Joulunalusmatka Pariisiin 3 pv

Joulunaikaan Pariisi on entistäkin ihanampi! Kaupungin jouluvalot sytytetään jo marraskuussa, ja joulutorit avautuvat joulukuun puolella. Galeries La Fayetten ja Printempsin tavaratalojen mahtipontiset jouluikkunat ovat taidonnäyte, ja monelle Ranskalaiselle ne ovat perinne, jota käydään kaukaakin ihailemassa. Champs Elyséen bulevardin valaistut puut hohtavat ympärilleen satumaisen kaunista joulutunnelmaa.

Pariisi

Pariisi on kaikkea mitä voit kuvitella, ja enemmänkin! Parhaiten Pariisia kuvaavat superlatiivit – kaunein, suurin, hienoin, romanttisin... Pariisilaiskorttelit katukahviloineen, Seine-joki upeine siltoineen, Eiffel-torni, Notre Dame sekä muut maailmankuulut rakennukset ja museot, Concorde-aukio, Champs-Elysées, Riemukaari, ostosbulevardit ja muotihuoneet - mistä sinä aloittaisit kaupunkiin tutustumisen?

Pariisin satumainen joulutunnelma syntyy upeista jouluvaloista ja joulutoreista. Joulutoreja löytyy useista kaupunginosista. Toreille astuessa tuntuu kuin tulisi toiseen maailmaan. Puiset pikkumökit muodostavat kuin pikkuruisen kylän, ja kauniit pöydät notkuvat eri puolilta Ranskaa tulleista käsitöistä. Kuuman viinin tuoksu leijuu ilmassa. Kaupungin pieniltä kujilta löytyy idyllisiä kahviloita, joissa voi lepuuttaa jalkoja ja nauttia hiukopalaa. Tunnelmoimiseen johdattavat esimerkiksi Amélie-elokuvastakin tutut Montmartren kukkulan sympaattiset pikkukujat 18. kaupunginosassa. Samalla kannattaa voi vierailla Pariisin korkeimman kukkulan laella sijaitsevassa valkoisessa Sacré Coeurin basilikassa, jonka ympäristön katutaiteilijat ovat hekin näkemisen arvoisia.

Tämän matkan hintaan sisältyy suomeksi opastettu Pariisin kaupunkikierros ja opastettu kävelykierros Montmartren alueella.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display