Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakorttikauppa Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Aasia

Japani

Japani - nousevan auringon maa

Lähtöpäivät:

18.5.2019

Matkan kesto:

8 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 2799€

Japani - nousevan auringon maa

alk. 2799 € /hlö
Varaa

Matkan esittely

Lennokkaat 17.3.-24.3.2019

Tästäkin matkasta -150 € koodilla LENNOKKAAT

Ohjelmalliset kierto- ja kaupunkilomamme vievät sinut kaukomaiden ja Euroopan upeimpiin kohteisiin – sinun tarvitsee vain valita, minne haluat lähteä!

Katso kaikki Lennokkaat tarjoukset >>


Japani

Japani on moni-ilmeinen maa, jossa moderni nykyaika yhdistyy idän vanhaan eksotiikkaan. Saarivaltioon mahtuu niin muinaisia temppeleitä ja kimonoon pukeutuneita geishoja kuin futuristisia kaupunkeja. Tällä matkalla pääset tutustumaan Tokion metropoliin, keisarien Kiotoon sekä temppelikaupunki Naraan.

Tokio

Tokion suosituimmat nähtävyydet on kaupungin valtavasta koosta huolimatta mahdollista kiertää muutamassa päivässä. Vierailemme mm. Tokion keisarillisen palatsin puutarhassa. Laaja puistomainen alue on osa suurempaa palatsialuetta, joka toimi aikoinaan Japanin keisarin kotina. Alueella on linnan tornien raunioita, vallihautoja, muureja sekä kauniita puutarhoja. Tutustumme myös Asakusaan, Tokion vanhaankaupunkiin. Täällä voit vierailla esim. Sensoji-temppelissä tai kulkea pitkin Nakamise-ostoskatua.

Kioto

Kiotoa pidetään Japanin kulttuurin kehtona; Unescon maailmanperintökohteiden joukkoon on Kioton monumenteista kelpuutettu peräti 17 kpl. Näistä tunnetuimpia lienevät Kiyomizu-temppeli sekä Nijo-linna, joissa vierailemme molemmissa. Kiyomizu-temppeli on rakennettu 1600-luvulla korkealle kukkulalle, näkymät yli Kioton ovat huikeat. Nijo-linnan erikoisuutena on puolestaan satakielilattia, joka laulaa lintujen lailla käveltäessä. Lattian alkuperäisenä tarkoituksena oli suojella linnanherraa salamurhaajilta.

Nara

Naran kaupunki oli Japanin ensimmäinen pysyvä pääkaupunki 700-luvulla. Osa tuon ajan temppeleistä ja puuveistoksista on edelleen nähtävissä Naran puistossa, valtaisalla viheralueella keskellä kaupunkia. Vierailemme tässä puistossa, jossa vaeltaa myös yli tuhat kesyä peuraa. Tutustumme myös puistoalueella sijaitsevaan Todaiji-temppeliin, joka on maailman suurin puinen rakennus. Täältä löytyy myös Japanin suurin pronssinen Buddha-patsas, 16 m korkea ja painoa 437 tonnia. Vierailemme myös shintotemppeli Kasuga Taishassa, joka sijaitsee saman nimisen vuoren juurella. Rakennuksen ympärillä on 3000 kivi- ja pronssilyhtyä, jotka ovat vuosisatojen aikana uskovaisten lahjoittamia.

Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.

Hintaan sisältyy

 • Lentomatkat Helsinki – Osaka/Tokio – Helsinki Finnairin suorilla reittilennoilla
 • Matkatavarat ja ateriat lennoilla
 • Bussikuljetukset kohteessa matkaohjelman mukaan
 • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
 • Tokion ja Kioton kaupunkikierrokset
 • Tutustumiset Nijo-linnaan sekä Kinkakujin ja Tenryujin temppeleihin
 • Vierailut Tokion keisarillisen palatsin puutarhassa ja Naran puistossa
 • Tutustumiset Kiyomizu-temppeliin ja Todaiji-temppeliin
 • Ateriat: 2 lounasta
 • Junaliput luotijunaan Kioto-Tokio
 • Erillinen matkalaukkukuljetus Kioto-Tokio
 • Englanninkielisen paikallisoppaan palvelut Japanissa
 • Matkapoikien suomalaisen matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan Helsingistä alkaen

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Lentoaikataulu / Finnair.
Ajat ovat paikallista aikaa. Japanissa kello on 7 tuntia enemmän kuin Suomessa.
Helsinki - Osaka 17:20 - 08:55

Tokio - Helsinki 11:00 - 15:00

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone

Matkaohjelma

1.matkapäivä, Helsinki - Osaka

Tapaaminen suomalaisen matkanjohtajan kanssa Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Finnairin lento lähtee Helsingistä klo 17:25 kohti Osakaa.

2. matkapäivä, Osaka - Kioto

Finnairin lento saapuu Osakaan klo 08:55 paikallista aikaa. Englanninkielinen paikallisopas ja bussi ovat vastassa Osakan lentokentällä. Ajamme bussilla Osakasta Kiotoon. Iltapäivällä majoittuminen hotelliin ja loppupäivä vapaa. Mahdollisuus lähteä omakustanteiselle yhteiselle illalliselle suomalaisen matkanjohtajamme johdolla.

3. matkapäivä, Kioto

Hotelliaamiaisen jälkeen lähdemme tutustumaan Nijo-linnaan, jonka erikoisuutena on satakielilattia. Lattia laulaa lintujen lailla siinä käveltäessä ja sen alkuperäisenä tarkoituksena oli suojella linnanherraa salamurhaajilta. Seuraavaksi vierailemme Kinkakujin ”Kultaisen paviljongin” temppelissä, jonka kaksi ylintä kerrosta on päällystetty puhtaalla lehtikullalla. Paviljongissa säilytetään Buddhan pyhäinjäännöksiä. Kierroksen jälkeen nautimme yhteisen lounaan. Iltapäivällä tutustumme Tenryuji-temppeliin, joka on listattu UNESCON maailman kulttuuriperintölistalle. Temppelialue on tunnettu myös erityisesti laajasta japanilaisesta puutarhastaan sekä sen takana avautuvasta bambumetsästä, jossa teemme kävelykierroksen. Iltapäivällä paluu takaisin hotellille ja loppupäivä vapaa. Mahdollisuus lähteä omakustanteiselle yhteiselle illalliselle suomalaisen matkanjohtajamme johdolla.

4. matkapäivä, Kioto - Nara

Hotelliaamiaisen jälkeen vierailemme 1600-luvulla korkealle kukkulalle rakennetussa Kiyomizu-temppelissä, joka on Kioton yksi tärkeimmistä maamerkeistä ja josta näkymät yli kapungin ovat huikeat. Huom! Temppelin pääaula on remontissa vuoteen 2020 asti. Remontti johdosta kaikki temppelin tilat eivät ole yleisön nähtävillä. Teemme kierroksen myös Gionin kaupunginosassa, jossa sijaitsee mm. maailman tunnetuimmat geishakorttelit. Nautimme yhteisen lounaan ja jatkamme bussilla kohti Naran kaupunkia, joka oli Japanin ensimmäinen pysyvä pääkaupunki 700-luvulla. Osa tuon ajan temppeleistä ja puuveistoksista on edelleen nähtävissä Naran puistossa, valtaisalla viheralueella keskellä kaupunkia. Vierailemme tässä puistossa, jossa vaeltaa myös yli tuhat kesyä peuraa. Tutustumme myös puistoalueella sijaitsevaan Todaiji-temppeliin, joka on maailman suurin puinen rakennus. Täältä löytyy myös Japanin suurin pronssinen Buddha-patsas, 16 m korkea ja painoa 437 tonnia. Vierailemme myös shintotemppeli Kasuga Taishassa, joka sijaitsee saman nimisen vuoren juurella. Rakennuksen ympärillä on 3000 kivi- ja pronssilyhtyä, jotka ovat vuosisatojen aikana uskovaisten lahjoittamia.  Iltapäivällä paluu takaisin Kiotoon ja loppupäivä vapaa. Mahdollisuus lähteä omakustanteiselle yhteiselle illalliselle suomalaisen matkanjohtajamme johdolla.

5. matkapäivä, Kioto

Aamiainen hotellissa ja omatoiminen päivä Kiotossa. Tutustu kaupungin nähtävyyksiin itsenäisesti, matkanjohtajaltamme saat hyviä vinkkejä! Illalla mahdollisuus lähteä omakustanteiselle yhteiselle illalliselle suomalaisen matkanjohtajamme johdolla.

6. matkapäivä, Kioto - Tokio

Hotelliaamiaisen jälkeen lähdemme luotijunalla Tokioon. Tokion ensimmäistä yötä varten pakkaa mukaasi vain käsimatkatavarat, sillä matkalaukkumme siirtyvät erillisellä kuljetuksella Tokion hotelliin seuraavaksi päiväksi. Tokioon saavuttuamme lähdemme tutustumaan Tokion keisarillisen palatsin puutarhaan. Laaja puistomainen alue on osa suurempaa palatsialuetta, joka toimi aikoinaan Japanin keisarin kotina. Alueella on linnan tornien raunioita, vallihautoja, muureja sekä kauniita puutarhoja. Tutustumme myös Asakusaan, Tokion vanhaankaupunkiin. Täällä voit omatoimisesti vierailla esim. Sensoji-temppelissä tai kulkea pitkin Nakamise-ostoskatua. Aikaa myös omatoimiselle lounaalle. Iltapäivällä kuljetus hotellille ja loppupäivä vapaa. Mahdollisuus lähteä omakustanteiselle yhteiselle illalliselle suomalaisen matkanjohtajamme johdolla.

7. matkapäivä, Tokio

Aamiainen hotellissa ja omatoiminen päivä Tokiossa. Tutustu kaupungin nähtävyyksiin itsenäisesti, matkanjohtajaltamme saat hyviä vinkkejä! Illalla mahdollisuus lähteä omakustanteiselle yhteiselle illalliselle suomalaisen matkanjohtajamme johdolla.

8. matkapäivä, Tokio - Helsinki

Aikaisen hotelliaamiaisen jälkeen bussikuljetus lentokentälle, josta Finnairin lento kohti Helsinkiä lähtee klo 11:00. Helsinkiin saavumme klo 15:00.

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Cxense Display