Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Baltian joulumatkat

Joulumatka Tallinnaan

Joulumatka Tallinnaan

Lähtöpäivät:

23.12.2019, 24.12.2019

Matkan kesto:

2, 3, 4 tai 5 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 119€

Joulumatka Tallinnaan

alk. 119 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Joulun hotellimatka Tallinnaan

Joulun hotellimatka Tallinnassa on unohtumaton muisto. Viehättävien katujen ja vanhojen talojen katveisiin jää salaperäisiä sisäpihoja.

Matkan hintaan sisältyy laivamatkat kansipaikoin, hotellimajoitus ja aamiaiset. Jouluaaton illallisen voi varata lisämaksusta. Laajasta joulumatkavalikoimastamme löydät runsaasti majoitusvaihtoehtoja. Joulun hotellimatka Tallinnassa on unohtumaton muisto.


Tallinnan vanhakaupunki

Keskiaikainen vanhakaupunki mukulakivikatuineen, muureineen ja ikivanhoine torneineen on kuin suoraan satukirjasta. Viehättävien katujen ja vanhojen talojen katveisiin jää salaperäisiä sisäpihoja. Tallinnan vanhakaupunki on melko pieni ja sellaisena helppokulkuinen ja ihana kaupunkilomakohde.


Tallinnan joulumarkkinat

Tallinnan perinteiset joulumarkkinat järjestetään Raatihuoneentorilla. Raatihuoneen joulutori on yksi Euroopan kauneimmista joulutoreista. Joulumarkkinoiden sydän on Viron tärkein ja Euroopan ensimmäinen joulukuusi, jonka perinteet ulottuvat vuoteen 1441. Satamasta joulutorille on matkaa vajaa 2 km.
Joulutori on auki päivittäin klo 10–20 7.1. asti.

Hintaan sisältyy

  • Laivamatkat kansipaikoin
  • Majoitus 2 hengen huoneessa aamiaisin

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka
Tallinna, A-terminaali
Helsinki Tallinna Laiva
10:30 13:00 Viking XPRS
19:30 17:00 Viking XPRS

Lisämaksulliset palvelut

Kotimaan bussikuljetukset

Jouluaaton illallinen hotellissa

1 hengen huone

Kuohuviini hotellihuoneeseen

Ateriat laivalla

Hytit laivalla

Auton laivaus

Asiakkaat suosittelevat

Tallinna oli ihana joulukohde! Tunnelmallinen vanha kaupunki ja joulutori kruunasivat matkan. ”Heidi”

Forum hotellin sijainti oli erinomainen ja palvelu ystävällistä. Suosittelisin! ”Aapo”

Matkaohjelma

Lähtöpäivät:

2 päivän joulumatka Tallinnaan

3 päivän joulumatka Tallinnaan

4 päivän joulumatka Tallinnaan

5 päivän joulumatka Tallinnaan

Hotellit

Laivan esittely

Viking XPRS

The Buffet

Buffetravintola, jonka noutopöytä on täynnä raikkaita herkkuja alkupaloista salaatteihin, pastaruokiin, äyriäsruokiin ja jännittäviin pää- ja jälkiruokiin. Lapsille on oma buffetinsa, Ville Viking Buffet, josta he löytävät omat suosikkinsa. Täällä tarjoillaan myös meriaamiainen.


Wine & Dine

Viihtyisä ja rauhallinen à la carte -ravintola laivan peräosassa. Saat maukkaita annoksia sekä pieneen että isoon nälkään. Listalla on klassikoita ja muita herkullisia annoksia. Kausittain pääset nauttimaan myös teemamenujen valloittavista makuelämyksistä.


Blue Deli

Ravintolan itsepalvelu on suunniteltu ns. free flow -mallin mukaan siten, että sen saarekkeiden vaihtelevasta tarjonnasta voi valita mitä haluaa.  Ruokalista on monipuolinen vaihtuen sesongin mukaan, ja se on suunniteltu sopimaan erilaisiin makuihin. Valikoimaan kuuluu kevyitä ruokia kuten salaatteja, voileipiä ja täytettyjä panineja sekä reiluja pääruokia suoraan grillistä.


Viking’s Inniin!

Loistava paikka iloiseen seuranpitoon vanhojen ja uusien ystävien kanssa. Täältä löydät karaokea ja ohjattua ohjelmaa kuten tietovisoja. Lisäksi perjantaista sunnuntaihin pubikansaa viihdyttää trubaduuri. Myös laivan pelikoneet löytyvät täältä. Pubissa on tietenkin tarjolla olutta – valikoimasta löytyy niin kotimaisia kuin ulkolaisia oluita. Valikoimiin kuuluu myös muita juomia sekä kevyempiä pubiruokia.


Club X

Laivan päivä- ja yöelämän keskus Ohjelmasta ja elävästä musiikista nautitaan aamupäivästä yön pikkutunneille saakka. Lisäksi valikoimassa on paljon erilaisia teemalähtöjä. Ravintolassa on 350 asiakaspaikkaa. Tervetuloa viihtymään kannelle 7, pubin viereen.

Kuva
Kuva
Kuva

Kartta

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.