Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Baltian joulumatkat

Joulumatka Haapsalu

Joulun matka Haapsaluun

Lähtöpäivät:

to 19.12., su 22.12.

Matkan kesto:

8 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 534€

Joulun matka Haapsaluun

alk. 534 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Joulumatka Haapsaluun 8 pv

Luminen mäntymetsä, kynttilöiden kajoa... jouluinen tunnelma löytyy Haapsalusta. Keho ja mieli kiittävät, kun annat aikaa yhdessäololle ja hemmottelulle ilman kiirettä. Haapsalun joulumatkaan sisältyy 24.12. jouluaaton illallinen. Lisämaksusta voit valita hoidot sisältävän paketin.


Haapsalu

Rauhallinen ja idyllinen Haapsalu on oiva kohde rauhoittumiselle. Thalasso SPA Fra Mare sijaitsee meren rannalla ja se on erikoistunut merimuta- ja merivesihoitoihin. Spa hotelli Laine on perinteinen terveyskylpylä, joka on erikoistunut kuntoutushoitoihin.

Haapsalun ensimmäinen mutakylpylä avasi ovensa vuonna 1825, ja siitä lähtien Haapsalu on houkutellut kylpylävieraita kaikkialta maailmasta - myös Venäjän keisareita.  Haapsalun levollista tunnelmaa arvostavat perheet ja kaikki, jotka nauttivat kävelemisestä, eväsretkistä, kylpylävierailuista ja purjehtimisesta. Älä unohda Haapsalussa ollessasi hankkia itsellesi paikallista perinteistä käsin neulottua villaista pitsihuivia. Äärettömän kevyet Haapsalun pitsihuivit kilpailevat keskenään tyylikkyydessään.

Takuukuljetukset tilausajolla Viking XPRS:lle

Matkasi kylpylälomalle voi alkaa helposti ja vaivattomasti tilausajokuljetuksella Viking XPRS:lle. Matkaliput saat jonottamatta suoraan bussiin omalta kuljettajaltasi ja matkatavarat kulkevat bussin mukana laivamatkan ajan. Muista myös Pre Order ennakko-ostomahdollisuus – tuliaisostokset saat bussiin ilman kantamista. Takuukuljetukset ajetaan aina varaustilanteesta riippumatta.

Takuukuljetukset tilausajolla Viking XPRS:lle

Hintaan sisältyy

  • Maihinnousukortit jonottamatta Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa
  • Laivamatkat kansipaikoin Viking XPRS
  • Meno-paluu kuljetukset Virossa
  • Majoitus kahden hengen huoneessa
  • Jouluaaton illallinen 24.12.
  • Kylpylän oman suomenkielisen oppaan palvelut

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka
Tallinna, A-terminaali
Helsinki Tallinna Laiva
10:30 13:00 Viking XPRS
19:30 17:00 Viking XPRS

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone

Lisämaksullisia hoitopaketteja

Täysihoito

Kotimaan liityntäkuljetukset

Asiakkaat suosittelevat

Olimme laineen kylpylässä hemmottelulomalla ja vietimme uudenvuoden kylpylässä. Onnistunut kokemus. Matkamme onnistui keikin puolin hyvin. Järjestelyt oli hyvät. Olo oli hyvin kotoinen... ”Onnelliset”

Olimme Matkapoikien matkalla Haapsalon Fra Mare kylpylässä. Hoteli ja hoidot olivat hyviä samoin ympäristö oli lenkeilyyn erinomainen. Kesäpaikkana varmaan vielä mukavampi... ”vanhempi pariskunta”

Hei, olen ollut useilla Matkapoikien järjestämillä Viron matkoilla. Bussi vie satatamaan, kohteeseen ja takaisin kotinurkille. Tosi kätevää! Yksi suosikeistani on Haapsalun Fra Mare... ”raitar"

Lähdimme "lomalle" rentoutumaan Haapsalun Laine -kylpylään naapuripariskunnan kanssa. Nautimme runsaan ruokapöydän antimista, kylpylän hoidoista ja henkilökunnan ystävällisyydestä...”pirre-48”

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki – Tallinna - Haapsalu

Maihinnousukortit laivaan saa Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa. Tallinnan satamassa A-terminaalia vastapäätä, ovat vastassa kylpylöiden omat liityntäkuljetusajoneuvot (kuljetus voidaan toteuttaa pienemmälläkin ajoneuvolla matkustaja-määrän mukaisesti). Auton etuikkunassa on Matkapojat-kyltti, sekä kohteen ja kylpylän nimi. Kylpylään saavuttaessa majoittuminen huoneisiin. Lisämaksusta täysihoidon sisältävän hoitopaketin lunastaneille illallinen kylpylässä.

2.-7. matkapäivä, Haapsalu

Aamiainen, 24.12. jouluaaton illallinen. Lisämaksusta täysihoidon sisältävän hoitopaketin lunastaneille perilläolopäivinä lounas ja päivällinen.

8. matkapäivä, Haapsalu – Tallinna - Helsinki

Aamiainen hotellissa. Huoneen luovutus viimeistään kello 12:00. Tarkista kylpylän ilmoitustaululta paluukuljetuksen lähtöaika kylpylästä satamaan. Laivan aikataulusta johtuen paluupäivän liityntäkuljetus saapuu hyvissä ajoin Tallinnan satamaan.  Laivassa tulee olla Tallinnasta lähdettäessä viimeistään 20 minuuttia ennen laivan lähtöaikaa. Paluukuljetukset kotimaan tilausajobusseilla lähtevät Helsingistä terminaalin edestä viimeistään 30 minuuttia laivan saapumisen jälkeen.

Hotellit

Kartta

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.