Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakorttikauppa Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Hurmaavat klassikot

Wien

Wien

Lähtöpäivät:

16.5., 22.7., 22.8., 26.9., 24.10.2019

Matkan kesto:

4 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 679€

Wien

alk. 679 € /hlö
Varaa

Matkan esittely

Wien

Wien tarjoaa upeaa arkkitehtuuria, perinteistä kahvilakulttuuria ja hienostuneen ilmapiirin. Wienin viehätys johtuu suurelta osin myös sen elävistä perinteistä, jotka ovat osa asukkaiden elämää. Osa Euroopan vanhimmista museoista ja myöskin maailman vanhin toimiva eläintarha löytyy täältä.

Kuninkaallinen Wien

Kaunis kaupunki on kautta aikojen ollut kuninkaallisten asuinkaupunki. Tämä näkyy kauniisti katukuvassa bulevardeina, upeina puutarhoina ja palatseina. Wienin tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat leveä puistobulevardi Ringstrasse, Schönbrunnin linna, Stephansdom-kirkko, Hofburgin palatsialue ja Naschmarkt-torikatu. Suuri osa matkalijoista viihtyy kaupungin ydinkeskustan eli ns. Innere Stadtin alueella, jossa sijaitsevat suuri osa nähtävyyksistä, kuten Mozartin entinen kotitalo, upeita kirkkoja, Hofburgin palatsit sekä kaupungin hienoimmat ostoskadut Kärntner Strasse, Graben ja Kohlmarkt. Mariahifer Strassen ostoskatu kulkee Museums Quartier -museoalueelta Westbahnhof-rautatieasemalle. Hyviä ostoksia ovat mm. kahvi, suklaa, makeiset sekä antiikki, sisutustarvikkeet, vaatteet, asusteet ja kengät.

Kahvia ja sacherkakkua

Wien tunnetaan tietenkin myös perinteisitä kahviloistaan. Café Sacher on monen sacherkakun ystävien pyhiinvaelluspaikka, ja Café Centralia sanotaan Wienin kauneimmaksi kahvilaksi. Perinteisessä wieniläisessä kahvilassa nautittu kiireetön kahvihetki kruunaa mukavasti matkapäivän!


Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.

Hintaan sisältyy

  • Lentomatka Helsinki - Wien - Helsinki Finnairin reittilennolla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Yöpyminen hotellissa 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Opastettu kaupunkikiertoajelu suomenkielisen oppaan johdolla
  • Bussikuljetukset lentokentältä hotelliin ja takaisin (opas mukana tulopäivänä)

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu 22.7. ja 24.10.2019

Ajat ovat paikallista aikaa. Itävallassa kello on 1 h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla.
Helsinki - Wien 08:30 - 09:55

Wien - Helsinki 19:15 - 22:40

Lentoaikataulu 16.5., 22.8. ja 26.9.2019 lähdöillä

Ajat ovat paikallista aikaa. Itävallassa kello on 1 h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla.
Helsinki - Wien 08:30 - 09:55

Wien - Helsinki 19:25 - 22:45

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone alk. 150 €

Vanhankaupungin kävelykierros

3 päivän julkisen liikenteen lippu

Lisämaksulliset retket

Hinta 35 € /hlö

Kuva retkestä

Vanhankaupungin kävelykierros

Suuntaamme hotellilta kohti Wienin vanhinta aluetta ja näemme  mm. Wienin upean goottilaisen tuomiokirkon, Mozartin asuintalon, Hofburgin linnan, kansalliskirjaston sekä suloisia pieniä kujia ja tyylikkäitä  kävelykatuja. Suomenkielinen  opas  kertoo tarinoita  kaupungin menneisyydestä ja nykyisyydestä. Retken kesto on noin 2 h, ja se toteutetaan 2. matkapäivänä aamupäivällä. Retken toteutuminen edellyttää vähintään 7 osallistujaa. Retki tulee varata etukäteen.

Hinta 25 € /hlö

Kuva retkestä

3 päivän julkisen liikenteen lippu

Lipulla voit liikkua ilmaiseksi Wienin julkisissa kulkuvälineissä (ratikka, bussit, metro). Lippu on
voimassa 72 h ajan ensimmäisestä leimaamisesta. Opas jakaa liput kohteessa tulopäivänä.

Lippu tulee varata etukäteen.

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki – Wien

Finnairin lento lähtee Helsingistä klo 8:30 ja saapuu Wieniin klo 9:55. Perillä Wienin lentokentällä ovat vastassa bussi ja suomenkielinen opas.  Kaupunkikiertoajelun aikana näemme Wienin tärkeimpiä nähtävyyksiä, kuten mm. Hundertwasserhausin, Praterin maailmanpyörän, Oopperatalon, Parlamenttitalon, Raatihuoneen, Hofburgin talvipalatsin sekä hedelmä-ja vihannestori Naschmarktin. Kiertoajelun jälkeen majoittuminen hotelliin. Hotellihuoneen saa viimeistään klo 15 (tarvittaessa matkatavarat voi jättää hotelliin säilytykseen).

2. matkapäivä, Wien

Aamiaisen hotellissa. Vanhankaupungin kävelykierroksen varanneilla lähtö oppaan johdolla kävelykierrokselle Wienin Vanhaankaupunkiin. Suuntaamme kohti Wienin vanhinta aluetta ja näemme  mm. Wienin upean goottilaisen tuomiokirkon, Mozartin asuintalon, Hofburgin linnan, kansalliskirjaston sekä suloisia pieniä kujia ja tyylikkäitä kävelykatuja. Opas kertoo kaupungin menneisyydestä ja nykyisyydestä. Kierroksen jälkeen voi jatkaa kaupunkiin tutustumista omaan tahtiin.

3. matkapäivä, Wien

Aamiainen hotellissa ja omatoiminen päivä Wienissä. Tutustu vaikkapa Wienin kulttuuritarjontaan ja käy nauttimassa Sacher -kakkukahvit viihtyisässä kahvilassa.

4. matkapäivä, Wien – Helsinki

Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Matkatavarat voi jättää säilytykseen hotellin vastaanottoon päivän ajaksi. Kuljetus hotellilta Wienin lentokentälle lähtee vasta iltapäivällä, joten ehdit hyvin tehdä vielä viimeiset tuliaisostokset ja nauttia kaupungin viehättävästä ilmapiiristä. Finnairin lento lähtee klo 19:15 kohti Helsinkiä, jonne saavumme klo 22:45.


 

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Cxense Display