Bratislava, 4pv

Bratislava on suosittu kaupunkilomakohde kiehtovan historian ja sopivan pienen kokonsa vuoksi. Kaupunkiin ehtii hyvin tutustua viikonlopussa. Hyvätasoinen hotellimme sijaitsee aivan vanhankaupungin vieressä, josta on helppo lähteä tutustumaan kaupungin tarjontaan.

Bratislava

Slovakian pääkaupungilla Bratislavalla on pitkät ja mielenkiintoiset vaiheet. Matkakohteena kaupunki sopii niin perheille kuin pariskunnillekin, sillä siellä on kaikille nähtävää ja koettavaa. Nähtävyyksistä kiinnostavimpia ovat vanhankaupungin lisäksi mm. kaupungin laidalla sijaitseva Devinin linna, Pyhän Martinuksen katedraalli, lukuisat hyvinhoidetut puistot ja upeat kasvitieteelliset puutarhat. Nähtävyyksiin tutustumisen lomassa, voit istahtaa johonkin kaupungin lukuisista ravintoista, joissa syöminen ja juominen on edullista.

Bratislavan linna

Bratislavan linna on yksi kaupungin komeimmista rakennuksista. Linna sijaitsee kukkalalla, noin 85metriä Tonavan yläpuolella. Ulkoasultaan linna on historiansa aikana ollut goottilainen, renesanssilinna ja barokkilinna. Kunnostukset ja tyylikaudet ovat antaneet sille oman leimansa. Mäen päälle kiipeäminen vaatii hyvät kengät ja hieman kuntoakin. Onneksi matkan varrella voi myös istahtaa rinteellä oleviin ravintoloihin ja hengähtää hetken, ennen huipulle pääsyä.

Tähän matkaan sisältyy kävelykierros vanhassa kaupungissa suomenkielisen oppaan johdolla. 

 

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display