetuin on ehkä historialliseen vanhaan kaupunkiin, "Kultaisen Katon" edustalle pystytetty tori sekä perheille suunnattu joulutori Marktplatzilla, joka tarjoaa myös lapsille suunnattuja jouluisia tapahtumia. Joulumarkkinoilta löydät käsitöitä, jouluisia herkkuja ja koriste-esineitä. Nauti mukillinen Glühweinia ja perinteisiä leivonnanisia

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display