Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Päivä Tukholmassa

Jyty-risteily Silja Serenadella

Jyty-risteily Silja Serenadella

Lähtöpäivät:

7.10.2022

Matkan kesto:

3pv

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Nettivaraamo sulkeutunut. Mikäli mielit vielä matkalle mukaan, ota yhteyttä Matkapoikien myyntipalveluun puh. 010-2323 200.


Lähde mukaan Jyty-risteilylle Silja Serenadella 7-9.10.2022!


Jytyn risteily Silja Serenadella lähtee Helsingistä Olympiaterminaalista klo 17.00 ja palaa takaisin sunnuntaina klo 10.30

Jokaisella matkustajalla tulee olla matkalla mukana henkilöllisyystodistus (esim. ajokortti, voimassa oleva passi tai virallinen EU-henkilökortti).

Tarkempi risteilyohjelma:

https://www.jytyliitto.fi/fi/ajankohtaista/msjyty2022/Sivut/ohjelma.aspx 


Yksittäisvaraukset

Jos olet tekemässä varausta enintään 8 hengelle ja sinulla on tiedossa kaikkien lähtijöiden nimi ja syntymäaika, voit tehdä varauksen sivun alareunassa olevasta valikosta.

Varauksen voi myös tehdä puhelimitse Matkapoikien myyntipalvelusta puh. 010-2323 200 tai sähköpostilla myyntipalvelu@matkapojat.fi. Tällöin matkan hintaan lisätään palvelumaksu 12eur. Nettivaraamon kautta tehdyistä varauksista ei peritä palvelumaksua, tämä koskee sekä yksittäis- että ryhmävarauksia.

Hinnat/hlö

HYTTILUOKKA    HINTA   

A1                            227,00

A2                            169,00

A3                            150,00

A4                            140,00

 

 

B1/Prome1              192,00

B2/Prome2              152,00

B3/Prome3              137,00

B4/Prome4              132,00

 

 

DeLuxe 1                  354,00

DeLuxe 2                  224,00Hintaan sisältyy risteily valitussa hyttiluokassa, Jytyn ja laivan risteilyohjelma, Buffet-illallinen ruokajuomineen menopaluu sekä meriaamiainen menopaluu.


Liityntäkuljetukset

Voit varata myös liityntäkuljetukset Matkapoikien busseissa, joista tarkemmat lähtöpaikat löydät varaamokartasta. Lisäksi on varattavissa Oulusta ja Rovaniemeltä liityntälentoja, joista löydät tarkemmat tiedot varauksen lisäpalvelut -kohdasta. Liityntälentoja on rajoitetusti, toimi nopeasti!


Tallink Silja Club One -kortti:

Club One  –kortin numero tulee ilmoittaa toimistoomme viimeistään 5 vrk ennen matkan alkua. Asiakas vastaa itse ilmoittamiensa tietojen oikeellisuudesta.Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323 200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


Turvallisuus Tallinkin laivoilla

Tallink on tehnyt paljon toimenpiteitä ja uudistuksia entistä turvallisemman ja väljemmän matkustamisen mahdollistamiseksi niin laivoilla kuin terminaaleissa. Toivommekin, että ennen matkaasi tutustut konkreettisiin turvallisuustoimenpiteisiin ja voisit suunnitella tulevia matkojasi luottavaisin mielin.

Lue lisää turvallisuustoimenpiteistä Tallinkin laivoilla >>Hintaan sisältyy

  • Risteilymatka valitussa hyttiluokassa
  • Maihinnousukortit Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa
  • Buffet-illallinen x 2
  • Meriaamiainen x 2
  • Hyvinvointiluento
  • Avajaistilaisuus ja muu Jytyn ohjelma

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Olympiasatama
Tukholma, Värtan
Helsinki Tukholma
17:00 10:00
10.30 16:45

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki – Tukholma

Maihinnousukortit laivaan saa Olympiaterminaalin 1 krs. Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa klo 14.30–
16.30 välisenä aikana. Laivaan on noustava viimeistään klo 16.30. Laiva lähtee klo 17.00. Buffet-illallinen Grande Buffet
-ravintolassa 3 eri kattauksessa, tarkista oma kattausaikasi saamistasi matkalipuista.

2. matkapäivä, Tukholma - Helsinki

Meriaamiainen Grande Buffet -ravintolassa. Maihinnousu ja laivaan nousu Tukholman Värtan -satamassa klo 10.00–16.15 välillä Ruotsin aikaa HUOM Ruotsin aika on -1 h Suomen aikaa. Laivaan nousu viimeistään klo 16.15 Ruotsin aikaa. Laiva lähtee Tukholmasta klo 16.45. Buffet-illallinen Grande Buffet -ravintolassa 3 eri kattauksessa,
tarkista oma kattausaikasi saamistasi matkalipuista.

3. matkapäivä, Helsinki

Meriaamiainen Grande Buffet -ravintolassa. Laiva saapuu Helsinkiin klo 10.30. Tilausajobussit lähtevät terminaalin tuntumasta 30 min laivan saapumisen jälkeen. Juna- ja lentomatkustajille omatoiminen siirtyminen rautatieasemalle/Helsinki-Vantaan lentokentälle.

Laivan esittely

Silja Serenade

Grande Buffet

Grande Buffet (kansi 6) tarjoaa makuja ympäri maailman Skandinaviasta Aasiaan. Noutopöydät on jaettu erillisiksi toreiksi, joiden sadosta voit nauttia haluamassasi järjestyksessä. Valitse mieleisesi vihannestorin antimista ja italialaisen antipasto-torin herkuista. Kaikkiruokainen valitsee lautaselleen myös kalatorin ja tex mex -torin herkkuja. Makeannälkä lähtee, kun koukkaat jälkiruokatorin makeiden ja juustojen kautta. Lapsille on ravintolassa oma lastenpöytä lihapullineen, mutta pikku kulinaristit voivat nauttia myös buffetin eksoottisempia makuja. Grande Buffet -ravintolassa on tarjolla myös meriaamiainen, johon on tuotu mukaan uusimpina tuotteina mm. granolaa ja rahkaa.


TallinkSiljan laivoilla nautit Itämeren parhaista herkuista.

Grande Buffetin valikoima uudistui 18.5.2022 ja valikoimassa on tarjolla yli 140 erilaista vaihtoehtoa. Kestosuosikkien lisäksi valikoimassa on paljon uusia makuja ja kesän teemapöydässä pääsee maistamaan ruotsalaisen smörgåsbordin parhaita paloja, kuten lukuisia kalaruokia, jotka on valmistettu kestävästi tuotetuista silakoista ja katkaravuista. Myös Grande Buffet -valikoiman lämpimät ruoat on uudistettu, ja valikoimasta löytyy maistiaisia myös laivan muiden ravintoloiden annoksista. Grande Buffet-valikoimaa kruunaa myös on entistä laajempi valikoima vegaanisia ruokia, jotka on sulavasti sijoiteltu buffet-pöytiin muiden ruokalajien viereen. Lisäksi kesän aikana on tarjolla Silja 65 -erikoismenu, jonka eri laivojen keittiötiimit ovat yhdessä suunnitelleet.Ravintolat

Grande Buffetin lisäksi laivalla on erilaisia tasokkaita ravintoloita. Italialaisessa Tavolàta-ravintolassa maistelet ihania italialaisia herkku-annoksia, listalla mm. maukkaita pizzoja. Itämeren kuuluisimman kala- ja äyriäisravintolan Happy Lobsterissa antimet ovat taatusti tuoreita. Grill House ravintolan sydän on grilli, jossa kypsyvät mehevät liha-, lintu- ja kasvisherkut. Listalta löydät vaihtoehtoja niin suuren nälän selättämiseen kuin kevyeenkin herkutteluun. Silja Serenaden Grill House on erityisen ylpeä Dry Aged -lihoista. Bon Vivant -ravintolassa herkutellaan modernin pohjoismaalaisen keittiön antimilla. Ruokalistat muuttuvat vuodenaikojen mukaan ja raaka-aineet pyritään hankkimaan mahdollisimman läheltä. Lisäksi laivalla on muita tasokkaita ravintoloita.

Tax Free Shop

Tax Free Shopissa on laajat valikoimat juomia edullisin hinnoin. Myymälästämme löydät parhaat pohjoismaiset herkut, luonnonkosmetiikkaa ja mm. Estée Lauderin, Diorin, Chanelin, Givenchyn ja Shisheidon ihonhoitotuotteita sekä suuren valikoiman tuoksuja ja meikkejä. Luxury-myymälän valikoimassa on entistä laajempi valikoima kelloja, koruja, huiveja, aurinkolaseja sekä laukkuja ja lompakoita tunnetuilta luksustuotemerkeiltä. Lisäksi laivalla on Fashion-, Gifts-, Electronics- sekä Gift and Toys -myymälät.


Baarit

Silja Serenaden valoisa ja tyylikäs Sea Pub löytyy Promenade-kannen peräosasta. Oluen ja siiderin ystävä löytää itsensä pubista kuuntelemasta trubaduurin esittämiä klassikkokappaleita. Pubin laajasta valikoimasta löydät omien suosikkiesi lisäksi myös vaahtoavia uutuuksia ja harvinaisuuksia. Poikkea lepuuttamaan väsyneitä jalkoja ja katsele ihmisiä, nauti ystävällisestä palvelusta, mukavasta seurasta ja rennosta ilmapiiristä! Jos odottelet pöydän vapautumista Promenaden Happy Lobster tai Grill House -ravintoloihin tai haluat istua alas suunnittelemaan matkasi kulkua, voit tehdä sen ravintoloiden vieressä sijaitsevassa Promenade Barissa (kansi 7). Täällä istuessasi, voit seurata kävelykadun ihmisiä ja nauttia samalla virkistävän juoman.


Yökerhot

Entinen Atlantis-yökerho uudistettiin kokonaan upouudeksi Starlight-yökerhoksi. Täällä sinua viihdyttävät kansainväliset tanssiorkesterit sekä baarimestarimme, jotka loihtivat toinen toistaan upeampia drinkkejä, myös erityistoivomustesi mukaan! Täällä näet myös näyttävä iltashow't pukuloistoineen, tanssijoineen kaikkineen. Starlight sijaitsee laivan keulassa kansilla 7 ja 8.

Lapsille

Uudistuneessa Silja Land -leikkihuoneessa on 290 m² tilaa temmeltää! Leikkimaailmasta löydät mm. pallomeret sekä pienille että vähän isommille lapsille, kiipeilypuun, maalausseinän, leikkitalon, Lego-työpajan ja hullunkurisia koristeita ja rakenteita.

Hyvän olon palvelut

Laivalta löytyy kylpyläosasto, jonka altaissa ja saunojen lempeissä löylyissä koko perhe voi rentoutua merimaisemasta nauttien. Käyttö lisämaksusta.

Sunflower Oasis -kylpyläosasto

Kannattaa nauttia kylpemisestä ja saunomisesta uudistetulla, valoisalla Sunflower Oasis -kylpyläosastolla. Kallio, viherkasvit ja turkkilaisen saunan höyryt luovat eksoottista tunnelmaa. Ikkunoista voit katsella ulkona vallitsevaa säätilaa – poreissa ei pakkanen pauku eikä sade haittaa. Symphonyn spa-alue tarjoaa perheen pienimmille ilakointiin hieman Serenadea isomman lastenaltaan ja vesiliukumäen. Baaritiskiltä voit hakea virvokkeita löylyttelyn lomaan. Halutessasi yksityisempää kylpyläkokemusta voit myös vuokrata tilaussaunan. 
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.