Risteily ja hotellimatka Maarianhaminaan

Ahvenanmaa kauniine saaristoluontoineen on loistava paikka viettää koko perheen lomaa. Meri on aina lähellä, ja se houkuttelee myös kalastamaan, melomaan ja veneilemään. Yhdistä risteily ja hotelliloma, lähde minilomalle Ahvenanmaalle!

Miniloma Maarianhaminaan

Nauti kiireettömästä risteilystä Silja Baltic Princessillä Turusta Tukholman kautta Maarianhaminaan. Maarianhaminassa ehdit viettämään kokonaisen vuorokauden ja majoitut kätevästi keskustassa hotellissa. Paluu takaisin Turkuun tapahtuu seuraavana päivänä kansipaikoin, niin ikään Silja Baltic Princessillä.

Ahvenanmaa

Ahvenanmaa on kotimaanmatkailijan saaristokeidas, jossa on pieneen kokoonsa nähden paljon nähtävää. Idyllinen Maarianhamina, keskiaikaiset kirkot ja rauhalliset luontokohteet. Kaupungin pienessä keskustassa ostospaikat, ravintolat, kulttuuri ja elämykset ovat lähellä.

Sundissa sijaitseva Kastelholman linna on ollut osa Ahvenanmaan kulttuurimaisemaa jo 1300-luvulta lähtien. Suurin rakennustyö tehtiin 1300-luvun lopulla, ja aikanaan Kastelholma oli koko Ahvenanmaan hallintokeskus. Linnassa ovat viihtyneet monet historian merkkihahmoista kuten Kustaa Vaasa, jonka kunniaksi Kastelholmassa vietetään vuosittain Kustaa Vaasan päiviä.

Vuoden 2018 lähdöt loppuunmyyty.
Kysy lisäpaikkoja myyntipalvelustamme p. 010 2323200.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia

Cxense Display