Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Joulun matkat

Joulumatka Roomaan

Rooma

Lähtöpäivät:

23.12.2019

Matkan kesto:

5 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 999€

Rooma

alk. 999 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Joulu Roomassa

Rooma sonnustatuu jouluun jo hyvissä ajoin ennen joulua. Näyttäviä seimiasetelmia, loistavia valoja historiaa kunnioittaen ja jouluyönmessuja. Roomassa on elämää joulunaikaankin. Suurimmat kaupat ovat auki vielä aattona, jolloin ehtii vielä hyvin tehdä viime hetken joululahjahankinnat.


Rooman nähtävyydet

Rooman historiallinen kaupunki on jouluisessa asussaan ihan yhtä vaikuttava kuin muulloinkin. Kauniit jouluseimet koristavat aukioita, tunnelma on rento ja rauhallinen. Jouluvalaistuilla kaduilla on tunnelmallista kävellä ja kätevintä onkin tutustua kaupunkiin kävellen. Nähtävyydet ovat lähellä toisiaan ja helposti löydettävissä.


Doria Pamphilj

Doria Pamphilj -suvun palatsi on yksi Rooman kauneimmista palatseista. Tässä yksityisomistuksessa, barokkityyliin koristellussa palatsissa on kuuluisien taiteilijoiden (mm. Caravaggio, Tiziano ja Raffaello) maalauksia. Rakennuksessa on neljä siipeä, joiden keskelle jää upea sisäpiha.


Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.

Hintaan sisältyy

  • Lennot Helsinki-Rooma-Helsinki Finnairin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
  • Kaupunkikiertoajelu
  • Ateriat: 1 lounas ja 1 illallinen
  • Retket: Pietarinkirkon aukio ja Doria Pamphilj palatsi

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Ajat ovat paikallista aikaa. Italiassa kello on 1h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla.
Helsinki - Rooma 07:45 - 10:10

Rooma - Helsinki 11:05 - 15:35

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone alk. 200€

Matkaohjelma

1. matkapäivä 23.12., Helsinki – Rooma

Finnairin lento lähtee Helsingistä klo 7:45 kohti Roomaa, jonne saavumme klo 10:10 paikallista aikaa. Bussi ja suomenkielinen paikallisopas ovat vastassa kentällä. Lähdemme kohti Rooman keskustaa, jossa teemme kiertoajelun bussilla. Kiertoajelun aikana saamme hyvän yleiskuvan ikuisen kaupungin nähtävyyksistä. Kuulemme Rooman historiasta sekä antiikin mahtavista monumenteista. Näemme vanhoja kirkkoja, palatseja, riemukaaria sekä keisarillisia forumeita. Ajamme Tiber –joen rantakatua, jolloin näemme samalla Vatikaanin puolelle ja joulunviettoon valmistuvan Pietarinkirkon. Kierroksen jälkeen saavumme hotellillemme, jonne voi jättää matkatavarat säilytykseen. Huom! Bussi ei pääse hotellin eteen, kävelymatkaa laukkujen kanssa n. 500m. Loppupäivä omaa aikaa.

2. matkapäivä 24.12., Rooma

Aamiainen hotellissa. Päivä vapaata aikaa tutustua omatoimisesti Rooman lukuisiin nähtävyyksiin ja tehdä viime hetken jouluostoksia (kaupat ovat auki myös aattona). Illalla nautimme yhteisen aattoillallisen kävelymatkan (n. 800m) päässä hotellista olevassa ravintolassa. Illallisen jälkeen voit myös osallistua omatoimisesti jouluyön messuun.

3. matkapäivä 25.12., Rooma/Pietarinkirkon aukio

Aamiainen hotellissa. Ennen puolta päivää kävelemme (noin 2,5km) Vatikaaniin, Pietarinkirkon aukiolle, jossa kuulemme klo 12 paavin joulusiunauksen koko maailmalle. Nautimme yhteisen lounaan, jonka jälkeen kävelemme takaisin hotelliin ja näemme mm. Enkelten linnan sekä Navonan ja Pantheonin aukiot. Loppupäivä vapaa-aikaa.

4. matkapäivä 26.12., Rooma/Doria Pamphiljin palatsi

Aamiainen hotellissa. Tänään vierailemme Doria Pamphilj -suvun 1600-luvulta peräisin olevassa palatsissa, joka on yksi Rooman kauneimmista. Palatsi on koristettu barokkityyliin ja sen saleja ja käytäviä koristavat lukuisat kuuluisien taiteilijoiden maalaukset. Tutustumme opastetulla kierroksella palatsiin ja sen tärkeimpiin maalauksiin. Loppupäivä ja ilta omatoiminen.

5. matkapäivä 27.12., Rooma - Helsinki

Aikaisen hotelliaamiaisen jälkeen lähdemme kohti Rooman lentokenttää. Finnairin lento lähtee klo 11:05 kohti Helsinkiä, jonne saavumme klo 15:35.

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.