Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Aasia

Singapore

Singapore

Lähtöpäivät:

11.10.2020

Matkan kesto:

6 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 1949€

Singapore

alk. 1949 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Elämyksiä ja ostoksia

Tutustu Aasian eksotiikkaan turvallisessa ja modernissa Singaporessa! Singapore tunnetaan yhtenä Kaakkois-Aasian parhaista ostoskohteista ja aasialaisen ruoan kulinaarisena mekkana. Opastettu Singaporen kaupunkiloma tarjoaa sinulle yhdistelmän ainutlaatuisia nähtävyyksiä, makuelämyksiä, rajattomia ostosmahdollisuuksia ja kiehtovaa monikulttuurisuutta. 


Singapore

Singapore ihmetyttää monien kulttuurien kirjolla, sillä kaupungin monet kulttuurit elävät rinnakkain ja käytössä on jo neljä virallista kieltä. Kaupunki on Kaakkois-Aasian siistein, lainkuuliaisin ja turvallisin kaupunki matkustaa. Singaporen sekoitus idän ja lännen tunnelmaa tarjoaakin Aasiaan ensimmäistä kertaa matkustavalle pehmeän laskun eksoottiselle mantereelle.


Pienestä koostaan huolimatta Singaporesta löytyy tekemistä ihan jokaiselle lukuisien nähtävyyksien, ravintoloiden ja ostosmahdollisuuksien muodossa. Yksi mielenkiintoisimmista kohteista on rantakohteena tunnettu Sentosan saari, jossa on paljon aktiviteettimahdollisuuksia, ravintoloita ja keinotekoisesti rakennettu ranta jonka hiekka on tuotu Havaijilta asti. Erikoisin ja ihmeellisin nähtävyys on Gardens by the Bayn puutarha-alue, joka hurmaa futuristisella puutarhataiteella ja 25-50 metrisillä superpuilla, jotka ovat ilta aikaan upeasti valaistuja. Singaporesta löytyy myös maailman suurin maailmanpyörä, sekä maailman parhaana eläintarhana pidetty Singapore Zoo, jossa eläimet on eristetty yleisöltä häkkien sijaan lasiseinin, vallihaudoin tai luonnollisilta vaikuttavien estein.


Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Hintaan sisältyy

  • Helsinki-Singapore-Helsinki Finnairin suorilla lennoilla
  • Matkatavarat ja ateriat lennoilla
  • Bussikuljetukset kohteessa matkaohjelman mukaan
  • Hotelliyöpymiset neljän tähden hotellissa aamiaisin 2 hengen huoneessa
  • Singaporen kaupunkikierros
  • Retki Sentosa -saarelle
  • Retki Gardens by the Bay -puutarhaan
  • Ateriat: 2 illallista ja 1 lounas
  • Suomen- ja englanninkielisen paikallisoppaan palvelut Singaporessa matkaohjelman mukaan

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Ajat ovat paikallista aikaa. Singaporessa kello on 5h enemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla.
Helsinki - Singapore 23:55 - 16:30 (+1)

Singapore - Helsinki 23:25 - 06:15 (+1)

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone alk. 400€

Yö - safari eläintarhassa

Lisämaksulliset retket

Hinta 150 /hlö

Kuva retkestä

Yö-Safari Singaporen eläintarhassa

Voit osallistua lisämaksulliselle retkelle viettämään unohtumatonta iltaa maailman parhaaksi eläintarhaksi sanotun Singaporen eläintarhan Yö-Safarille. Ilta alkaa safariravintolan buffet ruokailulla, jonka aikana pääsemme nauttimaan paikallisia ja kansainvälisiä makuja. Safarin aikana näemme lukemattomia yö-eläjiä, aina saalistajista arkoihin metsän asukkeihin. Kuljemme reitillä sekä pikkujunan kyydissä, että lopuksi pääsemme opastetusti kävellen tutustumaan eläimiin lähemmin, läpi erilaisten taidokkaasti rakennettujen ilmasto- ja kasvillisuusvyöhykkeiden. Retki on klo 18-22.

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki- Singapore

Finnairin lento lähtee Helsingistä klo 23:55 kohti Singaporea. Illallinen ja yöpyminen koneessa.

2. matkapäivä, Singapore

Finnairin lento saapuu Singaporeen klo 16:30 paikallista aikaa. Suomenkielinen matkanjohtaja, englanninkielinen paikallisopas ja bussi ovat vastassa Singaporen kentällä Matkapojat-kyltin kanssa. Kuljetus hotellille. Nautimme yhteisen illallisen hotellin ravintolassa. Loppupäivä vapaata aikaa levätä pitkän lennon jälkeen.

3. matkapäivä, Singapore

Aamiainen hotellissa. Lähdemme englanninkielisen paikallisoppaan ja suomalaisen matkanjohtajan johdolla puolenpäivän Singapore kaupunkikierrokselle. Kierroksen aikana tutustumme perusteellisesti Singaporeen ja sen upeimpiin nähtävyyksiin. Ensin kiertelemme liikekeskustassa, jossa näemme mm. Singaporen kansallisgallerian, parlamenttitalon ja kaupungintalon. Teemme pysähdyksen myyttisen Merlion-hahmon mukaan nimensä saaneeseen Merlionin puistossa. Puistosta avautuu upea näkymä Marina Bayhin. Marina Bayn ihailun jälkeen jatkamme matkaamme ja tutustumme yhteen Singaporen vanhimpaan buddhalaistemppeliin Thian Hock Keng:iin ja ohitamme värikkään Kiinalaisen korttelin. Tutustumme Singaporen ensimmäiseen UNESCON maailmanperintökohteeseen -Singaporen kasvitieteelliseen puutarhaan, jossa on upea yli 60 000 orkidean puutarha. Kierroksen lopuksi saat vapauttaa aistisi mausteiden, suitsukkeiden ja jasminin tuoksuihin suositussa pikku-Intian kaupunginosassa. Kierroksen aikana nautimme Dim Sum lounaan paikallisessa kiinalaistyyppisessä ravintolassa.

4. matkapäivä, Singapore

Aamiainen hotellissa. Omatoiminen päivä Singaporessa. Tutustu kaupungin värikkääseen kulttuurikirjoon tai lähde ostoksille. Singapore on tunnettu loistavana ostoskohteena, shoppaile Orchard road:in lukuisissa liikkeissä tai tee edullisempia ostoksia Kiinalaiskorttelin kaduilla. Hinnasta neuvottelu kuuluu kulttuuriin ja hintoja kannattaa vertailla ennen ostopäätöksen tekoa. Illalla voit myös osallistua lisämaksulliselle retkelle viettämään unohtumatonta iltaa maailman parhaaksi eläintarhaksi sanotun Singaporen eläintarhan Yö-Safarille. Retki on klo 18-22.

5. matkapäivä, Singapore ja Sentosa saari

Aamiainen hotellissa. Aamupäivä omatoiminen. Iltapäivällä lähdemme englanninkielisen paikallisoppaan ja suomalaisen matkanjohtajan johdolla Sentosan saarelle, joka on Singaporelaisten suosituin vapaa-ajan keskus ja upea matkailunähtävyys. Saavumme Sentosan saarelle gondoli-hissillä ihaillen kaupungin upeita maisemia. Tutustumme upeaan perhospuistoon, jossa voimme ihastella yli 50 eri lajin 1500 eläviä perhosia. Pääsemme vierailemaan maailman suurimmassa meri-akvaariossa, jossa sukellamme meren pohjaan läpinäkyvässä tunnelissa ihaillen merenalaista maailmaa ja eläinkuntaa. Akvaario vierailun jälkeen nautimme Siloso -rannasta ja sen valkoisesta hiekasta, joka on tuotu Havaijilta asti. Nautimme yhteisen illallisen tunnelmallisessa ravintaravintolassa. Retken kruunaa kolmiulotteinen valoshow Wings of Time, jonka jokaisen Singaporessa vierailevan tulee ehdottomasti nähdä!

6. matkapäivä, Singapore – Helsinki

Aamiainen hotellissa. Huoneiden luovutus puolenpäivän aikaan. Matkatavarat voi jättää säilytykseen hotellin matkatavarahuoneeseen päivän ajaksi. Iltapäivällä pakkaamme matkatavarat bussiin ja vierailemme vielä ennen kotiin paluuta Gardens by the Bayn futuristisella puutarha-alueella, joka onkin Singaporen yksi mielenkiintoisimmista käyntikohteista. Palkittu Gardens by the Bay on futuristinen kasvitieteellinen puutarha, jossa pääsemme ihailemaan maailman korkeinta sisävesiputousta, jopa 50 metrisiä superpuita, pilvisademetsää sekä kävelemään yläilmoihin superpuiden välissä olevalla kävelysillalla lähes 30 metrin korkeuteen. Kierroksen kruunaa mahtava valo- ja musiikkishow. Kierroksen aikana on aikaa omakustanteiselle illalliselle Satay by the bay -ravintolamaailmassa. Kuljetus lentokentälle, josta Finnairin suora lento kohti Helsinkiä lähtee klo 23:25. Helsinkiin saavumme klo 06:15 seuraavan päivän puolella.

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.