Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Hurmaavat klassikot

Budapest

Budapest

Lähtöpäivät:

15.9. ja 20.10.2022

Matkan kesto:

4 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 699€

Budapest

alk. 699 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Budapest

Budapest tunnetaan kauniista arkkitehtuuristaan ja kylpylöistään. Kaupungin läpi virtaava Tonava jakaa kaupungin kahteen osaan: vehreään Budaan ja modernimpaan Pestiin. Joen ylle kaartuvat sillat yhdessä rantojen historiallisten rakennusten kanssa muodostavat upean kehyksen Euroopan suurimmalle joelle.

Buda

Budan puolella sijaitseva linnavuori kohoaa ylväänä. Ylös pääsee mm. köysiradalla, joka lähtee Clark Ádám tériltä kuuluisan Ketjusillan päästä. Vanhankaupungin lisäksi linnavuoren alta löytyy luonnonluolasto, josta osa on avoinna yleisölle. Linnavuorella sijaitsee myös entinen kuninkaanlinna, Budan linna, joka koostuu museoista, kauniista kirkoista ja pienistä keskiaikaisista kujista. Linna on erityisen näyttävä iltavalaistuksessa. Linnavuori kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Kalastajanlinnake on vanhan kaupunginmuurin päälle tehty rakennelma ja tunnettu näköalapaikka, josta on kaunis näköala Tonavan  rantaan ja Pestin puolelle. Kannattaa vierailla myös Gellért-kukkulalla, josta on upeat näkymät yli kaupungin. Kukkulalla sijaitsee myös kuuluisa Gellértin kylpylä.

Pest

Pestin puolella sijaitseva Andrássy út on Budapestin vehreä ja arkkitehtuuriltaan huikea katu, joka halkoo keskustaa Bajscsy-Zsilinszkyltä Hösök teren Sankarien aukiolle. Andrássyn varrella kohoaa muun muassa  Budapestin oopperatalo, jota kannattaa käydä katsomassa, vaikkei oopperasta olisikaan kiinnostunut. Andrássyn varrella kannattaa katsella myös ylöspäin, sillä useat arkkitehtuurin taidonnäytteet sijaitsevat katsekorkeuden yläpuolella.

Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

 

Hintaan sisältyy

  • Lentomatkat Helsinki-Budapest-Helsinki Finnairin reittilennolla
  • Matkatavarat lennolla
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Kaupunkikierros suomenkielisen paikallisoppaan johdolla saapumiskuljetuksen yhteydessä
  • Opastettu kävelykierros Pestin puolella matkan 2. päivänä
  • Lentokenttäkuljetukset (opas mukana)

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu 14.4.2022 lähdöllä

Ajat ovat paikallista aikaa.  Unkarissa kello on 1 h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla.
Helsinki - Budapest 16:45 - 18:10

Budapest - Helsinki 12:00 - 15:20

Lentoaikataulu

Ajat ovat paikallista aikaa.  Unkarissa kello on 1 h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla.
Helsinki - Budapest 09:35 - 10:55

Budapest - Helsinki 19:00 - 22:00

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone alk. 160 euroa

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki – Budapest

Finnairin lento Helsingistä Budapestiin. Suomenkielinen opas on Budapestin lentokentällä vastassa. Lähtö opastetulle kaupunkikierrokselle, jonka aikana lounastauko (omakustanteinen lounas, huhtikuun lähdöllä ei taukoa). Kierros alkaa Gellért-vuorelta, jonka Citadella-terassilta aukeavat mahtavat näkymät yli koko kaupungin, ja jossa on myös pysähdys sekä muutaman minuutin valokuvaus tauko. Kierros jatkuu Budapestin vanhimmalle alueelle Linnavuorelle. Kierroksen aikana näemme mm. Kuninkaallisen palatsin ja Matiaksen kirkon. Kierros päättyy hotellille.


2. matkapäivä, Budapest

Aamiainen hotellissa. Tänään tutustumme Pestin puoleen kävelykierroksella. Näemme Pyhän Tapanin basilikan, Vapauden aukion, Parlamentin sekä Tonavapromenaadin. Kierros päättyy kauppahalliin, joka on yksi Euroopan kauneimmista ja suurimmista halleista.


3. matkapäivä, Budapest

Aamiainen hotellissa. Tutustuminen Budapestiin ja sen nähtävyyksiin omatoimisesti.

4. matkapäivä, Budapest – Helsinki

Aamiainen hotellissa. Huoneiden luovutus aamupäivällä klo 10:00 mennessä, matkatavarat voi jättää päiväksi hotellille säilytykseen. Kuljetus hotellilta lentokentälle oppaan johdolla lähtee iltapäivällä. Finnairin iltalento Helsinkiin.


Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.