sitelogo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakorttikauppa Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Baltian joulumatkat

Vihulan kartano

Joulun matka Vihulan kartanoon

Lähtöpäivät:

23.12.2018

Matkan kesto:

4 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 459€

Joulun matka Vihulan kartanoon

alk. 459 € /hlö
Varaa

Matkan esittely

Tunnelmallinen joulu Vihulan kartanossa

Tervetuloa viettämään tunnelmallista kartanojoulua Lahemaan kansallispuiston alueella sijaitsevaan Vihulaan, noin 95 km päähän Tallinnasta itään. Vihula on yksi Viron kauneimmista paikoista ja täydellinen valinta kiireettömään jouluun. Kaunis kartanoalue ja paikan rauhallinen tunnelma luovat täydelliset puitteet. Aktiviteetteja ilman lisämaksua: joulukirkko, joulutanssit, saippuan huovutus tai vodkakurssi, uima-altaan ja höyrysaunan käyttö päivittäin, rekiajelu (säävarauksella).


Vihulan kartano, Vihula Manor Country Club & SPA

Vihulan kartanokylpylä sijaitsee luonnostaan kuuluisassa Lahemaan kansallispuistossa Pohjois-Virossa, vain neljän kilometrin päässä Itämeren aalloilta. Elegantti ja rauhallinen miljöö on täydellinen pakopaikka kiireisestä kaupunkielämästä. Vihulan kartanon historia ulottuu 1700-luvun lopulle. Nykyisin se on tasokas kartanohotelli monipuolisine palveluineen. Kartanohotellissa on kaksi erityylistä viihtyisää ravintolaa, cafeteria, uima-allas, saunat ja EcoSpa-osasto, johon kannattaa varata rentouttavat hoidot etukäteen.

Hintaan sisältyy

 • Laivamatkat kansipaikoin Viking XPRS laivalla
 • 3 yötä kahden hengen huoneessa buffetaamiaisin
 • 23.12. Buffetillallinen ja tervetuloglögi (vesi ja tee tai kahvi) klo 18:00
 • 24.12. buffetillallinen (vesi, tee tai kahvi, kuohuviini ja lasi olutta ta kaksi lasia viiniä)
 • 25.12. lounas klo 13:30
 • 25.12. buffetillallinen (vesi, tee tai kahvi, 2 lasia viiniä tai olut) klo 19:00
 • Sisäaltaan ja höyrysaunan käyttö päivittäin klo 8:30-21:00
 • Käsityöpajassa saippuan huovutuskurssi tai vodkakurssi 24.12. klo 12:00
 • Jouluaaton tanssit Constances-salissa 24.12. klo 21:00
 • Jumalanpalvelus suomen kielellä 25.12. klo 10:00
 • Kartanokierros hevosrekiajelulla (säävaraus) 25.12. klo 12:00
 • Kuljetukset Tallinna-Vihula-Tallinna paikallisella kohdebussilla

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka
Tallinna, A-terminaali
Helsinki Tallinna
10:30 13:00
19:30 17:00

Lisämaksulliset palvelut

1-hengen huone

Kotimaan liityntäkuljetukset

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Tallinna - Vihulan kartano

Tallinnaan saapumisen jälkeen siirtyminen paikalliseen kohdebussiin. Bussinkuljettaja odottaa Tallinnassa terminaalin pääovien edessä ”Vihula Manor country Club & Spa Matkapojat”-kyltin kanssa. Saapuminen hotellille klo 15:00 jälkeen.

Buffetillallinen ja tervetuloglögi ravintolassa klo 18:00. Sisäallas ja höyrysauna ovat auki ja käytettävissä klo 21:00 saakka.

2. matkapäivä, Vihulan kartano

Jouluaatto.

Buffetaamiainen hotellissa klo 8:00-10:00. Matkan hintaan sisältyvä jouluaaton buffetillallinen ravintolassa klo 19:00 (sis. lasi kuohuviiniä ja lasi olutta tai 2 lasia viiniä, vesi ja kahvi/tee). Päivän vapaavalintaiset aktiviteetit ilman lisämaksua: käsityöpajassa asiakas voi valita saippuan huovutuskurssin tai vodkamaistajaiset. Kurssi alkaa klo 12:00 ja ilmoittautuminen hoidetaan hotellin vastaanotossa sisäänkirjautumisen yhteydessä. Sisäaltaan ja höyrysaunan käyttö klo 8:30-21:00. Tanssi-ilta alkaa hotellissa klo 21.00.

3. matkapäivä, Vihulan kartano

Joulupäivä.

Buffetaamiainen hotellissa klo 8:00-10:00. Matkan hintaan sisältyvä buffetlounas klo 13:30 ja buffetillallinen klo 19:00 (sis. yksi olut tai kaksi lasia viiniä, vesi ja kahvi/tee). Päivän vapaavalintaiset aktiviteetit ilman lisämaksua: Aamiaisen jälkeen klo 10 suomenkielinen jumalanpalvelus. Kartanokierros rekiajelulla klo 12:00 sään salliessa. Sisäaltaan ja höyrysaunan käyttö klo 8:30-21:00.

4. matkapäivä, Vihulan kartano - Tallinna - Helsinki

Tapaninpäivä.

Buffetaamiainen hotellissa klo 8:00-10:00.

Sisäallas ja höyrysauna avoinna klo 8.30 alkaen. Huoneen luovutus klo 12:00 mennessä, jolloin paikallinen kohdebussi lähtee kohti Tallinnaa. Tallinnaan saavutaan noin klo 13:30.

Tallinnaan jää aikaa lounastaa ja tehdä tuliaisostoksia tai piipahtaa vaikkapa Tallinnan raatihuoneen joulutorilla. Terminaalissa tulee olla hyvissä ajoin, viimeistään 45 minuuttia ennen ja laivassa viimeistään 20 min ennen laivan lähtöaikaa. Laivalla on mahdollisuus nauttia Viking Buffet -päivällinen (lisämaksu, suosittelemme varaamaan etukäteen) ja viimeistellä tuliaisostokset laivan myymälässä. Paluukuljetus Helsingistä lähtee noin 30 minuuttia laivan saapumisesta.

Hotellit

Laivan esittely

Viking XPRS

The Buffet

Buffetravintola, jonka noutopöytä on täynnä raikkaita herkkuja alkupaloista salaatteihin, pastaruokiin, äyriäsruokiin ja jännittäviin pää- ja jälkiruokiin. Lapsille on oma buffetinsa, Ville Viking Buffet, josta he löytävät omat suosikkinsa. Täällä tarjoillaan myös meriaamiainen.


Wine & Dine

Viihtyisä ja rauhallinen à la carte -ravintola laivan peräosassa. Saat maukkaita annoksia sekä pieneen että isoon nälkään. Listalla on klassikoita ja muita herkullisia annoksia. Kausittain pääset nauttimaan myös teemamenujen valloittavista makuelämyksistä.


Blue Deli

Ravintolan itsepalvelu on suunniteltu ns. free flow -mallin mukaan siten, että sen saarekkeiden vaihtelevasta tarjonnasta voi valita mitä haluaa.  Ruokalista on monipuolinen vaihtuen sesongin mukaan, ja se on suunniteltu sopimaan erilaisiin makuihin. Valikoimaan kuuluu kevyitä ruokia kuten salaatteja, voileipiä ja täytettyjä panineja sekä reiluja pääruokia suoraan grillistä.


Viking’s Inniin!

Loistava paikka iloiseen seuranpitoon vanhojen ja uusien ystävien kanssa. Täältä löydät karaokea ja ohjattua ohjelmaa kuten tietovisoja. Lisäksi perjantaista sunnuntaihin pubikansaa viihdyttää trubaduuri. Myös laivan pelikoneet löytyvät täältä. Pubissa on tietenkin tarjolla olutta – valikoimasta löytyy niin kotimaisia kuin ulkolaisia oluita. Valikoimiin kuuluu myös muita juomia sekä kevyempiä pubiruokia.


Club X

Laivan päivä- ja yöelämän keskus Ohjelmasta ja elävästä musiikista nautitaan aamupäivästä yön pikkutunneille saakka. Lisäksi valikoimassa on paljon erilaisia teemalähtöjä. Ravintolassa on 350 asiakaspaikkaa. Tervetuloa viihtymään kannelle 7, pubin viereen.

Kuva kohteesta
Kuva kohteesta
Kuva kohteesta

Kartta

Tärkeää tietää

Lataa (pdf -esite)

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Cxense Display