sitelogo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakorttikauppa Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Baltian joulumatkat

Riika

Joulumatka Riikaan lentäen

Lähtöpäivät:

22.12.2018

Matkan kesto:

5 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 379€

Joulumatka Riikaan lentäen

alk. 379 € /hlö
Varaa

Matkan esittely

Joulumatka Riikaan lentäen

Tunnelmallinen joulumatka Riikaan nopeilla AirBalticin lennoilla! Kun haluat viettää kohteessa mahdollisimman paljon aikaa, suosittelemme sinulle joulumatkaa Riikaan lentäen. AirBalticin nopeat ja suorat lennot takaavat myös matkapäivinä kokonaiset päivät kohteessa. Upeat joulutorit, keskiaikaiset rakennukset, museot ja kirkot tarjoavat paljon mielenkiintoista nähtävää. Hotellin valmis joulupöytä ja Riian lukuisat ravintolat ja kahvilat kutsuu nauttimaan valmiista ja kiireettömästä joulusta. Joulun pieneksi ohjelmanumeroksi suosittelemme kaupunkikiertoajelua ja opastettua kävelyretkeä Riian vanhassa kaupungissa.


Jouluinen Riika

Riian joulu lumoaa tunnelmallaan! Lennä vaivattomasti AirBalticin suorilla ja nopeilla lennoilla Riikaan ja istahda valmiiseen joulupöytään 24.12. Riiassa järjestetään isot joulumarkkinat, joilla kannattaa ehdottomasti käydä! Matka on omatoiminen, mutta halutessanne voitte ostaa lisämaksusta kaupunkikierroksen 24.12. suomalaisen tilausajobussin kyydissä ja suomea puhuvan paikallisoppaan johdolla.

Riika

Latvian pääkaupunki, Riika, sijaitsee Itämeren rannalla Väinäjoen suulla. Kaupunki on tärkeä alueellinen satamakaupunki ja teollisuuden keskus. Riika on myös Baltian maiden väkiluvultaan suurin kaupunki. Kaupungin n. 710 000 asukkaasta 42% on kansallisuudeltaan latvialaisia, lopuista suurin osa on venäläisiä. Riian historiallinen keskusta julistettiin vuonna 1997 Unescon maailmanperintökohteeksi. Kaupunki on erittäin merkittävä sen laajan jugend -arkkitehtuurin takia, jota Unesco pitää vertaansa vailla koko maailmassa. Vuonna 2014 Riika toimii Euroopan kulttuuripääkaupunkina.

Hintaan sisältyy

  • 24.12. illallinen
  • Lennot Tampere – Riika – Tampere
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Lentokenttäverot ja matkustajamaksut
  • 20 kg laukku ruumaan / asiakas

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu Tampereelta

Lentoaikataulu  / Air Baltic (Ajat ovat paikallista aikaa. Latviassa aika on sama kuin Suomessa.)

Saapuminen Suomeen paluupäivänä seuraavan vuorokauden puolella!  

Tampere - Riika 05:35 - 06:40

Riika - Tampere 23:15 - 00:35

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone

Kaupunkikierros

Lisämaksulliset retket

Hinta 20€ /hlö

Kuva retkestä

RIIAN KAUPUNKIKIERROS

Lähtee kolmantena matkapäivänä Tallink Hotel Rigan edestä kello 10. Kaupunkikierros sisältää bussikiertoajelun keskustassa sekä kävelyosuuden vanhassa kaupungissa. Bussiosuuden aikana tutustumme Latvian pääkaupungin historialliseen keskustaan suomenkielisen oppaan johdolla. Näemme 1800-luvun bulevardeja, kauniita kanavan viereisiä puistoja sekä koristeellisia jugend-rakennuksia. Bussikierroksen jälkeen kävelemme vanhan kaupungin kapeita katuja pitkin ja näemme keskiaikaisia kirkkoja, käsityöläisten ja kauppiaiden taloja sekä kuulemme tarinoita hansakaupungin asukkaiden elämästä ja tavoista. Lähtö Tallink Hotel Rigan edestä klo 10, kesto n. 3 tuntia.

Retken toteuttaminen edellyttää 10 osanottajaa.

Asiakkaat suosittelevat

Riikassa on ihana vanhakaupunki sekä välitön tunnelma. Suosittelen hotellia läheltä vanhaa kaupunkia ”Matkailija”

Riika on kiva kaupunkilomakohde! Hotelli Ibis on erinomainen hinta-laatusuhteeltaan. Suosittelen! ”Riika2018”

Vanhan kaupungin lähellä sijaitsevan Radisson Latvija hotellin skybarista näkee lähes koko kaupungin yli, joten siellä kannattaa ehdottomasti käydä. suosittelen lämpimästi:) ”Kaisla"

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Tampere - Riika

Lentokentältä omatoiminen siirtyminen kaupunkiin. Hotellihuoneen saa viimeistään klo 14:00, mutta matkalaukut voi viedä jo aamulla hotelliin säilytettäväksi. Suosittelemme ostamaan taksilipukkeen lentokentältä taksiyhtiön pisteeltä läheltä pääovia.

2. matkapäivä, Riika

Aamiainen hotellissa. Omatoimista lomailua.

3. matkapäivä, Riika

Aamiaisen jälkeen klo 10:00 on mahdollisuus lähteä lisämaksulliselle retkelle Riian keskustaan. Retki toteutetaan suomea puhuvan oppaan johdolla ja sen kesto on noin 3 tuntia. Retkeen sisältyy kiertoajelu Riiassa ja kävelykierros Vanhassa Kaupungissa. Retken hinta on ennakkoon ostettuna 20 €/henkilö. Loppupäivä omatoimista aikaa Riiassa. Jouluillallinen hotellilla klo 18:00.

4. matkapäivä, Riika

Aamiainen hotellissa. Omatoimista lomailua.

5. matkapäivä, Riika – Tampere

Aamiainen hotellissa. Omatoiminen päivä. Hotellihuone on luovutettava viimeistään klo 12:00, mutta matkatavarat voi jättää säilytykseen hotellille. Lento takaisin lähtee klo 23:15, omatoiminen siirtyminen kentälle. Hotellin vastaanotosta ostettavissa taksivoucher (n. 15€).

Hotellit

Kartta

Tärkeää tietää

Kuva kohteesta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Cxense Display