Wienin kaupunkiloma 4 pv

Wien on Euroopan kauneimpia kaupunkeja ja kaupunkikohteiden helmi. Kaupunki tarjoaa kävijälle historiaa, musiikkia, museoita, arkkitehtuuria, estetiikkaa, palatseja ja puistoja, ja tunnelmallisissa wieniläisissä kahviloissa istuskelu kruunaa lomapäivät. Wien on myös
erinomainen ostoskaupunki. Matkamme hintaan sisältyvän opastetun kaupunkikiertoajelun aikana saamme oppaalta runsaasti tietoa kaupungin historiasta ja nykypäivästä. Hyvien lentoaikataulujen ansiosta jää runsaasti aikaa myös kiertää kaupunkia ja sen nähtävyyksiä omaan tahtiin.

Wien

Wien on varmasti Euroopan kaunein kaupunki, joka on kautta aikojen ollut kuninkaallisten asuinkaupunki. Tämä näkyy kaupunkikuvassa uskomattomana kokoelmana palatseja, bulevardeja ja toinen toistaan upeampia puutarhoja. Tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat leveä puistobulevardi Ringstrasse, Schönbrunnin linna, Stephansdom-kirkko, Hofburgin palatsialue ja Naschmarkt-torikatu. Innere Stadtin alueella sijaitsevat kaupungin parhaat ravintolat ja perinteisimmät kahvilat, ja alueen laitamilta löydät laitamilta löytyy useita kauniita puistoja.

Suuri osa matkalijoista viihtyy kaupungin ydinkeskustan eli ns. Innere Stadtin alueella, jossa sijaitsevat suuri osa nähtävyyksistä, kuten Mozartin entinen kotitalo, upeita kirkkoja, Hofburgin palatsii sekä kaupungin hienoimmat ostoskadut Kärntner Strasse, Graben ja Kohlmarkt. Mariahifer Strassen ostoskatu kulkee MuseumsQuartier -museoalueelta Westbahnhof-rautatieasemalle. Hyviä ostoksia ovat mm. kahvit, suklaat, makeiset sekä antiikki, sisutustarvikkeet, vaatteet, asusteet ja kengät.

Wien tunnetaan tietenkin kahviloistaan. Café Sacher on luonnollisesti kaikkien sacherkakun ystävien pyhiinvaelluspaikka, ja Café Centralia sanotaan Wienin kauneimmaksi kahvilaksi. Perinteisessä wieniläisessä kahvilassa nautittu kiireetön kahvihetki kruunaa päivän mukavasti!

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa

Cxense Display