Praha, 4pv

Tšekin pääkaupunki Praha on paitsi historian aarreaitta, myös monipuolinen kaupunkikohde shoppailuun, herkutteluun ja yöelämästä nauttimiseen. Koe kiehtovan kaunis Praha!

Kaupunkilomalle Prahaan

Vietä pidennetty viikonloppu historiallisissa maisemissa, kaupungissa, jonka arkkitehtuuri ihastuttaa jokaista kävijää. Praha on täynnä kauniita rakennuksia, kiehtovia katuja ja tunnettuja nähtävyyksiä. Nähtävyydet ovat kätevästi kävelyetäisyydellä toisistaan. Kaupungin halki virtaavan Vltava-joen ylittää yksi tunnetuimmista nähtävyyksistä, upea Kaarlen silta. Praha tunnetaan myös kirjailija Franz Kafkan kotikaupunkina. Kafkan elämään voi tutustua Prahan juutalaiskaupunginosassa Josefovissa tai Kafkalle omistetussa museossa.

Paikallisoppaaltamme saat paljon tietoa Prahan värikkäästä menneisyydestä ja myös tämän päivän elämästä. Kävelykierroksen aikana näet mm. Strahovin munkkiluostarin, joka on perustettu jo 1100-luvulla. Linnakukkulan näköalapaikalta avautuu upea näkymä yli Prahan kauniin keskustan ja Vltava-joen laakson. Matkan varrella ohitamme myös Prahan kauneimmat palatsit: Cerninin palatsin, Loretan ja Schwarzenbergien palatsit sekä mahtavan Pyhän Vituksen katedraalin. Tähän matkaan sisältyy tulopäivän kevyt lounas ja kaupunkikierros suomenkielisen paikallisoppaan johdolla.

   

 

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa

Cxense Display