Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakorttikauppa Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Hurmaavat klassikot

Budapest

Budapest

Lähtöpäivät:

30.5., 24.6.,22.7., 19.9., 17.10.2019

Matkan kesto:

4 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 499€

Budapest

alk. 499 € /hlö
Varaa

Matkan esittely

Lennokkaat 19.5.2019 asti!

Tämäkin matka alennettuun hintaan! Varmista seuraava lomasi ja varaa unelmiesi loma nyt lennokkain hinnoin! Upeat kohteet vievät sinut Euroopan upeimpiin kohteisiin – sinun tarvitsee vain valita, minne haluat lähteä! Hinnat on alkaen-hintoja kahden hengen huoneissa. Toimi pian sillä tarjouslähtöjä rajattu määrä!

Katso tästä kaikki Lennokkaat-tarjoukset »


Budapest

Budapest tunnetaan kauniista arkkitehtuuristaan ja kylpylöistään. Kaupungin läpi virtaava Tonava jakaa kaupungin kahteen osaan: vehreään Budaan ja modernimpaan Pestiin. Joen ylle kaartuvat sillat yhdessä rantojen historiallisten rakennusten kanssa muodostavat upean kehyksen Euroopan suurimmalle joelle.

Buda

Budan puolella sijaitseva linnavuori kohoaa ylväänä. Ylös pääsee mm. köysiradalla, joka lähtee Clark Ádám tériltä kuuluisan Ketjusillan päästä. Vanhankaupungin lisäksi linnavuoren alta löytyy luonnonluolasto, josta osa on avoinna yleisölle. Linnavuorella sijaitsee myös entinen kuninkaanlinna, Budan linna, joka koostuu museoista, kauniista kirkoista ja pienistä keskiaikaisista kujista. Linna on erityisen näyttävä iltavalaistuksessa. Linnavuori kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Kalastajanlinnake on vanhan kaupunginmuurin päälle tehty rakennelma ja tunnettu näköalapaikka, josta on kaunis näköala Tonavan  rantaan ja Pestin puolelle. Kannattaa vierailla myös Gellért-kukkulalla, josta on upeat näkymät yli kaupungin. Kukkulalla sijaitsee myös kuuluisa Gellértin kylpylä.

Pest

Pestin puolella sijaitseva Andrássy út on Budapestin vehreä ja arkkitehtuuriltaan huikea katu, joka halkoo keskustaa Bajscsy-Zsilinszkyltä Hösök teren Sankarien aukiolle. Andrássyn varrella kohoaa muun muassa  Budapestin oopperatalo, jota kannattaa käydä katsomassa, vaikkei oopperasta olisikaan kiinnostunut. Andrássyn varrella kannattaa katsella myös ylöspäin, sillä useat arkkitehtuurin taidonnäytteet sijaitsevat katsekorkeuden yläpuolella.

Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.

Hintaan sisältyy

  • Lentomatkat Helsinki-Budapest-Helsinki Finnairin reittilennolla
  • Matkatavarat lennolla
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Kaupunkikierros suomenkielisen paikallisoppaan johdolla
  • Lentokenttäkuljetukset (opas mukana tulokuljetuksella)
  • Yhteinen lounas saapumispäivänä
  • Sisäänpääsy Kalastajalinnakkeeseen

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Ajat ovat paikallista aikaa.  Unkarissa kello on 1 h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla.
Helsinki - Budapest 09:35 - 10:55

Budapest - Helsinki 19:00 - 22:20

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone alk. 110 €

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki – Budapest

Finnairin lento lähtee Helsingistä klo 09:30 kohti Budapestia, jonne saavumme hieman ennen klo 11 paikallista aikaa. Suomenkielinen paikallisopas ja bussi ovat kentällä vastassa. Kentältä lähdemme kohti Budapestin keskustaa, jossa nautimme ensin kevyen lounaan Kaltenberg -ravintolassa. Lounaan jälkeen siirrymme Pestin puolelle, jossa näemme Budapestin kauneimmat kohteet ja tärkeimmät nähtävyydet, sisältäen pysähdyksen kuuluisalla Sankarien Aukiolla ja kaupunginpuistossa, josta jatkamme upeaa Andrássy Bulevardia pitkin ohi merkittävien nähtävyyksien, kuten Oopperatalon ja St. Stephanin Basilikan. Jatkamme kierrosta kohti kaupungin vanhimnta aluetta, Linnavuorta ja Budan kuninkaanlinnaa, jossa vierailemme Kalastajalinnakkeella. Kalastalinnake on vanhan kaupunginmuurin päälle tehty rakennelma ja tunnettu näköalapaikka, ja linnakkeelta avautuu hieno näköala Tonavan rantaan ja Pestin puolelle. Kierroksen jälkeen suuntaamme hotellille. Loppupäivä aikaa tutustus Budapestiin omatoimisesti.

2.-3. matkapäivä, Budapest

Aamiainen hotellissa. Omatoimiset päivät Budapestissa ja aikaa tutustua kaupunkiin omien mieltymysten mukaan.

4. matkapäivä, Budapest - Helsinki

Hotelliaamiaisen jälkeen in vielä koko päivä vapaata aikaa Budapestissa. Huoneiden luovutus aamupäivällä, jolloin matkatavarat voi jättää päiväksi hotellille säilytykseen. Lentokenttäkuljetus lähtee hotellilta iltapäivällä (ilman opasta). Finnairin lento kohti Helsinkiä lähtee klo 19:00, ja Helsinkiin saavumme klo 22:20.


Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Cxense Display