Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakorttikauppa Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Aasia

Vietnam

Elämyksellinen Vietnam

Lähtöpäivät:

25.12.2019 ja 4.3.2020

Matkan kesto:

9 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 2399€

Elämyksellinen Vietnam

alk. 2399 € /hlö
Varaa

Matkan esittely

Lennokkaat 17.3.-24.3.2019

Tästäkin matkasta -150 € koodilla LENNOKKAAT

Ohjelmalliset kierto- ja kaupunkilomamme vievät sinut kaukomaiden ja Euroopan upeimpiin kohteisiin – sinun tarvitsee vain valita, minne haluat lähteä!

Katso kaikki Lennokkaat tarjoukset >>


Tervetuloa Vietnamiin!

Koe valloittavan Vietnamin ykköskohteet Matkapoikien matkassa! Opastettu Vietnamin kiertomatka tarjoaa sinulle kulttuuria, makuelämyksiä, upeita maisemia ja unohtumattomia kokemuksia. Maa jakautuu maantieteellisesti kolmeen osaan; pohjoisosien jylhään vuoristoon, keskiosan hurmaaviin rantakaupunkeihin ja etelän trooppiseen viidakkoon. Yhdeksän päivän matkalla pääset kokemaan nämä kaikki!


Ho Chi Minh

Suurkaupunki Ho Chi Minh on Etelä-Vietnamin sykkivä keskus. Kaupunki on nimetty rakastetun kommunistijohtajan Ho Chi Minh:in mukaan, mutta uudelleen nimetty kaupunki tunnetaan myös nimellä Saigon. Ho Chi Minh on kaupunki, jossa perinteinen vietnamilainen kulttuuri ja modernismi kohtaavat.  Kaupungin tunnetuimia nähtävyyksiä ovat, Notre Damen Katedraali, arkkitehtuuriltaan ranskalaistyylinen Postitalo ja paikallinen Binh Tayn kauppahalli. Nämä kaikki kohteet näemme suomenkielisen paikallisoppaan johtamalla kaupunkikierroksella.

Hoi An

Hoi An -Vietnamin kaunein kaupunki, jossa voit kokea entisajan Vietnamin. Unescon suojelemassa Vanhassakaupungissa on paljon paikallisia ravintoloita, upeita käsitöitä ja aito rauhallinen tunnelma. Iltaisin kaupunkia valaisee värikkäät lyhdyt, joiden valo tekee tunnelmasta entistä kiehtovamman. Hoi Anissa on aikaa ottaa rennosti kierrellen kaupungilla tai rentoutuen läheisellä valkohiekkaisella rannalla. Voit myös osallistua lisämaksulliselle retkelle My Son:in kuninkaallisen kaupungin raunioihin.

Hanoi

Vietnamin pääkaupunki Hanoi on täynnä kulttuuria ja mielenkiintoisia vanhoja kortteleita. Kaupungin sydän on Vanhakaupunki, jossa arkkitehtuuri on mielenkiintoinen sekoitus siirtomaa-ajan perintöä ja perinteistä aasialaisuutta. Hetkisen kaupungin keskeltä löytyy ikoninen Hoan Kiem- järvi ja sen ylikulkeva punainen silta, Huc. Suomenkielisellä kaupunkikierroksella tutustumme Hanoin tärkeimpiin nähtävyyksiin, kuten Ba Dinh aukioon, Ho Chi Minh mausoleumiin, kirjallisuuden temppeliin ja Vanhaankaupunkiin.

Halong Bay

Halong bay on upea luonnonihme ja Vietnamin suosituin nähtävyys. Unescon maailmanperintökohde Halong bay on merenlahti Vietnamin pohjoisosassa. Yli tuhannen saaren karstimaasta syntynyt saaristo hurmaa mystisyydellään. Matkallamme pääset risteilemään yön yli mukavissa hyteissä perinteisessä džonkki -laivassa.

Vietnamilainen ruokakulttuuri

Vietnamilainen keittiö on yksi Aasian terveellisimmistä ja herkullisimmista keittiöistä. Vietnamilaista ruokaa kuvaillaan usein maukkaaksi, raikkaaksi ja tuoreeksi. Tunnetuimpia ruokia ovat esim. pho-nuudelikeitto kanalla tai lihalla ja vietnamilaiset kevätkääryleet, jotka täytetään kasviksilla, lihalla, kalalla tai äyriäisillä ja tarjoillaan maapähkinäkastikkeen kera. Vietnamilainen katuruoka on edullista ja maistamisen arvoista.

Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.

Hintaan sisältyy

  • Lentomatkat Helsinki – Ho Chi Minh – Helsinki Finnairin reittilennoilla
  • Matkaohjelman mukaiset Vietnamin sisäiset lennot (3 lentoa)
  • Matkatavarat lennoilla
  • Bussikuljetukset kohteessa matkaohjelman mukaan
  • Hotelliyöpymiset neljän tähden hotelleissa aamiaisin 2 hengen huoneessa
  • Ho Chi Minh:in ja Hanoin kaupunkikierrokset
  • Retket Mekong joen suistoon ja Halong Bay -risteily
  • Ateriat: 5 lounasta ja 2 illalllista (lisäksi 25.12.2019 lähdöllä uuden vuoden Gaala-illallinen)
  • Suomenkielisen paikallisoppaan palvelut koko matkan ajan Vietnamissa, mukana myös englanninkielinen opas

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Ajat ovat paikallista aikaa.Vietnamissa kello on 5 h enemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla.
Helsinki - Ho Chi Minh 16:15 - 07:55

Ho Chi Minh - Helsinki 09:40 - 16:35

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone alk. 380€

Retki My Son:in kuninkaallisen kaupungin raunioihin

Lisämaksulliset retket

Hinta 35 € /hlö

Kuva retkestä

My Son:in kuninkaallisen kaupungin rauniot

My Son:in kuninkaallisen kaupungin rauniot

My Son:in rauniot ovat isoimmat jäännökset Cham valtakunnasta, joka oli huipullaan 500- ja 700-lukujen välissä. My Son sijaitsee 69km lounaaseen Danagin satamakaupungista ja oli kuninkaallinen kaupunki Cham dynastian aikana. Nämä Hindu vaikutteiset temppelit ovat arkkitehtuuriltaan erilaiset, kuin muut vietnamilaiset temppelit ja ovat ehdottomasti näkemisen arvoisia. Lähdemme retkelle aamulla hotellilta, englanninkielisen oppaan ja suomenkielisen matkanjohtajamme johdolla ja takaisin Hoi An:ssa olemme noin lounasaikaan. Huom! Retken toteutumiseen tarvitaan vähintään 10 osallistujaa.

Asiakkaat suosittelevat

"Timo oli erittäin hyvä ja miellyttävä opas. Timo rohkaisi ja neuvoi meitä kulkemaan miljoonakaupunkien liikenteessä. Osasi luoda hyvän hengen ryhmään. Suuri kiitos hänelle 😊 . KIITOS!"

"Kuljetukset olivat valittu huolella ja toimivat täsmällisesti. Mielenkiintoinen ja monipuolinen matkaohjelma. Halong Bayn risteily oli huippu. Kiertomatka saa minulta arvosanan kiitettävä."

Matkaohjelma

1.matkapäivä, Helsinki- Ho Chi Minh

Finnairin lento lähtee Helsingistä klo 16:15 kohti Ho Chi Minh:ia. Illallinen ja yöpyminen koneessa.

2. matkapäivä, Ho Chi Minh

Finnairin lento saapuu Ho Chi Minh:iin klo 07:55 paikallista aikaa. Suomenkielinen paikallisopas on vastassa Ho Chi Minh:in kentällä. Siirrymme hotellille, jossa pieni lepohetki. Yhteisen lounaan jälkeen lähdemme tutustumaan nähtävyyksiin Ho Chi Minh:in vanhaan kortteliin. Näemme mm. arkkitehtuuriltaan ranskalaistyylisen Postitalon, sekä kaupungin symbolin Notre Damen Katedraalin, joka on punatiilinen rakennus, jonka ranskalaiset rakensivat vuosien 1877 ja 1880 välissä. Vierailemme paikallisten suosimassa Binh Tay kauppahallissa, josta voi löytää kaikkea ruokatarvikkeista vaatteisiin. Ihailemme myös upeaa buddhalaistyylisen temppelin tornimaista rakennusta, Thien Hau pagodia. Loppu päivä vapaa. Illalla on mahdollisuus lähteä omakustanteiselle illalliselle suomalaisen paikallisoppaan johdolla. Yöpyminen: Bay Hotel Ho Ch Minh

3. matkapäivä, Ho Chi Minh - Mekong joen suisto - Hoi An

Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Matkaamme kohti Mekong-joen suistoa. Matkanvarrella nautimme yhteisen lounaan. Mekong-joen suisto on 40 000 km² laaja vesiverkosto, joka on oma maailmansa veden päällä. Veneilemme suiston kanaaleilla nauttien tuoreista hedelmistä ja näemme ympäröivät upeat puutarhat. Tutustumme myös tukkukauppaan erikoistuneeseen kelluvaan toriin. Matkan varrella pysähdymme paikallisessa makeiskaupassa, jossa valmistetaan käsintehtyjä riisikakkuja, kookosmakeisia ja jopa riisiviinaa. Veneretken jälkeen matkaamme Ho Chi Minh:in lentokentälle ja lennämme Danag:iin , josta bussikuljetus Hoi An:in ihastuttavaan pikkukaupunkiin. Majoittuminen hotelliin. Illalla mahdollisuus lähteä omakustanteiselle illalliselle suomalaisen paikallisoppaan johdolla. Yöpyminen: La Residencia Hotel

4. matkapäivä, Hoi An

Aamiainen hotellilla. Omatoiminen päivä. Hoi An on kiehtova hyppäys ajassa taaksepäin tarjoten hyvää ruokaa, paikallista tunnelmaa ja upeita käsitöitä. Tutustu Unescon suojeleman kaupungin lukuisiin mielenkiintoisiin kohteisiin, kuten Vanhankaupungin upeisiin rakennuksiin, valkohiekkaisiin hiekkarantoihin ja perinteisiin markkinoihin joen varrella. Illalla kaupunkia valaisee värikkäät lyhdyt, joiden valo tekee tunnelmasta erittäin kauniin. Voit myös osallistua lisämaksulliselle retkelle My Son:in kuninkaallisen kaupungin raunioihin. Yöpyminen: La Residencia Hotel

5. matkapäivä, Hoi An - Hanoi

Aikaisen aamiaisen jälkeen huoneiden luovutus ja lähdemme kohti lentokenttää, josta lennämme kohti Vietnamin pääkaupunkia Hanoita. Hanoihin saavuttuamme teemme kaupunkikierroksen, jonka aikana näemme mm. Ba Dinh aukion, Vietnamin suurjohtajan muistoksi rakennetun Ho Chi Minh -mausoleumin ja yhden pylvään pagodin. Nautimme yhteisen lounaan paikallisessa ravintolassa. Lounaan jälkeen lähdemme vierailemaan Vietnamin yhdestä suurimmasta ylpeydestä, Kirjallisuuden temppelissä. Temppeli oli maan ensimmäinen yliopisto ja se edustaa Vietnamin alkuperäistä arkkitehtuuria. Temppelivierailun jälkeen saamme kokea vietnamilaisen vetokärry kierroksen Hanoin vilkkaassa vanhassa korttelissa. Lopuksi kuljetus hotellille ja loppupäivä vapaa. Illalla on mahdollisuus lähteä omakustanteiselle illalliselle suomalaisen paikallisoppaan johdolla. Yöpyminen: Hanoi Triant Hotel.

6. matkapäivä, Hanoi - Halong Bay

Aamiaisen jälkeen huoneiden luovutus ja lähdemme kohti Vietnamin tunnetuinta kohdetta, Halon Bay:ta, joka on myös Unescon maailmanperintökohde. Pakkaa mukaasi käsimatkatavat yhdeksi yöksi, suurempi matkalaukku jätetään turvalliseen säilytykseen hotellille. Saavumme satamaan noin puolenpäivän aikaan ja aloitamme unohtumattoman risteilyn perinteisellä puu džonkilla. Majoitumme hytteihin ja nautimme yön yli risteilystä Halong Bay ja Bai Tu Long Bay alueen smaragdinvihreillä vesillä, mahtavien kalkkikivien ja lahden lukemattomien korkeiden saarien keskellä. Risteilyn aikana pysähdymme kelluvassa kylässä, johon

tutustumme pienellä veneellä. Risteily sisältää lounaan, päivällisen ja aamiaisen.

7. matkapäivä, Halong Bay - Hanoi (uuden vuoden aatto)

Aamiainen laivalla, jonka jälkeen tutustumme hämmästyttävään luonnon kaivamaan luolaan. Nautimme yhteisen lounaan laivalla ja saavumme satamaan, jonka jälkeen matkaamme takaisin Hanoihin. Matkalla käymme paikallisessa kylässä, joka on erikoistunut keramiikkaan. Iltapäivällä saavumme Hanoihin ja kirjaudumme sisään hotelliin, jossa matkatavarat odottavat. Loppupäivä vapaata aikaa tutustua Hanoihin omatoimisesti. Illalla nautimme uuden vuoden kunniaksi Gala-illallisen hotellin ravintolassa, josta on upeat näkymät Hoan Kiem järvelle. Vuoden vaihteessa Hoan Kiem järvellä on luvassa upea ilotulitus.Yöpyminen: Hanoi Triant Hotel.

8. matkapäivä, Hanoi - Ho Chi Minh

Aamiainen hotellissa. Omatoiminen päivä. Hanoin ikonisin näky on Hoan Kiem -järvi ja sen ylikulkeva punainen silta, Huc. Tutustu vanhoihin kulttuurillisiin kortteleihin ja maukkaaseen katuruokaan. Iltapäivällä lähdemme kohti Hanoin lentokenttää, josta lennämme Ho Chi Minh:iin. Saavuttuamme Ho Chi Minh:iin nautimme jäähyväisillallisen kauniissa puutarhassa keskellä suurkaupunkia. Yöpyminen: Hanoi Triant Hotel.

9. matkapäivä, Ho Chi Minh - Helsinki

Aikaisen hotelliaamiaisen ja huoneiden luovutuksen jälkeen bussikuljetus lentokentälle, josta Finnairin suora lento kohti Helsinkiä lähtee klo 09:40. Helsinkiin saavumme klo 16:35 paikallista aikaa.

Hotellit

Kartta

Tärkeää tietää

Kuva kohteesta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Cxense Display