Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Kaupunkilomat

Laulasmaa hotelli-ja kylpylälomat

Laulasmaa hotelli-ja kylpylälomat

Lähtöpäivät:

Tulossa 2021

Matkan kesto:

3, 4 tai 5 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Laulasmaa

Laulasmaa Spa sijaitsee erinomaisella paikalla merenrannalla vain 35 km päässä Tallinnasta. Laulasmaa on tunnettu lomapaikka jo 1930-luvulta alkaen. Laulasmaan ranta on täydellinen uimapaikka. Perheet nauttivat sen hiekkaisesta merenpohjasta ja keskimääräistä lämpimämmästä vedestä. Myös paikalliset lainelautailijat arvostavat Laulasmaan rantaa. Lohusalun lahdesta löytyy edelleen myös matkustaja-alus ”Josef Stalin“ hylky, joka on virolaisten sukeltajien keskuudessa tunnettu sukelluspaikka. Kaunis luonto, ikivanha mäntymetsä ja merenranta tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet pyöräilyyn, hiihtoon, ulkoiluun, lenkkeilyyn, patikointiin tai marjojen ja sienten keräilyyn. Laulasmaalla löytyy jokaiselle jotakin. Laulasmaa voi olla suurenmoinen pysähdyspaikka matkallasi pitkin Viron rannikkoa ja Lohusalun sataman kautta voi tänne päästä myös mereltä päin.

Hotelliloma Laulasmaassa

Hotelliloma on erinomainen tapa hengähtää ja kokea samalla kylpylähoitojen ihmeitä tekevä vaikutus. Laulasmaa SPA:ssa pääset irtaantumaan arjen kiireistä ja nauttimaan rentouttavista kylpylähoidoista ja hyvistä ulkoilumahdollisuuksista. Laulasmaalle löytyy 5 päivän, 4 päivän ja 3 päivän matkoja.
Hotelliloman hintaan sisältyy aamiainen.


Kylpyläloma Laulasmaassa

Ylellinen loma ja vastuullinen käyttäytyminen eivät ole tosiaan poissulkevia, vaan sopivat erinomaisesti yhteen. Hestia Hotel Laulasmaa Span tavoitteena on toimia luontoa säästävästi ja pienentää omaa ekologista jalanjälkeään. ”Vihreisiin askeliin” kuuluvat energian säästö ja sen tuottaminen aurinko-paneelien avulla, muovista luopuminen, sekä biologisesti hajoavien ja puhtaasta luonnosta peräisin olevien tuotteiden käyttäminen. Lomapaketin sisällön voit itse valita: aamiaisen sisältävään hotellilomaan voi valita lisämaksullisen hoitopaketin johon sisältyy puolihoito ja hoitoja tai erillisiä pidempiä hoitoja sisältäviä hoitopaketteja.


Jooga-uutuus

Uutuutena tarjoamme valituille 2 yön perjantai-sunnuntai-matkoille lisämaksullisen jooga-paketin! Jooga-paketin voit varata lähtöpäiville 26.6., 21.8. ja 11.9. Jooga-paketti sisältää 3 kpl 60 min joogatunteja (pe, la, su) ja tunnit pidetään englannin kielellä. Jooga-paketin hinta on 50€/hlö (26.6. lähdöllä 40€/hlö).

Kylpylöiden hoitopaketit ja lisäpalvelut

Hoitopaketteihin ja lisäpalveluihin pääset tutustumaan tarkemmin "Hotellit"-lehdykältä avaamalla hotellin info-sivun, "Tärkeä tietää" -lehdykältä sekä varaamon vaiheesta "Palvelut" (nimien syötön jälkeen).

Tilausajolla Viking XPRS:lle

Matkasi Laulasmaan lomalle voi alkaa helposti ja vaivattomasti tilausajokuljetuksella Viking XPRS:lle.


Kuljetukset tilausajolla Viking XPRS:lle

Hintaan sisältyy

  • Maihinnousukortit Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa
  • Laivamatkat kansipaikoin Viking XPRS
  • Meno-paluu kuljetukset Virossa
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka
Tallinna, A-terminaali
Helsinki Tallinna
10:30 13:00 M/S Viking XPRS
19:30 17:00 M/S Viking XPRS

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone

Puolihoito

Lisämaksullisia hoitopaketteja

Kotimaan liityntäkuljetukset

Asiakkaat suosittelevat

Puolihoitoa ei ehkä kannata ottaa, jos ei halua illallisella vain pelkkää mahan täytettä buffe illallinen kehnohko. Aamiainen hyvä, samoin ala carte ravintola. Kylpylä ja hoidot ok ”Kulkuri”

Laulasmaan kylpylä oli uudehko ja siisti, maisemat upeat ja kesällä vielä mukavampi kun on hienot hiekkarannat ”ulla”

Matkaohjelma

Lähtöpäivät:

neljän yön matka

kolmen yön matka

kahden yön matka

Hotellit

Laivan esittely

Viking XPRS

The Buffet

Buffetravintola, jonka noutopöytä on täynnä raikkaita herkkuja alkupaloista salaatteihin, pastaruokiin, äyriäsruokiin ja jännittäviin pää- ja jälkiruokiin. Lapsille on oma buffetinsa, Ville Viking Buffet, josta he löytävät omat suosikkinsa. Täällä tarjoillaan myös meriaamiainen.


Wine & Dine

Viihtyisä ja rauhallinen à la carte -ravintola laivan peräosassa. Saat maukkaita annoksia sekä pieneen että isoon nälkään. Listalla on klassikoita ja muita herkullisia annoksia. Kausittain pääset nauttimaan myös teemamenujen valloittavista makuelämyksistä.


Blue Deli

Ravintolan itsepalvelu on suunniteltu ns. free flow -mallin mukaan siten, että sen saarekkeiden vaihtelevasta tarjonnasta voi valita mitä haluaa.  Ruokalista on monipuolinen vaihtuen sesongin mukaan, ja se on suunniteltu sopimaan erilaisiin makuihin. Valikoimaan kuuluu kevyitä ruokia kuten salaatteja, voileipiä ja täytettyjä panineja sekä reiluja pääruokia suoraan grillistä.


Viking’s Inniin!

Loistava paikka iloiseen seuranpitoon vanhojen ja uusien ystävien kanssa. Täältä löydät karaokea ja ohjattua ohjelmaa kuten tietovisoja. Lisäksi perjantaista sunnuntaihin pubikansaa viihdyttää trubaduuri. Myös laivan pelikoneet löytyvät täältä. Pubissa on tietenkin tarjolla olutta – valikoimasta löytyy niin kotimaisia kuin ulkolaisia oluita. Valikoimiin kuuluu myös muita juomia sekä kevyempiä pubiruokia.


Club X

Laivan päivä- ja yöelämän keskus Ohjelmasta ja elävästä musiikista nautitaan aamupäivästä yön pikkutunneille saakka. Lisäksi valikoimassa on paljon erilaisia teemalähtöjä. Ravintolassa on 350 asiakaspaikkaa. Tervetuloa viihtymään kannelle 7, pubin viereen.

Kuva
Kuva
Kuva

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.