sitelogo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakorttikauppa Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Joulutorien tunnelmaa

Gdansk

Gdanskin joulutorit

Lähtöpäivät:

13.12.2018

Matkan kesto:

4 päivää

Matkan esittely

Matka on loppuunmyyty.


Gdansk

Pohjois-Puolan helmi Gdansk muodostaa naapuriensa Gdynian ja Sopotin kanssa miljoonan ihmisen metropolialueen, jota on kutsuttu Puolan Rivieraksi. Hansakaupunki Gdanskissa vietät kiireetöntä lomaa vanhan kaupungin kujia kuljeskellen. Gdansk tuhoutui toisen maailmansodan pommituksissa lähes täysin, mutta suuri osa hienoista nähtävyyksistä rakennettiin uudelleen. Vanhan loiston aikoja on helppo kuvitella kävelemällä pitkin vanhan kaupungin mukulakiviä ja ihailemalla punatiilikattoisia värikkäitä rakennuksia.

Gdanskin historiallisessa keskustassa liikkuu vain vähän autoja, ja alueen mutkaisilla ja kapeilla kaduilla on mukava vaellella kiireettömästi. Välillä voi pysähtyä johonkin vanhan kaupungin lukuisista kahviloista tai ravintoloista, jotka houkuttelevat kesäaikaan terasseilleen istuskelemaan. Gdansk on myös shoppailijan paratiisi. Hyviä ostospaikkoja löytyy vanhasta kaupungista sekä keskustan ostoskeskuksista.


Hansakaupungin joulutunnelmaa

Gdanskin joulumarkkinat tarjoavat vierailijoille paitsi jouluista tunnelmaa myös mielenkiintoista ohjelmaa. Vanhankaupungin markkinoilla on tarjolla runsaasti perinteisiä jouluherkkuja suklaakuorrutetuista hedelmistä hehkuviiniin, mutta myös esimerkiksi käsitöitä pukinkonttiin. Gdanskin joulumarkkinat pidetään Targ Weglowy -aukiolla, aivan vanhankaupungin porttien edessä. Joulumarkkinoilla voi tutustua eri maiden joulukuusiperinteisiin, sillä markkina-alueella oleva kuuset koristellaan eri maiden perinteisten mukaisesti. Koristelujen takana on eri maiden konsulaatin edustajat, jotka ovat pyrkineet tuomaan oman maansa kuusenkoristeluperinteet esille mahdollisimman hyvin.

Hintaan sisältyy

  • Lentomatkat Helsinki-Gdansk-Helsinki Finnairin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Vanhankaupungin kävelykierros suomenkielisen paikallisoppaan johdolla

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Ajat ovat paikallista aikaa. Puolassa kello on 1h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla.

Helsinki - Gdansk 18:30 - 19:30

Gdansk - Helsinki 09:55 - 12:55

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki – Gdansk

Finnairin lento lähtee Helsingistä klo 18:30 kohti Gdanskia, jonne saavumme klo 19:30 paikallista aikaa. Bussi ja suomenkielinen paikallisopas ovat vastassa kentällä. Kentältä kuljetus keskustaan, jossa majoittuminen lähellä Vanhaakaupunkia sijaitsevaan hotelliin. Ilta omatoiminen.

2. matkapäivä, Gdansk

Aamiainen hotellissa. Hotelllita lähdemme oppaan johdolla tekemään vanhan kaupungin kävelykierroksen, jonka aikana näemme mm. maailman suurimman tiilikirkon Marian kirkkon, kauniin torin hollantilaistyyppisine rakennuksineen ja viehättä-vän Mariacka-kadun käsityöputiikkeineen. Kierroksen lopuksi opas vie meidät tunnelmallisille joulumarkkinoille, jotka pidetään Targ Wegolwy -aukiolla. Koko loppupäivä aikaa tutustua Gdanskiin omatoimisesti. Hyviä ostospaikkoja löytyy Gdanskin vanhasta kaupungista. Lisäksi kaupungissa on useita suuria ostoskeskuksia: Fashion House Outlet Centre, Galeria Baltycka, Alfa Centrum, Madison Park sekä Matarnia.

3. matkapäivä, Gdansk

Aamiainen hotellissa. Koko päivä aikaa tutusta Gdanskiin omatoimisesti.

4. matkapäivä, Gdansk – Helsinki

Aikainen aamiainen, jonka jälkeen kuljetus lentokentälle (ilman opasta). Finnairin lento lähtee klo 09:55 kohti Helsinkiä, jonne saavumme klo 12:55.

Hotellit

Kartta

Tärkeää tietää

Kuva kohteesta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Cxense Display