Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Joulutorien tunnelmaa

Prahan joulutorit

Prahan joulutorit

Lähtöpäivät:

12.12.2019

Matkan kesto:

4 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Lähdöllä vielä yksi paikka vapaana (H1).

Varaus tai lisäpaikkakyselyt myyntipalvelustamme, puh 010 2323 200.


Praha

Praha on upea ja tunnelmallinen kaupunkikohde rentoon yhdessäoloon, shoppailuun, herkutteluun tai arkkitehtuurista ja konserteista nauttimiseen. Vanhan kaupungin tunnelmalliset kadut jouluvaloissaan luovat herkkää joulun tunnelmaa, ja joulutorit ovat täynnä maistuvia herkkuja, kauniita jouluseimiä ja värikkäitä koristeita. Prahan nähtävyydet ovat mukavasti kävelyetäisyydellä toisistaan. Kaupungin halki virtaavan Vltava-joen yli kulkee yksi tunnetuimmista nähtävyyksistä, upea Kaarlen silta. Tule tekemään joululahjalöytöjä kauniiseen Prahaan ja nauttimaan pitkästä viikonlopusta kauniissa ja historiallisissa puitteissa!


Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.

Hintaan sisältyy

  • Lennot Helsinki-Praha-Helsinki Finnairin suoralla reittilennoilla
  • Lentokenttäverot ja matkustajamaksut
  • Matkatavarat lennoilla
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Prahan kaupunkikierros tulopäivänä
  • Kevyt lounas tulopäivänä
  • Vanhankaupungin kävelykierros
  • Vierailut joulutorilla ja seiminäyttelyssä
  • Lentokenttäkuljetukset oppaan kanssa

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Lentoaikataulu / Finnair (ajat ovat paikallista aikaa, Tsekeissä kello on tunnin vähemmän kuin Suomessa)
Helsinki - Praha 09:40 - 10:45

Praha - Helsinki 19:35 - 22:50

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone alk. 200 €

Kuninkaan Linna,Vituksen Katedraali

Lisämaksulliset retket

Hinta 35 € /hlö

Kuva retkestä

Kuninkaan Linna,Vituksen Katedraali

Linnakaupunki on Prahan vanhin kaupunginosa, ja Prahan linna on koko maan vierailluin nähtävyys, jossa sijaitsee maan tärkein kirkko, Pyhän Vituksen katedraali sekä vanha kuninkaanlinna, josta Böömin kuninkaalliset hallitsivat suurta osaa Eurooppaa. Kultaisella kujalla alkemistit yrittivät muuttaa eri materiaaleja kullaksi. Retki toteutetaan lauantaina 14.12. klo 10:00. Lähtö hotellilta metrolla ja raitiovaunulla Linnakaupunkiin, jossa käymme sisällä Pyhän Vituksen katedraalissa, kuninkaan palatsissa ja lopuksi kävelemme Kultaisenkujan läpi. Retki päättyy Vltava-joen ranta-alueelle, josta on vain muutaman minuutin kävelymatka Vanhankaupungin aukiolle. Retken kesto on 2 - 2,5 tuntia. Suomenkielinen opas. Retken toteutuminen edellyttää vähintään 4 osallistujaa. Retki tulee varata etukäteen.

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki – Praha

Finnairin lento Helsingistä lähtee klo 09:40, saapuminen Prahaan klo 10:45. Suomenkielinen paikallisopas on vastassa Prahan lentokentällä Matkapojat -kyltin kanssa. Kentältä lähdemme tilausbussilla kohti keskustaa, jossa virkistäydymme ensin kevyen lounaan äärellä. Lounaan jälkeen teemme pienen kävelykierroksen Linnakaupungin alueella, josta aukeaa paras näköala alas kaupunkiin. Linnakaupungista jatkamme Prahan keskustaan tutustumista bussilla. Kaupunkikiertoajelu päättyy hotelleille noin klo 15:00 aikaan, ja loppupäivä on vapaata aikaa majoittautua ja tutustua Prahaan omatoimisesti.

2. matkapäivä, Praha

Kiireetön aamiainen hotellissa. Klo 10:00 lähdemme opastetulle Vanhankaupungin kävelykierrokselle Prahan historialliseen keskustaan. Opas kertoo mielenkiintoisia tarinoita Prahan menneisyydestä ja nykypäivästä. Vierailemme tunnelmallisella joulutorilla ja nautimme virkistävät juomat, jonka jälkeen käymme tutustumassa seiminäyttelyyn, jossa on esillä taidokkaasti valmistettuja perinteisiä ja myös modernimpiakin seimiä. Prahassa on pitkät seimiperinteet, ja paikallisten perheiden adventinajan ohjelmaan kuuluu usein vierailu seiminäyttelyssä.
 

3. matkapäivä, Praha

Aamiainen hotellissa. Launtai on varattu omatoimseen lomailuun, joten tänään voit tutustua Prahaan ja sen nähtävyyksiin omaan tahtiin. Vaihtoehtoisesti voit myös osallistua lisämaksulliselle, opastetulle retkelle Prahan linnaan. Retki alkaa klo 10.00 ja kestää noin 2-2,5 tuntia. Retkelle lähdetään oppaan johdolla hotellilta, josta jatketaan metrolla ja raitiovaunulla Linnakaupunkiin, jossa käymme sisällä Pyhän Vituksen katedraalissa, kuninkaan palatsissa ja lopuksi kävelemme Kultaisenkujan läpi. Retki päättyy Vltava-joen ranta-alueelle, josta on vain muutaman minuutin kävelymatka Vanhankaupungin aukiolle. Retken toteutuminen edellyttää vähintään 4 osallistujaa. Retki tulee varata etukäteen.

4. matkapäivä, Praha – Helsinki

Aamiainen hotellissa. Huoneiden luovutus klo 12:00 mennessä, mutta matkatavarat voi jättää päiväksi hotellin matkatavarasäilytykseen. Omatoiminen päivä Prahassa. Lähtö hotellilta  lentokentälle oppaan kanssa klo 17:00. Opas on mukana lentokentällä ja avustaa tarvittaessa lähtöselvityksessä. Finnairin lento lähtee klo 19:35 ja saapuu Helsinkiin klo 22.50.

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.