Los Angeles - enkelten kaupunki, 7pv

Los Angeles on täynnä unelmia, julkkiksia ja glamouria ja toisaalta taas boheemia rantaelämää. Kaupunki tarjoaa loistavat mahdollisuudet niin ostoksille, rantaelämälle kuin kulttuuriinkin.

Los Angeles

Los Angeles on väkiluvultaan Yhdysvaltojen toiseksi suurin kaupunki ja elokuvateollisuuden keskus. Kaupunki koostuu useasta eri pikkukaupungista, joka tuo tietenkin oman kiehtovan vivahduksensa Los Angelesiin. Bel Airin ja Beverly Hillsin hienostoalueet poikkeavat kovastikin menosta Venice Beachilla.
Santa Monican rannat, Universal Studiosin kulissit, Beverly Hillsin hienostoputiikit sekä Walk of Fame ovat kaikki paikkoja, jotka kannattaa käydä ainakin vilkaisemassa Los Angelesissa ollessaan.

Tällä matkalla majoitumme Hollywood Boulevardilla sijaitsevaan hotelliin, joka on kävelyetäisyyden päässä kuuluisasta Walk of Famesta. Matkan aikana tutustumme mm. Universal Studioihin, joissa päivä hurahtaa TV-sarjojen ja Hollywood elokuvien kulisseissa seikkaillen. Näemme kaupunkikierroksella hyvän yleissilmäyksen Los Angelesista, tutustumme Route 66 loppupäästä löytyvän Santa Monican ranta-alueeseen sekä surffaajien ja auringonpalvojien suosimaan Venice Beachiin. Eikä olisi yhtään harvinaista törmätä kadulla vastaan tulevaan filmitähteen!

Universal Studios Hollywood

Universal Studios on elokuva- ja tv-studion lisäksi myös huvipuisto. Täällä voit kurkistaa elokuvanteon maailmaan ja samalla kokea kulisseissa kiertävät huviajelut. Huvipuiston laitteet perustuvat studiolla kuvattuihin elokuviin ja tv-ohjelmiin. Puiston ehkä suosituin vetonaula on Studio Tour. Studio Tourilla pääset ajelemaan Hollywoodin tunnetuimpiin lukeutuvien elokuvien ulkolavasteisiin. Ajelulla voit kokea maanjäristyksiä, tulvia, tulipaloja tai mitä tahansa muita tv- ja elokuvateollisuuden hyödyntämiä erikoistehosteita. 

 

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display