Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Baltian suositut

Riika

Riika kaupunkiloma lentäen

Lähtöpäivät:

23.8. ja 30.8.

Matkan kesto:

3 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Nauti mukavasta kaupunkilomasta Riiassa

Kun kaipaat tunnelmallisia hetkiä ja vilkasta kaupunkielämää, suosittelemme matkaa Riikaan. Riika on ihastuttava ympärivuotinen kaupunkikohde; kauniiden puistojen, museoiden, upean jugend-arkkitehtuurin ja kirkkojen kaupunki. Riika on samalla sekä historiallinen nähtävyys että moderni ja dynaaminen pääkaupunki, ainutlaatuinen yhdistelmä uutta ja vanhaa. Upeat puistot, keskiaikaiset rakennukset, museot ja kirkot tarjoavat paljon mielenkiintoista nähtävää. Riika on myös mukava ja edullinen kaupunki kulttuurin ystäville.


Lentäen Tampereelta

Riian ehdoton kohokohta on kaunis vanhakaupunki. Riiassa löytyy majoituksen suhteen valinnanvaraa, sillä valikoimassamme on sekä keskustahotelleja että vanhan kaupungin sydämessä sijaitsevia hotelleja. Keskusta tarjoaa hyviä ostosmahdollisuuksia ja monenlaista ajanvietettä. Perheen kanssa kannattaa pistäytyä vaikka Akva Parkissa tai eläinpuistossa. Suorat lennot Tampereelta!

Shoppailua Riikassa

Riika on myös mainio kaupunki ostosten tekoon. Hintataso on edullinen, ja kaupungista löytyy niin merkkiliikkeitä, ostoskeskuksia kuin perinteisiä käsityöläisputiikkeja. Riian Keskustorin entiset ilmalaivahallita ovat ainutlaatuinen ostospaikka, josta löytyy yli 3000 kauppapaikkaa. Valikomaa paikallisista herkuista aina vaatteisiin ja kelloihin.

Hintaan sisältyy

  • Suorat lennot Tampereelta Riikaan ja takaisin
  • Lentokenttäverot ja matkustajamaksut
  • Käsimatkatavara sekä 20 kg matkalaukku ruumaan / asiakas
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu Tampereelta 2019

Ajat ovat paikallista aikaa. Latviassa on sama aika kuin Suomessa. Lennot Air Balticilla.
Paluulento on Tampereella seuraavan päivän puolella.
Tampere - Riika 05:25 - 06:35

Riika - Tampere 23:15 - 00:30

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone alk. 100€

Asiakkaat suosittelevat

Riikassa on ihana vanhakaupunki sekä välitön tunnelma. Suosittelen hotellia läheltä vanhaa kaupunkia ”Matkailija”

Riika on kiva kaupunkilomakohde! Hotelli Ibis on erinomainen hinta-laatusuhteeltaan. Suosittelen! ”Riika2018”

Vanhan kaupungin lähellä sijaitsevan Radisson Latvija hotellin skybarista näkee lähes koko kaupungin yli, joten siellä kannattaa ehdottomasti käydä. Suosittelen lämpimästi:) ”Kaisla"

Aikainen menolento ja myöhäinen paluulento antavat kokonaiset 3 päivää kohteessa! Ostimme menopäivän aamiaisen paikanpäällä hotellista, isot suosittelut! ”Anni”

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Tampere - Riika

Lentokentältä omatoiminen siirtyminen kaupunkiin. Hotellihuoneen saa viimeistään klo 14:00, mutta matkalaukut voi viedä jo aamulla hotelliin säilytettäväksi. 

2. matkapäivä, Riika

Aamiainen hotellissa. Omatoiminen päivä tutustua kaupunkiin omien mieltymysten mukaan.


Riian historiallinen keskusta kuuluu Unescon maailmaperintölistalle laajan jugend-arkkitehtuurin ansiosta, jota pidetään merkittävimpänä koko maailmassa. Koristeellisista taloista suurin osa on rakennettu 1800- ja 1900-lukujen vaihteessa, mutta vanhimmat ovat peräisin jopa 1200-luvulta. Kaupungin sydän on Raatihuoneentori, jonka ympäriltä lähtevät kadut eri nähtävyyksien luo. Näistä tunnetuimpia ovat Mustapäiden talo ja Latvian miehitysmuseo.  Riian näkyvin muistomerkki ja tärkeä kansallinen monumentti, Vapaudenpatsas, sijaitsee vanhankaupungin laitamilla. Kaupungin tunnetuin ja korkein kirkko, Pyhän Pietarin kirkko, sijaitsee keskellä vanhaakaupunkia. Jos nouset hissillä (lisämaksu) kirkon torniin, voit nauttia kauniista näkymistä kaupungin ylle ja Daugava-joelle. Kun jalat alkavat väsyä, läheltä löytyy usein kahvila tai pieni konditoria, johon voit pysähtyä nauttimaan herkuista samalla kun jalat saivat lepoa.


Riika on myös erinomainen kulttuurikaupunki, jossa esitetään paljon balettia, oopperaa ja klassisen musiikin konsertteja. Lippujen hinnat ovat kohtuullisia ja esitysten taso on hyvä.

 

3. matkapäivä, Riika – Tampere

Aamiainen hotellissa. Omatoiminen päivä. Hotellihuone on luovutettava viimeistään klo 12:00, mutta matkatavarat voi jättää säilytykseen hotellille. Lento takaisin lähtee klo klo 23 jälkeen, riippuen paluupaikkakunnasta. Tarkistathan tarkan lähtöajan varausvahvistuksesta. Omatoiminen siirtyminen kentälle. Hotellin vastaanotosta ostettavissa taksivoucher (n. 15€). 

Hotellit

Kartta

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.