Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Joulutorien tunnelmaa

Tarton joulumarkkinat

Tarton joulumarkkinat

Matkan kesto:

4 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Joulumarkkinamatka Tarttoon suomalaisella bussilla

Tällä Matkapoikien joulumarkkinamatkalla Tarttoon sinulla on kaksi kokonaista päivää aikaa tutustua Tarttoon. Lähtö tapahtuu torstaina ja paluu sunnuntaina. Perjantaina vierailemme Tarton messukeskuksen joulumarkkinoilla. Tarton joulumarkkinat ovat Viron suurimmat ja niistä löydät ruokaa, juomaa, käsitöitä, koruja, luontaistuotteita, vaatteita sekä joulumaan! Lauantaina on aikaa tutustua Tarttoon omatoimisesti. Tartto edustaa matkailijalle todellista ja autenttista Viroa, ja tarjoaa varmasti elämyksiä jokaiselle!


🚌  Matkaan helposti kotimaan tilausajolla!

Tarton joulumarkkinamatkaan helpot kotimaan tilausajokuljetukset seuraavilta reiteiltä:

Imatra- Lappeenranta-Hamina-Kotka- PorvooKouvola-Kuusankoski
Sastamala-Nokia - Tampere-Hämeenlinna
Raisio-Turku-Lohja

Kotimaan liityntäkuljetus lisämaksusta.
Hinta alk. 20€/hlö.

Tartossa on tapahtumia ja nähtävää

Tutustu Tarton vinkkeihin täältä >>


Tartto    

Tartto sijaitsee noin kahden ja puolen tunnin ajomatkan päässä Viron pääkaupungista Tallinnasta. Se on Viron kulttuurin ja sivistyksen kehto ja yksi Baltian vanhimpia kaupunkeja. Tartto on myös valittu vuoden 2024 Euroopan kulttuuripääkaupungiksi!


Tartto on Etelä-Viron Emajoen varrella sijaitseva eloisa ja kaunis yliopistokaupunki ja siellä sijaitseekin maan vanhin ja suurin yliopisto. Viehättävän kaupungin sydän on idyllinen Raatihuoneen tori kahviloineen. Romanttisella Toomemäellä sijaitsevat Tarton tähtitorni ja Tarton yliopiston historiallisen museon näkötornit. Kaupungissa on yli 20 museota täynnä historiaa ja kulttuuria. Perheen kanssa lomailevien kannattaa tutustua Baltian suurimpaan tiedekeskukseen AHHAA-keskukseen, jossa riittää puuhaa sekä pienille että suurille. Kaupungin vehreät puistot, käsityömestareiden työpajat, markkinat, mukavat kesätapahtumat sekä edulliset ostokset luovat sopivat puitteet mukavalle lomalle. Tartto tarjoaa nähtävää jokaiseen makuun!Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

 

Hintaan sisältyy

  • Laivamatkat kansipaikoin Viking XPRS
  • Meno- paluukuljetukset Tallinna – Tartto – Tallinna
  • Maihinnousukortit Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Kuljetus messukeskukseen joulumarkkinoille
  • Lippu joulumarkkinoille

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka
Tallinna, A-terminaali

Helsinki Tallinna Laiva
10:30 13:00 Viking XPRS To
18:00 15:30 Viking XPRS Su

Lisämaksulliset palvelut

Kotimaan liityntäkuljetus

Yhden hengen huone

Ateriat laivalla

Hytit laivalla

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki – Tallinna - Tartto

Maihinnousukortit laivaan saa Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa. Tallinnaan saapumisen jälkeen siirtyminen terminaalin edustalla odottavaan bussiin. Tallinnassa matkatavarat tulee itse siirtää kohdebussiin (ikkunassa lukee "Matkapojat Tartto"). Matka jatkuu kohti Tarttoa, jonne saavutaan iltapäivällä. Ajomatka Tallinna-Tartto on noin 180 km. Perillä majoitutaan hotelliin, bussikuljetus on mahdollisimman lähelle hotellia.

2. matkapäivä, Tartto

Aamiainen nautitaan hotellissa. Kuljetus Tarton messukeskukseen joulumarkkinoille lähtee klo 11:45 Dorpat-hotellin edestä. Markkinoilla on hyvin aikaa kiertää kojuja ja ostaa tuliaisia ja joululahjoja, kuljetus takaisin Dorpat-hotellille lähtee klo 15:30.

3. matkapäivä, Tartto

Aamiainen hotellissa. Omatoiminen päivä.

4. matkapäivä, Tartto – Tallinna – Helsinki

Aamiainen hotellissa. Bussi noutaa noin klo 10:30 (riippuen liikenteestä) samasta paikasta kuin mihin torstaina on jättänytkin. Kuljettaja kertoo tarkan ajan menomatkalla. Ajomatka Tartto-Tallinna on noin 180 km. Terminaalissa tulee olla hyvissä ajoin, viimeistään 45 minuuttia ennen ja laivassa viimeistään 30 min ennen laivan lähtöaikaa. Laivalla on mahdollisuus nauttia Viking Buffet -päivällinen (lisämaksusta, suosittelemme varaamaan etukäteen) ja viimeistellä tuliaisostokset laivan myymälässä!

Hotellit

Laivan esittely

Viking XPRS

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Menun kantava ajatus on skandinaavinen keittiö – Pohjolan puhtaat raaka-aineet ja raikkaan konstailemattomat maut. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.

Ravintolat ja kahvila

Streetfood on rento ravintola, jossa on tarjolla katukeittiöiden herkullisimpia makuja eri puolilta maailmaa. Menusta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun – jälkiruokaa unohtamatta! Astu sisään ja nauti mutkattomasta tunnelmasta. 
Ravintola Blue Delin valikoimaan kuuluu kevyitä ruokia kuten salaatteja, voileipiä ja täytettyjä panineja sekä reiluja pääruokia suoraan grillistä.

Red Rose Bar Caféssa voit aloittaa päivän nauttimalla merelle avautuvasta panoraamanäköalasta. Lapsille leikkihuone pallomerineen sekä pelihuone. 
Robert’s Coffee -kahvilassa tarjoillaan erilaisia kahveja aivan kuin Italiassa: espressoa, caffè lattea ja cappucinoa. 

Ostokset

Merkkituotteiden merelliset hinnat ovat aina houkuttelevia ja Viking XPRS:llä ostosten tekeminen on keskeisellä sijalla. Shopping World -myymälässä on tarjolla kaikkea mahdollista, niin ranskalaisia viinejä, hajuvesiä kuin naisten ja miesten kosmetiikkaakin.
Tuliaisjuomat voit tilata jo kotisatamasta käsin. Tilaa juhlajuomat ennakkoon niin ostoksesi toimitetaan suoraan autollesi. Suosittu Pre-order eli Ennakkotilaus on kaikilla laivoillamme. Nyt voit tehdä ennakkotilauksen myös netissä kaikilla reiteillä. Helppoa ja mukavaa!

Baarit

Viking’s Inn on perinteinen ja lämpimän viihtyisä pubi – loistava paikka iloiseen seuranpitoon. Suuri valikoima oluita sekä perinteisiä pubiruokia

Yökerho

Laivan päivä- ja yöelämän keskus on Club X. Ohjelmasta ja elävästä musiikista nautitaan aamupäivästä yön pikkutunneille saakka. Lisäksi valikoimassa on paljon erilaisia teemalähtöjä.

Lapsille

XPRS:llä on otettu hyvin huomioon myös lapsivieraat. Pikkumatruuseilla on tilaa leikkiä, pelata ja puuhata, ja laivalla pääsee tietenkin tapaamaan myös laivakissaamme Ville Vikingiä!
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.