Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Aasia

Myanmar

Myanmarin kiertomatka

Lähtöpäivät:

18.3.2020

Matkan kesto:

9 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 2849€

Uusi kohde!

Myanmarin kiertomatka

alk. 2849 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

LENNOKKAAT-HINNAT 1.-8.12.2019!

Tästäkin kaukomatkasta -150€/ varaus koodilla LENNOKKAAT.

Toimi ripeästi, sillä paikkoja on rajoitetusti! Alennukset koskevat uusia varauksia.


--------------------------------------


Tervetuloa Myanmariin!

Koe Aasian autenttisin maa Matkapoikien matkassa! Opastettu Myanmarin kiertomatka vie sinut keskelle kultaisten temppeleiden loistoa ja rentoa paikallista elämänmenoa. Tutustumme Mandalayn historialliseen kaupunkiin, Baganin temppelikaupunkiin, vierailemme yhdellä jalalla soutavien kalastajien luona Inlejärvellä sekä tutustumme poliittisestikin mielenkiintoiseen Yagonin kaupunkiin. Pitkään eristyksissä elänyt Myanmar tarjoaa upeaa luontoa, nostalgiaa ja eksoottista paikallista arkea.

Myös Burmana tunnettu Myanmar on pitkään ollut hallintonsa vuoksi erittäin sulkeutunut maa, joka on alkanut avautua matkailijoille vasta viime vuosina. Maa onkin tästä syystä säilynyt turismin mittapuulla lähes koskemattomana ja maana jonka saloihin ei vielä ihan jokainen matkailija ole pääsyt tutustumaan.

 

Mandalay

Maan uskonnollisena keskuksena ja kulttuuripääkaupunkina tunnettu Mandalay on Myanmarin toiseksi suurin kaupunki ja entinen kuninkaallinen pääkaupunki. Kuninkaallisesta ajasta muistuttaa lukemattomat temppelit ja vanha kuninkaallinen palatsi. Tunnetuin Mandalayn temppeleistä on Mahamuni, jonka viisi metrinen Buddha-patsat on Myanmarin kuuluisampia. Mandalaysta teemme retken Irrawaddyn vastakkaisella rannalla sijaitsevaan Mingunin kylään. Mingun tunnetaan maanjäristyksen halkaisemasta keskeneräisestä pagodistaan ja maailman suurimmasta ehjästä pronssikellosta. Vierailemme myös Amarapuran ja Avan kuningaskunnissa ja maailman pisimmällä tiikkipuusta rakennetulla Ubeinin sillalla.

 

Bagan

Irrawaddy-joen varrelle kehittynyt temppelikaupunki Bagan oli yksi aikansa mahtavimmista kuningaskunnista ja maan tärkein kaupankeskus. Muinaisen Baganin tasankoalueelta löytyy edelleen yli 2000 temppelin ja pagodin rauniot. Kullalla päällystetty Swezigon-pagodi sekä useat temppelit ovat edelleen suosittuja pyhiinvaelluskohteita. Tällä matkalla Baganissa on omaa aikaa, joten temppelikierroksen vastapainoksi kannattaa ottaa alle polkupyörä ja vierailla hieman syrjäisemmillä kylillä ja temppelialueilla.


Inlejärvi

Maan itäosassa kukkulaisella alueella sijaitseva Inle-järvi on yksi Myanmarin suosikkikohteista. Järven rannoilla on paljon nähtävää kelluvista kylistä vanhoihin luostareihin ja temppeleihin. Järvellä näkee alueelle ominaisia yhdenjalan soutajia.  Soutajat seisovat yhden jalan varassa kiikkerässä kanootissa ja meloen toisella jalallaan käärmemäisin liikkein.

 

Yangon

Noin 5-10 miljoonan asukkaan kaupunki Yangon on maan suurin. Ennen Rangoon nimellä tunnettu Yangon toimi maan pääkaupunkina, kunnes hallinnollinen keskus siirrettiin astrologien määräämään aikaan Naypyitawiin vuonna 2006. Kaupunkia korostavat kauniit siirtomaavallan aikana rakennetut rakennukset, bulevardit ja puistot. Keskustassa pääseekin aistimaan monikulttuurista elämää sekä värejä ja makuja.


Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Hintaan sisältyy

  • Lentomatkat Helsinki - Mandalay ja Yangon - Helsinki (Bangkokin kautta)
  • Matkaohjelman mukaiset Myanmarin sisäiset lennot (2 lentoa)
  • Matkatavarat lennoilla
  • Bussikuljetukset kohteessa matkaohjelman mukaan
  • Hotelliyöpymiset neljän tähden hotelleissa
  • Vierailut kohteissa matkaohjelman mukaan
  • Ateriat: aamiaiset, 5 lounasta ja 2 illalllista
  • Suomenkielisen paikallisoppaan palvelut koko matkan ajan alkaen Mandalayn lentoasema
  • Juomarahat paikallisoppaille ja kuljettajille

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Ajat ovat paikallista aikaa.Myanmarissa  kello on 3 h 30min enemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla ja Bangkok airwaysilla.
Helsinki - Bangkok 16:50 - 07:25
Bangkok - Mandalay 12:15 - 13:40

Yangon - Bangkok 18:35 - 20:35
Bangkok - Helsinki 23:05 - 05:20

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone alk. 450€

Baganin temppelit

Lisämaksulliset retket

Hinta 129 € /hlö

Kuva retkestä

Baganin temppelit

Päivä alkaa mahtavalla kultaisella Shwezigone stupalla, jossa uskotaan sijaitsevan pyhä Buddhan hammas. Vierailemme Myinkaba Gubuakgyi temppelillä, jossa voimme ihailla Myanmarin parhaiten säilyneitä seinämaalauksia. Jatkamme tästä Myinkaba kylään, jossa opimme Baganin kuuluisasta lakka taiteesta. Htilominlo temppelissä taas pääsemme tutustumaan hiekkamaalauksiin. Päivän loppuun vierailemme vielä täysin symmetrisellä Ananda temppelillä, joka on luultavammin Baganin hämmästyttävin arkkitehtuuriteos. Nautimme yhteisen lounaan paikallisessa ravintolassa retken aikana. Retken hinta 129€/hlö (retken toteutumiseen tarvitaan vähintään 2 osallistujaa).

Matkaohjelma

1.matkapäivä, Helsinki – Bangkok

Finnairin lento lähtee Helsingistä klo 16:50 kohti Bangkokia. Illallinen ja yöpyminen koneessa.


2. matkapäivä, Bangkok – Mandalay

Aamiainen koneessa. Finnairin lento saapuu Bangkokiin klo 07:25 paikallista aikaa. Bangkokin lentokentän avustaja on vastassa Matkapojat kyltin kanssa ja ohjeistaa jatkoportille. Lennämme noin tunnin pituisella jatkolennolla kohti Mandalayta. Saavuttuamme Mandalayhin suomenkielinen matkanjohtaja on kentällä vastassa ja kuljettajamme vie meidät hotellille, jossa on aikaa levätä hieman pitkän matkan jälkeen. Ensimmäinen vierailukohteemme on Mahamuni Temppeli, jossa sijaitsee maan pyhin Buddha patsas, joka on monen tonnin painolta kultapapereiden peitossa. Päivittäin uskovaiset tulevat temppelille kunnioittamaan Buddhaa. Päivän päätteeksi nousemme Mandalayn kukkulalle ihailemaan auringonlaskua. Kukkulalta on uskomattomat näkymät kaupungille ja koko alueelle. Nautimme yhteisen tervetulijaisillallisen paikallisen musiikin ja tanssin säestämänä. Ilta vapaa ja yöpyminen hotellissa. Yöpyminen: Rupar Mandalar Resort

3. matkapäivä, Mandalay - Ayeyarwaddy - Mingun

Aamiainen hotellissa. Aloitamme päivän noin tunnin risteilyllä myyttisellä Ayeyarwaddy joella kohti Mingunia. Matkan varrella pääsemme ihailemaan autenttista Burmalaista maaseutua. Vierailemme Mingunin massiivisella pagodilla, joka on melkein kuin kahteen jaettu maanjäristyksen seurauksena ja sisältää maailman isoimman pronssikellon. Palaamme veneellä takaisin Mandalayhyn ja nautimme yhteisen lounaan paikallisessa ravintolassa. Lounaan jälkeen matkaamme kohti Avaa, joka on yksi maan vanhimmista pääkaupungeista. Ylitämme Myint Nge joen paikallisella lautalla ja teemme hevoskärryajelun vanhassa kaupungissa. Vierailemme muun muassa Bagaya teakpuu luostarissa, Nanmyin paikallisella torilla ja Maha Aungmye Bonzan luostarissa. Tutustuttuamme Avan kaupunkiin jatkamme matkaamme kohti Amarapuraa, joka on myös muinainen pääkaupunki. Matkan varrella pysähdymme pienessä työpajassa, jossa valmistetaan käsin periteisiä Myanmarilaisia vaatteita. Päätämme tämän unohtumattoman päivän ihastellen auringon laskua ikoniselta Ubeinin sillalta. Matka takaisin Mandalayhyn. Ilta vapaa ja yöpyminen hotellissa. Yöpyminen: Rupar Mandalar Resort

4. matkapäivä, Mandalay – Pakokku – Bagan

Aamiainen hotellissa ja uloskirjautuminen hotellista. Matkaamme kohtu Pakokun pientä kuntaa, joka on tunnettu tupakan valmistamisesta ja kaupasta sekä ihastuttavista kudontapajoistaan. Vierailemme Pakokun paikallisella torilla, jossa on autenttinen tunnelma ja kohtaamisia paikallisten kanssa. Nautimme yhteisen lounaan paikallisessa ravintolassa. Matka jatkuu vesiteitse Ayeyarwaddy jokea pitkin Bagania. Joella matkustaminen on paras tapa nähdä elämää joella ja sen varrella. Saavuttuamme Baganiin majoitumme hotelliin. Ilta vapaa.Yöpyminen: Tharabar Gate Hotel

5. matkapäivä, Bagan

Aamiainen hotellissa. Omatoiminen päivä. Voit tutustua Baganin lukemattomiin temppeleihin omatoimisesti. Alueella on helppo kulkea kävellen tai voit vaikka vuokrata polkupyörän tai sähköskootterin.

Voit myös osallistua lisämaksulliselle Baganin temppelit -retkelle:

Päivä alkaa mahtavalla kultaisella Shwezigone stupalla, jossa uskotaan sijaitsevan pyhä Buddhan hammas. Vierailemme Myinkaba Gubuakgyi temppelillä, jossa voimme ihailla Myanmarin parhaiten säilyneitä seinämaalauksia. Jatkamme tästä Myinkaba kylään, jossa opimme Baganin kuuluisasta lakka taiteesta. Htilominlo temppelissä taas pääsemme tutustumaan hiekkamaalauksiin. Päivän loppuun vierailemme vielä täysin symmetrisellä Ananda temppelillä, joka on luultavammin Baganin hämmästyttävin arkkitehtuuriteos. Nautimme yhteisen lounaan paikallisessa ravintolassa retken aikana (retken toteutumiseen tarvitaan vähintään 2 osallistujaa). Yöpyminen: Tharabar Gate Hotel

6. matkapäivä, Bagan – Heho – Pindaya – Inlejärvi

Aamiainen hotellissa ja uloskirjautuminen. Lähdemme heti aamiaisen jälkeen kohti lentokenttää ja lennämme maan sisäisen lennon Hehon rauhalliseen pieneen vuoristo kuntaan. Saavuttuamme vierailemme paikallisella torilla, missä kokoontuvat eri etnisiin vähemmistöihin kuuluvat henkilöt. Torin täyttää värikäs ja iloinen tunnelma. Jatkamme matkaamme kohti Pindaya luolia, josta löydämme tuhansia Buddha patsaita. Luolasto sijaitsee kukkulan päällä, josta on upeat näkymät koko alueelle. Luolat ovat tärkeä pyhiinvaelluskohde paikallisille. Nautimme yhteisen lounaan paikallisessa ravintolassa. Lounaan jälkeen jatkamme matkaamme riisipeltojen, laaksojen ja vuorien lävitse kohti Inlejärveä. Majoittuminen hotelliin ja iltapäivä vapaata.Yöpyminen:Pristine Lotus Spa Resort

7. matkapäivä, Inlejärvi

Aamiainen hotellissa. Vietämme päivän veneillen Inlejärvellä ja tutustumme paikalliselämään järvellä. Perinteisesti järven kalastajat soutavat käyttäen veikeää yhden jalan tekniikkaa. Ensimmäisenä matkaamme kohti paikallista toria järven rannalla. Torit vaihtavat päivittäin paikkaa joen ympärillä ja ovat kohtaamispaikkaa järven asukkaille, jotka kokoontuvat kerran viikossa. (Huom! Markkinoita ei ole jokaisena päivänä, vierailu mahdollista, mikäli päivä osuu markkinapäivälle). Veneretki jatkuu kohti Inn Thein pagodia, joka on yli 1000 vuotta vanha. Vierailemme myös Inpawkhon kelluvassa kylässä, missä paikalliset saavat elantonsa pääosin kalastuksesta, kelluvista puutarhoista sekä silkin ja lootuksen kutomisesta. Pääsemmekin kurkistamaan yhteen paikalliseen kutomispajaan. pysähdymme myös kelluvassa talossa, joka on rakennettu suojellulle Burman kissarodulle. Päivän viimeinen pysähdys on Nampan kelluvassa kylässä, jossa pääsemme opettelemaan paikallisen sikarin käärintää. Matkaamme takaisin hotellille, josta voimme ihailla auringonlaskua järvelle. Retken aikana nautimme yhteisen lounaan paikallisessa ravintolassa. Yöpyminen:Pristine Lotus Spa Resort

8. matkapäivä, Inlejärvi – Heho – Yagon

Aamiainen hotellissa ja uloskirjautuminen. Kuljetus Heho:n lentoasemalle ja lennämme kohti maan suurinta kaupunkia Yagonia. Saavuttuamme Yagoniin viemme matkatavarat hotellille ja aloitamme kaupunkiin tutustumisen. Päivä alkaa Chauk That Gyi pagodilla, jossa on vaikuttava makaava Buddha. Pagodivierailun jälkeen jatkamme Karaweik puistoon, jonka keskellä sijaitsee kuninkaallinen järvi sekä Karaweik Palatsi. Nautimme yhteisen lounaan paikallisessa ravintolassa. Lounaan jälkeen kuljetus Bogyoke kauppahallille, jossa voi hoitaa matkan viimeiset tulijaisostokset. Päivän viimeisenä kohteena on ehkä Myanmarin ikonisin nähtävyys kultainen Shwedagon pagoda. Legendan mukaan Buddhan pyhät hiukset ovat tallella pagodissa. Alueelta on myös uskomattomat näkymät koko kaupungille. Illalla nautimme jäähyväisillallisen paikallisessa ravintolassa.Yöpyminen:Chatrium Hotel Royal Lake


9. matkapäivä, Yagon – Bangkok – Helsinki

Aamiainen hotellissa. Voit viettää aamupäivän vielä rauhassa tutustuen kaupunkiin omatoimisesti. Ennen lähtöä teemme vielä noin tunnin kiertoajelun paikallisella kiertelevällä junalla. Junalla saat parhaiten käsityksen paikalliselämästä ja on varmasti unohtumaton kokemus. Kuljetus lentokentälle. Lentomme kohti Bangkokia lähtee klo 18:35, jonne saavumme klo 20:35. Bangkokista Finnairin suora lento kohti Helsinkiä lähtee klo 23:05. Helsinkiin saavumme klo 05:20.

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.