sitelogo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakorttikauppa Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Joulutorien tunnelmaa

Pariisi

Pariisi

Lähtöpäivät:

7.12.2018

Matkan kesto:

3 päivää

Matkan esittely

Matka on loppuunmyyty.


Pariisi

Romanttinen Ranska, ja erityisesti sen pääkaupunki Pariisi, on täynnä kuuluisia nähtävyyksiä, herkullista ruokaa ja tyylikkäitä ihmisiä. Näiden kolmen autuaasta yhdistelmästä syntyy myös ensikertalaiselle kattava kuva kaupungista. Turisteja pursuavien nähtävyyksien vastapainoksi Pariisista löytyy pieniä kujia ja niiden idyllisiä kahviloita, joissa voi lepuuttaa jalkoja ja nauttia herkullisia leivoksia. Tunnelmoimiseen johdattavat esimerkiksi Amélie-elokuvastakin tutut Montmartren kukkulan pikkukujat 18. kaupunginosassa. Samalla kannattaa vierailla Pariisin korkeimman kukkulan laella sijaitsevassa valkoisessa Sacré Coeurin basilikassa, jonka ympäristön katutaiteilijat ovat hekin näkemisen arvoisia. Myös kuuluisa Moulin Rouge sijaitsee tällä alueella.

Pariisin joulutorit

Joulun aikaa kaupunki koristellaan näyttävin jouluvaloihin ja kauniit rakennukset saavat satumaisen hohteen. Pienten putiikkien, suurten tavaratalojen, kuuluisien muotitalojen ja kukkakauppojen jouluikkunat ihastuttavat jouluisilla - joskus hyvin mahtipontisilla- asetelmillaan. Galeries La Fayetten ja Printempsin tavaratalojen mahtipontiset jouluikkunat ovat taidonnäyte, ja monelle ranskalaiselle ne ovat perinne, jota käydään kaukaakin ihailemassa. Champs Elyséen bulevardin valaistut puut hohtavat ympärilleen satumaisen kaunista joulutunnelmaa, ja joulutorien puiset pöydät notkuvat eri puolilta Ranskaa tulleista käsitöistä. Joulutoreja löytyy useista kaupunginosista. Kun kiertely alkaa väsyttää, voi poiketa johonkin Pariisin lukuisista brasserioista nauttimaan lasillisen virkistävää juomaa tai lepuuttaa jalkoja Seinen risteilyllä, jonka aikana saa erilaisen näkymän kaupungin kauniisti valaistuihin siltoihin ja vanhoihin rakennuksiin.

Hintaan sisältyy

  • Lennot Helsinki-Pariisi-Helsinki Finnairin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Pariisin kaupunkikierros bussilla
  • Montmartren kaupunginosan kävelykierros
  • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
  • Hotellien perimä Pariisin kaupunkivero

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Ajat ovat paikallista aikaa.  Ranskassa kello on 1 h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla.

Helsinki - Pariisi 09:25 - 11:30

Pariisi - Helsinki 19:00 - 22:55

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki – Pariisi

Finnairin lento lähtee klo 9:25 Helsingistä kohti Pariisia, jonne saavumme klo 11:30. Suomenkielinen opas ja bussi ovat Pariisin kentällä vastassa. Kentältä lähdemme suoraan kaupunkikierrokselle ja näemme mm. perinteiset Pariisilaiskorttelit katukahviloineen, Seine-joen upeine siltoineen, Champs-Elyseen, Riemukaaren ja Eiffel-tornin. Kiertoajelun jälkeen majoittuminen hotelliin Montmartren kaupunginosassa. Hotellihuoneen saa viimeistään klo 15, ja tarvittaessa matkatavarat voi jättää hotelliin säilytykseen. Loppupäivä on vapaata aikaa tutustua kaupunkiin omaan tahtiin omien mieltymysten mukaan.

2. matkapäivä, Pariisi

Aamiaisen jälkeen tutustumme Montmartren boheemiin kaupunginosaan opastetulla kävelykierroksella. Taitelijoiden rakastama Montmartren kaupunginosa on tunnelmaltaan hyvin romanttinen ja sen kuuluisin nähtävyys on Sacré Coeurin kaunis basilika, joka sijaitsee kukkulalla, josta avautuu hieno näköala Pariisin keskustan kattojen ylle. Kierroksen aikana kuulemme mielenkiintoisia tarinoita alueen menneisyydestä ja nykyisyydestä. Kierroksen jälkeen loppupäivä on vapaata aikaa, jolloin voi tutusta kaupungin nähtävyyksiin ja tehdä ostoksia kotiin tai pukinkonttiin. 

3. matkapäivä, Pariisi - Helsinki

Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen vielä aikaa tutustua Pariisin nähtävyyksiin. Tavarat voi jättää säilytykseen hotellille koko päivän ajaksi. Iltapäivällä kuljetus lentokentälle, josta Finnairin lento lähtee klo 19:00 ja saapuu Helsinkiin klo 22:55.

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Cxense Display