Wien 4 pv

Wien on Euroopan kauneimpia kaupunkeja ja kaupunkikohteiden helmi. Kaupunki tarjoaa kävijälle historiaa, musiikkia, museoita, arkkitehtuuria, estetiikkaa, palatseja ja puistoja, ja tunnelmallisissa wieniläisissä kahviloissa istuskelu kruunaa lomapäivät. Wien on myös
erinomainen ostoskaupunki, jonka perinteikkäät joulutorit lumoavat kauneudellaan. Joulutoreja löytyy ympäri kaupunkia, mutta suurin ja tunnetuin joulutori löytyy Wienin kaupungintalon kupeessa, Radhausplatz-aukiolta, jossa on suuri joulukuusi, luistelurata ja paljon kojuja. Matkamme hintaan sisältyy opastettu kaupunkikiertoajelu sekä Vanhankaupungin opastettu kävelykierros, joiden aikana saamme oppaalta runsaasti tietoa kaupungin historiasta ja nykypäivästä. Hyvien lentoaikataulujen ansiosta jää runsaasti aikaa myös kiertää kaupunkia ja sen nähtävyyksiä omaan tahtiin.

Wien

Wien on varmasti Euroopan kaunein kaupunki, joka on kautta aikojen ollut kuninkaallisten asuinkaupunki. Tämä näkyy kaupunkikuvassa uskomattomana kokoelmana palatseja, bulevardeja ja toinen toistaan upeampia puutarhoja. Tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat leveä puistobulevardi Ringstrasse, Schönbrunnin linna, Stephansdom-kirkko, Hofburgin palatsialue ja Naschmarkt-torikatu. Innere Stadtin alueella sijaitsevat kaupungin parhaat ravintolat ja perinteisimmät kahvilat, ja alueen laitamilta löydät laitamilta löytyy useita kauniita puistoja.

Joulun lähetyessä valaistuja puistoja sekä satoja pieniä myyntikojuja löytyy ympäri kaupunkia. Wienin näyttävillä joulutoreilla on yli 700-vuotiset perinteet. Toreilla pääset maistelemaan lämmintä Glühweinia sekä tuoksuvia kastanjoita. Löydä yllätyksiä pukinkonttiin ja ilahduta rakkaitasi periteisillä rakkausviesteillä koristelluilla pipareilla.

Wien tunnetaan tietenkin myös kahviloistaan. Café Sacher on luonnollisesti kaikkien sacherkakun ystävien pyhiinvaelluspaikka, ja Café Centralia sanotaan Wienin kauneimmaksi kahvilaksi. Perinteisessä wieniläisessä kahvilassa nautittu kiireetön kahvihetki kruunaa päivän mukavasti!

Varaathan paikkasi nopeasti, lähdöllä on enää muutama paikka vapaana!

 

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display