Matkaohjelma

Verona ja Milano

Tällä matkalla koet italialaista joulutunnelmaa muodin mekassa Milanossa sekä Romeon ja Julian kaupungissa Veronassa. Tutuiksi tulevat niin Milanon tärkeimmät nähtävyydet kuin Veronan kauneimmat aukiot, palatsit sekä tietysti Julian parveke. Vierailemme Valpolicellan viinialueella kuulemassa viinituotannosta ja maistelemassa paikallisen tilan viinejä, mm. kuuluisaa Amaronea. Aikaa jää myös omiin suunnitelmiin. Tule mukaan tunnelmoimaan joulutoreille, nauttimaan italialaisen keittiön herkuista ja viehättymään jouluisesta tunnelmasta!

Milano

Milano sijaitsee Pohjois-Italiassa, Lombardian maakunnassa. Milano on ihanteellinen kaupunkilomakohde, jossa kohtaavat kauniilla tavalla muoti, design, tuhansia vuosia vanha historia ja kulttuuri, jalkapallo sekä erinomainen ruoka. Milanosta löytyy useita Italian kuuluisimpia ja vieraillumpia nähtävyyksiä, kuten tuomiokirkko Duomo sekä oopperatalo La Scala. Suuri osa nähtävyyksistä sijaitsee Duomon aukion lähellä. Tämän ansiosta kaupunkiin ehtii tutustua hyvin lyhyelläkin vierailulla.

Verona

Verona tunnetaan Romeon ja Julian kotikaupunkina, sillä  Shakespeare sijoitti tuon surullisen ja romanttisen rakkaustarinan tapahtumat juuri Veronaan. Verona on tunnelmallinen ja kaunis kaupunki jonka läheisyydestä löytyy myös Valpolicellan viinialue. Veronaa kutsutaan Pohjois-Italian Roomaksi, ja Rooman valtakunnan ajasta muistuttaa Arena-amfiteatteri ja Adige-joen yli kulkeva roomalaisten rakentama silta, Ponte Romana. Arena toimii jokakesäisten Veronan oopperajuhlien pitopaikkana. Veronassa on monia historiallisesti ja arkkitehtoonisesti mielenkiintoisia nähtävyyksiä: mm. Piazza Signorian laidalla olevat Scaligheri-suvun asuin-ja hallintorakennukset sekä Piazza  delle Erbeä ympäröivät kauppiaiden ja yksityisperheiden palatsit. Aukion ympäriltä löytyy monia mukavia baareja ja kahviloita, joissa on kiva pysähtyä kahville tai aperitiiville.Ostosten ystävät suuntaavat Arenalta lähtevälle Via Mazzini –ostoskadulle, josta löytyy vaate- ja kenkäkauppoja jokaiseen makuun.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display