Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Hurmaavat klassikot

Wien

Wien

Lähtöpäivät:

20.10.2021

Matkan kesto:

4 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 759€

Wien

alk. 759 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Wien

Wien tarjoaa upeaa arkkitehtuuria, perinteistä kahvilakulttuuria ja hienostuneen ilmapiirin. Wienin viehätys johtuu suurelta osin myös sen elävistä perinteistä, jotka ovat osa asukkaiden elämää. Osa Euroopan vanhimmista museoista ja myöskin maailman vanhin toimiva eläintarha löytyy täältä.

Kuninkaallinen Wien

Kaunis kaupunki on kautta aikojen ollut kuninkaallisten asuinkaupunki. Tämä näkyy kauniisti katukuvassa bulevardeina, upeina puutarhoina ja palatseina. Wienin tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat leveä puistobulevardi Ringstrasse, Schönbrunnin linna, Stephansdom-kirkko, Hofburgin palatsialue ja Naschmarkt-torikatu. Suuri osa matkalijoista viihtyy kaupungin ydinkeskustan eli ns. Innere Stadtin alueella, jossa sijaitsevat suuri osa nähtävyyksistä, kuten Mozartin entinen kotitalo, upeita kirkkoja, Hofburgin palatsit sekä kaupungin hienoimmat ostoskadut Kärntner Strasse, Graben ja Kohlmarkt. Mariahifer Strassen ostoskatu kulkee Museums Quartier -museoalueelta Westbahnhof-rautatieasemalle. Hyviä ostoksia ovat mm. kahvi, suklaa, makeiset sekä antiikki, sisutustarvikkeet, vaatteet, asusteet ja kengät.

Kahvia ja sacherkakkua

Wien tunnetaan tietenkin myös perinteisitä kahviloistaan. Café Sacher on monen sacherkakun ystävien pyhiinvaelluspaikka, ja Café Centralia sanotaan Wienin kauneimmaksi kahvilaksi. Perinteisessä wieniläisessä kahvilassa nautittu kiireetön kahvihetki kruunaa mukavasti matkapäivän!


Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.Pidätämme oikeudet muutoksiin.Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

Hintaan sisältyy

  • Lentomatka Helsinki - Wien - Helsinki Finnairin reittilennolla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Yöpyminen hotellissa 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Opastettu kaupunkikiertoajelu suomenkielisen oppaan johdolla
  • Opastettu kävelykierros Vanhassakaupungissa
  • Bussikuljetukset lentokentältä hotelliin ja takaisin (opas mukana tulopäivänä)
  • Vuoden 2021 matkoilla opas on mukana myös paluupäivän lentokenttäkuljetuksella

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Ajat ovat paikallista aikaa. Itävallassa kello on 1 h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla.
Helsinki - Wien 08:30 - 09:55

Wien - Helsinki 19:15 - 22:45

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone alk. 110 €

3 päivän julkisen liikenteen lippu

Lisämaksulliset retket

Hinta 26 € /hlö

Kuva retkestä

3 päivän julkisen liikenteen lippu

Lipulla voit liikkua ilmaiseksi Wienin julkisissa kulkuvälineissä (ratikka, bussit, metro). Lippu on
voimassa 72 h ajan ensimmäisestä leimaamisesta. Opas jakaa liput kohteessa tulopäivänä.

Lippu tulee varata etukäteen. Lipun hinta on 26 €.

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki – Wien

Finnairin lento lähtee Helsingistä aamulla ja saapuu Wieniin klo 10.00 aikaan. Perillä Wienin lentokentällä ovat vastassa bussi ja suomenkielinen opas. Kentältä jatkamme suoraan kaupunkiertoajelulle, jonka aikana näemme Wienin tärkeimpiä nähtävyyksiä, kuten mm. Hundertwasserhausin, Praterin maailmanpyörän, Oopperatalon, Parlamenttitalon, Raatihuoneen, Hofburgin talvipalatsin sekä hedelmä-ja vihannestori Naschmarktin. Kiertoajelun jälkeen majoittuminen hotelliin. Hotellihuoneen saa käyttöön viimeistään klo 15 (tarvittaessa matkatavarat voi jättää hotelliin säilytykseen).

2. matkapäivä, Wien

Aamiaisen hotellissa, jonka jälkeen lähdemme oppaan johdolla kävelykierrokselle Wienin Vanhaankaupunkiin. Suuntaamme kohti Wienin vanhinta aluetta ja näemme mm. Wienin upean goottilaisen tuomiokirkon, Mozartin asuintalon, Hofburgin linnan, kansalliskirjaston sekä suloisia pieniä kujia ja tyylikkäitä kävelykatuja. Opas kertoo kaupungin menneisyydestä ja nykyisyydestä. Kierros kestää noin kaksi tuntia ja kierroksen jälkeen voi jatkaa kaupunkiin tutustumista omien mieltymysten mukaan.

3. matkapäivä, Wien

Aamiainen hotellissa ja omatoiminen päivä Wienissä. Tutustu vaikkapa Wienin kulttuuritarjontaan ja käy nauttimassa Sacher -kakkukahvit viihtyisässä kahvilassa.

4. matkapäivä, Wien – Helsinki

Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Matkatavarat voi jättää säilytykseen hotellin vastaanottoon päivän ajaksi. Kuljetus hotellilta Wienin lentokentälle lähtee vasta iltapäivällä, joten ehdit hyvin tehdä vielä viimeiset tuliaisostokset ja nauttia kaupungin viehättävästä ilmapiiristä ja kahviloista. Finnairin lento lähtee illansuussa kohti Helsinkiä, jonne saavumme klo 22.35.

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.