Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Hurmaavat klassikot

Kööpenhamina

Kööpenhamina

Lähtöpäivät:

tulossa

Matkan kesto:

3 päivää

Uusi kohde!

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Tervetuloa Kööpenhaminaan!

Kööpenhamina on iloisen vilkas kaupunki, joka on tunnelmaltaan rento ja helposti lähestyttävä. Tanskan värikäs pääkaupunki Kööpenhamina sopii mainiosti viikonloppukohteeksi, sillä nähtävää ja tehtävää on sopivasti, mutta aikaa jää myös rentoutumiseen ja kaupungin kahviloiden hygge- tunnelmasta nauttimiseen.

 

Kööpenhamina

Kööpenhaminan kaupunkikuva on kaunis, värikäs ja epäpohjoismaisen rosoinen. Kaupungissa on historiallisia kortteleita paljon ja mukana on sopivasti sekoitettuna uutta arkkitehtuuria. Kööpenhaminan keskusta on vehreä ja hyvin hoidettu. Kööpenhaminan kuvatuin nähtävyys on värikkäiden talojen reunustama 1600-luvun Nyhavn – satama ja kaikkien tuntema Pienen merenneidon patsas. Kööpenhaminan parhaisiin nähtävyyksiin kuuluu myös Tivoli, joka on maailman toiseksi vanhin huvipuisto. Suosittelemme myös seuraamaan kuninkaallisen Amalienborgin palatsin vahdinvaihtoa.


Kööpenhamina kutsuu pyöräilemään ja kaupungin tunnelmaan pääsee parhaiten osaksi polkupyörän satulasta käsin. Kööpenhamina on pyöräilykaupunki ja pyöräily on tanskalaisten elämäntapa. Kööpenhamina jakautuu omaleimaisiin kaupunginosiin, jotka ovat helposti saavutettavissa ja lähellä keskustaa. Østerbro on rauhallinen ja avara kaupunginosa, jossa sijaitsee Kööpenhaminan parhaat pikkuputiikit ja kahvilat. Fælledpark on suosittu päiväkävelykohde. Vesterbro on Kööpenhaminan trendikkäin alue. Alueelta löydät parhaat ravintolat, baarit, galleriat ja yökerhot. Nørrebro taas on värikäs ja sekoitus eri kulttuureita. Alue on täynnä ravintoloita eripuolilta maailmaa, erilaisia pieniä kauppoja ja kuppiloita. Suosittelemme päiväkävelyä suuren Assistens Kirkegaardin läpi ja varaamaan aikaa Jægersborggadelle, joka on yksi kaupungin kiinnostavimmista kaduista.


Kööpenhamina on kulinaristin paratiisi, sillä kaupungin ravintolat kuuluvat maailman parhaisiin. Ravintolatarjonnasta löytyy jokaiselle jotain halusipa sitten illallistaa Michelin-tähi ravintolassa tai napata pikalounaaksi paikallisen sillivoileivän. Kööpenhaminassa on useita Smörrebröd -ravintoloita, joista voit napata maukkaan voileivän sillillä tai ilman.


Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.
Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 8-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

Hintaan sisältyy

  • Lennot Helsinki-Kööpenhamina-Helsinki Finnairin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Opastettu kaupunkikiertoajelu suomenkielisen oppaan johdolla
  • Lentokenttäkuljetukset (opas mukana saapumispäivänä)

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Ajat ovat paikallista aikaa. Tanskassa kello on 1 h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla.
Helsinki - Kööpenhamina 11:30 - 12:10

Kööpenhamina - Helsinki 17:35 - 20:05

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Kööpenhamina

Finnairin aamupäivälento Helsingistä Kööpenhaminaan, jonne saavumme puolenpäivän aikaan. Perillä Kööpenhaminan lentokentällä on vastassa suomenkielinen opas ja paikallinen bussi. Kentältä lähdettyämme teemme kaupunkikiertoajelun, jonka aikana näemme mm. Christianshavnin alueen, Christiansborgin palatsin ja Parlamenttitalon, Nyhavnin alueen ja tietenkin Pienen merenneidon patsaan.  Kierroksen päätteeksi majoitumme hotelliin. Loppupäivä aikaa tutustua Kööpenhaminaan omatoimisesti.

2. matkapäivä, Kööpenhamina

Aamiainen hotellissa. Omatoiminen päivä Kööpenhaminassa. Tutustu tarkemmin kaupungin nähtävyyksin ja tunnelmaan. Käy tutustumassa esimerkiksi värikkäiden talojen reunustamaan Nyhavn -satamaan, jonka varrella satusetä H. C. Andersenkin asusteli 18 vuoden ajan. Käy myös ihastelemassa kaupungin kuuluisinta nähtävyyttä, Pienen merenneidon patsasta.3. matkapäivä, Kööpenhamina - Helsinki

Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Matkatavarat voi jättää hotellille säilytykseen päivän ajaksi. Ehdit vielä hyvin viettää omatoimisen päivän nauttien Kööpenhaminasta. Tee vaikka viime hetken ostokset keskustan läpi kulkevalla Ströget ostoskadulla, joka on myös Euroopan pisin kävelykatu. Iltapäivällä kuljetus kentälle ilman opasta. Finnairin lento kohti Helsinkiä lähtee iltapäivällä.

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.