sitelogo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakorttikauppa Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Joulutorien tunnelmaa

Wien

Wienin joulutorit

Lähtöpäivät:

21.11.2018

Matkan kesto:

4 päivää

Matkan esittely

Matka on loppuunmyyty.


Wien

Wien on varmasti Euroopan kaunein kaupunki, joka on kautta aikojen ollut kuninkaallisten asuinkaupunki. Tämä näkyy kaupunkikuvassa uskomattomana kokoelmana palatseja, bulevardeja ja toinen toistaan upeampia puutarhoja. Tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat leveä puistobulevardi Ringstrasse, Schönbrunnin linna, Stephansdom-kirkko, Hofburgin palatsialue ja Naschmarkt-torikatu. Innere Stadtin alueella sijaitsevat kaupungin parhaat ravintolat ja perinteisimmät kahvilat, ja alueen laitamilta löydät laitamilta löytyy useita kauniita puistoja. Wien tunnetaan tietenkin myös kahviloistaan. Café Sacher on luonnollisesti kaikkien sacherkakun ystävien pyhiinvaelluspaikka, ja Café Centralia sanotaan Wienin kauneimmaksi kahvilaksi. Perinteisessä wieniläisessä kahvilassa nautittu kiireetön kahvihetki kruunaa päivän mukavasti!


Wienin joulutorit

Wienin perinteikkäät joulutorit hurmaavat kauneudellaan. Lähes jokaisella kaupunginosalla on omat joulumarkkinansa, jotka eroavat paljonkin toisistaan. Suurin ja tunnetuin joulutori löytyy Wienin kaupungintalon kupeessa, Radhausplatz-aukiolta, jossa on suuri joulukuusi, luistelurata ja paljon kojuja. Kävelykatujen alueella on lukuisia ravintoloita ja tunnelmallisia kahviloita, joihin voi pistäytyä lämmittelemään ja nauttimaan paikallista ruokaa ja juomaa. Schönbrunnin linnan joulutori on ehdottomasti myös vierailun arvoinen, upeiden palatsirakennusten keskellä on mukava heittäytyä joulun tunnelmaan ja nauttia Glühweinia!
Hintaan sisältyy

  • Lentomatkat Helsinki-Wien-Helsinki Finnairin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Yöpyminen hotellissa 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Opastettu kaupunkikiertojelu
  • Opastettu kävelykierros Vanhassakaupungissa
  • 3 päivän julkisen liikenteen lippu
  • Lentokenttäkuljetukset oppaan kanssa

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Ajat ovat paikallista aikaa.  Itävallassa kello on 1 h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla.
Helsinki - Wien 08:30 - 10:00

Wien - Helsinki 19:15 - 22:40

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki – Wien

Finnairin lento lähtee Helsingistä klo 8:30 kohti Wieniä, jonne saavumme klo 10.00 paikallista aikaa. Perillä Wienin lentokentällä ovat vastassa bussi ja suomenkielinen opas. Tutustumme Wieniin kaupunkikiertoajelulla, jonka aikana saamme yleiskuvan kaupungista ja näemme Wienin tärkeimpiä nähtävyyksiä, kuten mm. Hundertwasserhausin, Praterin maailmanpyörän, Oopperatalon, Parlamenttitalon, Raatihuoneen, Hofburgin talvipalatsin sekä hedelmä-ja vihannestori Naschmarktin. Kiertoajelun jälkeen majoittuminen hotelliin. Hotellihuoneen saa viimeistään klo 15 (tarvittaessa matkatavarat voi jättää hotelliin säilytykseen).

2. matkapäivä, Wien

Aamiaisen jälkeen lähdemme oppaan johdolla kävelykierrokselle (2 h) Wienin Vanhaankaupunkiin. Suuntaamme kohti Wienin vanhinta aluetta ja näemme mm. Wienin mahtavan goottilaisen tuomiokirkon, Mozartin asuintalon, Hofburgin linnan, kansalliskirjaston sekä suloisia pieniä kujia ja tyylikkäitä kävelykatuja. Opas kertoo tarinoita kaupungin menneisyydestä ja nykyisyydestä. Kierros päättyy Raatihuoneen joulumarkkinoille, josta voi jatkaa kaupunkiin tutustumista omaan tahtiin.

3. matkapäivä, Wien

Aamiainen hotellissa. Omatoiminen päivä Wienissä. Aikaa tutustua mm. tunnelmallisiin joulumarkkinoihin, joita Wienistä löytyy useita.

4. matkapäivä, Wien – Helsinki

Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Matkatavarat voi jättää säilytykseen hotellin vastaanottoon päivän ajaksi. Kuljetus hotellilta Wienin lentokentälle lähtee vasta iltapäivällä, joten ehdit hyvin tehdä vielä viimeiset tuliaisostokset ja nauttia kaupungin viehättävästä ilmapiiristä. Finnairin lento lähtee klo 19.15 kohti Helsinkiä, jonne saavumme klo 22.40.

 

Hotellit

Kartta

Tärkeää tietää

Lataa (pdf-esite)

Wienin joulutorit

Kuva kohteesta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Cxense Display