Joulunalusmatka New Yorkiin 6pv

Joulunalusaika New Yorkissa on unohtumaton. Kauniita jouluvaloja, iloisia joululauluja raikavat pelastusarmeijan keräyspisteet ja tyylikkäästi koristellut näyteikkunat. Lähde jouluostoksille suurkaupungin sykkeeseen, lumoudu valoloisteesta ja virittäydy tunnelmaan joulun ihmemaassa!

Joulunalusaika New Yorkissa

New York on ehkä maailman tunnetuin ja vaikuttavin kaupunki, joka lumoaa matkailijan aina uudestaan ja uudestaan. Manhattanin saari on New Yorkin sydän, joka tarjoaa elämyksiä vaikka läpi yön. Elokuvista tuttuja maisemia, massoittain keltaisia takseja, 5th Avenuen loistokkaita kauppoja, maailmankuuluja museoita sekä monikulttuurisia kaupunginosia.

Mitä New Yorkista ei löydy, sitä ei varmasti tarvitsekaan. Tällä matkalla teet takuuvarmasti edullisia joululahjaostoksia. Kaupungin lähistöllä on lukuisia outlet -ostoskeskuksia, joista löytyy mm. edullisia merkkivaatteita. Näihin pääset kätevästi omatoimisesti bussilla. Jouluhullun paratiisi on varmasti kauppojen joulukoristetarjonta, jota on hyllytolkulla eri väreissä. Koristellut näyteikkunat toivottavat hyvää joulua ja kaikki on amerikkalaiseen tapaan suurta ja näyttävää. Tavaratalotarjonnan vastapainoksi kannattaa käydä esimerkiksi Bryant Parkin joulumarkkinoilla, jossa myydään mm. taidekäsitöitä, koruja ja leluja.

Yksi kuuluisimmista joulunajan nähtävyyksistä on Rockefeller Centerille joka vuosi pystytettävä mahtava värikäs joulukuusi. Kuusen valojen sytytys on suuri tapahtuma New Yorkissa ja seremonia lähetetään suorana lähetyksenä televisiosta. Edustalla sijaitseva, elokuvistakin tuttu, luistelukenttä vilisee iloisia luistelijoita.

Ostokset

New Yorkiin lähtiessä kannattaa matkalaukkuun jättää tuliaisille tilaa. Kaupunki tarjoaa niin edullisempia ketjuliikkeitä, loistokkaita 5th Avenuen kauppoja, pikkuputiikkeja sekä valtavia Outlet-keskuksia, jotka sijaitsevat usein hieman Manhattanin ulkopuolella. Ja vaikka ostokset eivät niin kiinnostaisikaan, kannattaa mielenkiinnosta käydä kurkistamassa koko korttelin kokoiseen, kuuluisaan Macy´s tavarataloon.

Manhattan

Matkan hintaan sisätyvällä Manhattanin kierroksella saat hyvän yleiskuvan New Yorkista. Teemme kierroksen suomenkielisen oppaan johdolla ja näemme tunnetuimmat nähtävyydet. Ohitamme mm. Metropolitan ja Guggenheim -museot, Time Squaren, SoHon alueen, Battery Parkin, josta näkymät Vapaudenpatsaalle sekä Harlemin ja Chinatownin.

 

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display