Salzburg

Ohjelmallisella joulunalusmatkallamme koet jouluista tunnelmaa lumihuippuisten Alppien ympäröimässä Salzburgissa. Kaupunki on täynnä jouluntuoksua, iloisia ihmisiä ja tunnelmallisia joulutoreja. Lähde Matkapoikien mukana opastetulle joulunalusmatkalle upeisiin alppimaisemiin!

Salzburg

Salzburg on ehdottomasti alppikaupunkien aatelia! Kaunis vanha kaupunki barokkityylisine rakennuksineen ja kapeine kujineen saa ajatukset kiireestä pois. Kaupunkia reunustavat upeat Alpit, sen keskusta on ihanan kompakti ja kaikki nähtävyydet lähellä toisiaan. Salzburg tunnetaan myös Mozartin syntymäkaupunkina sekä Sound of Music -musikaalin kuvauspaikkana.

Tällä matkalla viehättävän Salzburgin lisäksi tutuksi tulevat myös Nymphenbrugin linna Münchenissa, Oberndorf bei Salzburg, Modensee sekä Fraueninsel. Oberndorfissa soitettiin 200 vuotta sitten maailmakuulu Jouluyö, juhlayö -laulu. Tutustumme laulun historiaan Stille Nach -museossa. Tutuksi tulevat myös Mondseen pikkukaupunki, jossa käymme joulutorilla sekä Chiemsee järvellä sijaitseva Fraueninselin saari, jossa on vain muutamana päivänä joulutori. 

Joulumarkkinat

Salzburgin joulumarkkinat sijaitsevat Salzburgin katedraalin edessä, Hohensalzburgin linnoituksen juurella. Tunnelmaa torilla luovat pienet kuorot ja koululaisryhmien esitykset. Kojut tarjoavat ihania käsitöitä, suolaisia ja makeita herkkuja, leivonnaisia ja lämmittävää Glühweinia ja appelsiinipunssia. Salzburgin joulumarkkinoilla on pitkä historia, joka ulottuu jopa 1400-luvulle asti.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display