Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Joulumatka

Joulumatka Garmisch-Partenkircheniin

Joulumatka Garmisch-Partenkircheniin

Lähtöpäivät:

23.12.2021

Matkan kesto:

4 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 1199€

Joulumatka Garmisch-Partenkircheniin

alk. 1199 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Garmisch-Partenkirchen

Leppoisa joulumatka Saksan upeisiin vuoristomaisemiin Garmisch-Partenkircheniin, jossa voit nauttia joulun tunnelmasta saksalaisittain!


Garmisch-Partenkirchen sijaitsee Baijerin osavaltion eteläosissa, lähellä Itävallan rajaa. Kaupunki jakautuu Garmischiin ja Partenkircheniin. Alunperin ne olivat erilliset kylänsä, mutta nykyisin yksi kaupunki. Partenkirchen on vanhempi ja perinteisempi kun taas Garmisch on modernimpi. Sekä Garmischilla että Partenkirchenillä on molemmilla erittäin kauniit historialliset keskustat. Sydämellisiä ihmisiä ja rentoa baijerilaista tunnelmaa. Tyylikäs kävely- ja ostokatu Ludwigstraße sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä hotellilta. Tällä historiallisella kadulla on korkeatasoisia liikkeitä, tyypillisiä alppialueen ruokapaikkoja ja tasokkaita ravintoloita.

Joulumatka Garmisch-Partenkircheniin

Vietä ikimuistoinen joulu yhdessä Baijerin Alppien merkittävimmistä matkailu- ja urheilukeskuksista, Garmisch-Partenkirchenissa. Tämän matkan aikana koet baijerilaista sydämellisyyttä, ehdit tutustua kaupungin historiallisiin keskustoihin ja nauttimaan joulun tunnelmasta joulutoreilla glühweinia nauttien. Ajelet hevoskyydillä ja matkaat junalla Zugspitzelle, Saksan korkeimmalle vuorelle, joka tarjoaa upeita maisemia huipuilta. Matkan päätteeksi käymme Ludwig II:sen rakennuttamassa upeassa Linderhofin linnassa sekä Oberammergaun kylässä, joka on tunnettu koristeellisissa taloistaan sekä joka kymmenes vuosi järjestettävästä Oberammergaun kärsimysnäytelmästä.

Jätä jouluhössötys muille ja nauti valmiista joulusta baijerilaisittain!

Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.

Hintaan sisältyy

  • Lentomatka Helsinki-München-Helsinki Finnairin reittilennolla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Ateriat: 2 illallista
  • Münchenin kaupunkikierros sekä joulumarkkinat (sis. hehkuviini)
  • Garmischin kaupunkikierros sekä joulumarkkinat
  • Retket: hevosajelu (sis. hehkuviini), Zugspitzenin huipulla käynti, Ettalin luostarikirkko
  • Opastettu kierros Linderhofin linnassa
  • Oberammergaun kierros
  • Suomenkielisen paikallisoppaan palvelut kohteeessa

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Lentoaikataulu/Finnair
Ajat ovat paikallista aikaa. Saksassa kello on tunnin vähemmän kuin Suomessa.
Helsinki - München 07:50 - 09:30

München - Helsinki 18:45 - 22:20

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone, alk. 130€

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - München - Garmisch-Partenkirchen

Finnairin lento lähtee Helsingistä aamulla kohti Müncheniä, jonne saavumme aamupäivästä. Suomenkielinen paikallisopas on bussin kanssa ryhmää vastassa kentällä. Lentokentältä matkaamme Müncheniin ja sen joulumarkkinoille. Maistelemme markkinoilla hehkuviiniä, jonka jälkeen mahdollisuus tutustua omatoimisesti joulutorin tarjontaan. Tästä matkamme jatkuu kohti Garmisch-Partenkircheniä. Majoittuminen hotelliin, jonka jälkeen teemme Garmisch-Partenkirchenin kaupunkikierroksen, joka päättyy kaupungin joulutorille. Loppuilta vapaata.

2. matkapäivä, Garmisch-Partenkirchen

Aattoaamu alkaa kiireettömällä hotelliaamiaisella. Aamupäivällä on mahdollisuus omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen, mm. keskustassa olevaan Partenkirchen Ludwigstrassen -ostoskatuun, jonka varrelta löytyy korkeatasoisia liikkeitä, tyypillisiä alppialueen ruokapaikkoja ja huippuravintoloita vieri vieressä. Sieltä löytyy myös mm. omaa tuotantoa tarjoava suklaamyymälä herkullisine tuotteineen. Kello 13 kokoontuminen hotellilla, josta lähdemme perinteisellä hevoskyydillä kohti Garmisch-Partenkirchenin olympiastadionia, minkä sivuuttaen jatkamme pienen matkan kohti Partnachklammin solaa. Pysähdymme juomaan hotellilta mukaan otetut hehkuviinit pienen makeapalan kera samalla nauttien upeista vuoristonäköaloista.

Illalla kokoonnumme nauttimaan yhteistä jouluateriaa hotellin ravintolaan musiikin soidessa taustalla. Klo 23:00 on halukkailla mahdollisuus osallistua  perinteiseen yöjumalanpalvelukseen St. Martin kirkossa oppaan kanssa.

3. matkapäivä, Zugspitze

Nautimme varhaisen aamiaisen hotellissa, jonka jälkeen lähdemme reippaasti kohti Saksan korkeinta (2962m) vuorenhuippua Zugspitzeä. Matkamme huipuille sujuu ilman vuorikiipeilijän taitoja, vaikka 12 km pitkä reitti kulkeekin jyrkässä maastossa henkeä salpaavien näköalojen ympäröimänä. Matkan aikana jää aikaa nauttia omatoimisesti lounas. Alkumatka tehdään mukavasti junalla osittain kallioiden läpi aina jäätikölle asti, josta jatkamme loppumatkan gondolilla. Huipulta aukeavat huikeat näkymät yli Alppien, hyvällä säällä aina Itävallan puolelle asti. Iltapäivällä palaamme hammasratasjunalla alas ja palaamme takaisin hotellille. Yhteinen illallinen ja vapaata aikaa.  

4. matkapäivä, Linderhof - Oberammergau - München - Helsinki

Aamiaisen jälkeen lähdemme tutustumaan upeaan ja varsin prameaan Linderhofin rokokoo- linnaan, jonka Ludwig II rakennutti 1870-luvulla. Schloss Linderhof on pienin kolmesta kuningas Ludvigin itselleen rakennuttamista palatseista  sekä ainoa, joka valmistui hänen elinaikana ja jossa hän myös asui. Linna on ulkoa vaatimattomampi kuin esimerkiksi Neuschwanstein, mutta sisältä se on täynnä kultaa ja norsunluuta, peilejä ja valtavia kattokruunuja.


Ihailtuamme kaikkea yltäkylläisyyttä, jatkamme kohti Oberammergauta. Oberammergau on tunnettu koristeellisissa taloistaan sekä joka kymmenes vuosi järjestettävästä kärsimysnäytelmästä.  Näemme mm. mahtavilla ulkomaalauksilla koristellun Pilatus Hausin.

Iltapäivällä tutustumme Ettalin luostarikirkkoon, jossa mahdollisuus myös omatoimiseen ruokailuun sekä ostaa luostarin tuotteita. Tutustumisen jälkeen lähdemme ajamaan kohti Münchenin lentokenttää. Finnairin lento lähtee alkuillasta kohti Helsinkiä, jonne saavumme myöhään illalla.

Hotellit

Kartta

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.