Milano 4pv **UUTUUS**

Milano on ihanteellinen kaupunkilomakohde, jossa kohtaavat kauniilla tavalla muoti, design, tuhansia vuosia vanha historia ja kulttuuri, jalkapallo sekä erinomainen ruoka.

Milano

Milanossa löytyy useita Italian kuuluisimpia ja vieraillumpia nähtävyyksiä, kuten tuomiokirkko Duomo, jonka katolta avautuvat upeat näkymät kaupungin kattojen yli, sekä oopperatalo La Scala. Santa Maria delle Grazien kirkossa sijaitsee Leonardo da Vincin mestariteos "Viimeinen ehtoollinen". Maalaus on yksi renessanssin taiteen kulmakivistä ja samalla myös yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä.  Eräs kaikkein upeimpia rakennuksia Milanon keskustassa on Galleria Vittorio Emanuele II. Tämä katettu tila on yksi maailman vanhimpia ja hienoimpia ostoskeskuksia, josta löytyy lukuisia kahviloita ja ravintoloita ja putiikkeja.

Milanossa käydessä kannattaa piipahtaa myös Milanon kanaalialueella Naviglissa, jossa sijaitsee useita ravintoloita ja kahviloita. Shoppailijan kannattaa suunnata Via Montenapoleone-kadun varrelle, jossa sijaitsevat Italian tunnetuimpien muotihuoneiden liikkeet. Myös Duomon aukiolta lähtevien katujen ja Corso Buenos Airesin varrella löytyy myös lukuisia pikkuputiikkeja.

Milanon ydinkeskusta on pieni ja tärkeimmät nähtävyydet kävelymatkan päässä toisistaan. Suuri osa nähtävyyksistä sijaitsee Duomon aukion lähellä. Tämän ansiosta kaupunkiin ehtii tutustua hyvin parissakin päivässä. Suosittelemme kuitenkin varaamaan sisäänpääsyliput suosituimpiin nähtävyyksiin etukäteen Internetissä.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display