Göteborg, Ruotsi

Sää tänään

0°C

Sää tänään ja 5 vrk ennuste

24.1.

6°C

25.1.

4°C

26.1.

3°C

27.1.

3°C

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap Sulje

Göteborg

Lähde kaupunkilomalle Ruotsin toiseksi suurimpaan kaupunkiin Göteborgiin! Kaupungin lukuisat museot, ravintolat ja kahvilat sekä suosittu Lisebergin huvipuisto houkuttelevat matkailijoita ympäri vuoden. Tässä tunnelmallisesta rannikkokaupungista löytyy paljon nähtävää ja koettavaa.

Göteborg

Göteborgin mutkattomaan tunnelmaan on helppo heittäytyä. Paikallisia elämyksiä voi hakea saaristoa tutkien tai pieniä putiikkeja kierrellen – ja kaiken kruunaa jättiläismäinen kanelipulla. Kaupunkiin tutustuminen kannattaa aloittaa Kungsportsavenynilta. Pääkatu on täynnä suosittuja liikkeitä, ravintoloita, kahviloita ja yökerhoja. Ostosmahdollisuuksissa kaupunki vetää vertoja Tukholmalle.

Myös museot ovat tutustumisen arvoisia. Göteborgin taidemuseo on palkittu pohjoismaisen taiteen kokoelmastaan. Myös design-museo Röhsska sekä mielenkiintoinen maailmankulttuurimuseo ovat kiinnostavia käyntikohteita.

Lisäksi kaupungin tasokkaat ravintolat ovat viime vuosina nousseet puheenaiheeksi. Göteborgissa on viisi Michelin-tähdellä palkittua ravintolaa. Äyriäiset ja muut merenelävät ovat luontevasti lunastaneet paikkansa ruokalistoilta. Myös kauppahallien kalatiskeillä kannattaa piipahtaa.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display