Dubrovnik, 4-5pv

Adrianmeren rannalla kohoava historiallinen Dubrovnik on suosittu lomakaupunki, joka tarjoaa matkailijalle historiaa sekä rentoa Välimeren tunnelmaa.

Dubrovnik

Turkoosi meri ja kiehtova vanhakaupunki houkuttelevat matkailijoita seikkailemaan Adrianmeren rannalla Kroatiassa sijaitsevaan Dubrovnikiin. Punaiset tiilikatot ja kapeaakin kapeammat kujat luovat mainiot puitteet historialliselle kaupunkiseikkailulle Kroatiassa. Dubrovnik on erityisen tunnettu paitsi vanhastakaupungista, myös turkoosina välkehtivästä merivedestä ja läheisistä pikkusaarista. Kaupunki tarjoaa kävijöille paljon kulttuuritapahtumia ja mahdollisuuksia kokeilla erilaisia vesiaktiviteetteja.

Tutustu Dubrovnikiin nousemalla vanhankaupungin muureille, josta näet kaupungin ylhäältä käsin. Noin kahden kilometrin mittaiset muurit kiertävät koko vanhankaupungin ja antavat hyvän yleiskuvan kaupungista. Muureilla käveleminen on hyvin suosittua ajanvietettä ja reitille osuu useita pieniä kahviloita, joissa voi istahtaa hetkeksi lepäämään.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display