Risteily ja hotellimatka Maarianhaminaan

Ahvenanmaa kauniine saaristoluontoineen on loistava paikka viettää koko perheen lomaa. Meri on aina lähellä, ja se houkuttelee myös kalastamaan, melomaan ja veneilemään. Yhdistä risteily ja hotelliloma, lähde minilomalle Ahvenanmaalle!

Miniloma Maarianhaminaan

Nauti kiireettömästä risteilystä Silja Baltic Princessillä Turusta Tukholman kautta Maarianhaminaan. Maarianhaminassa ehdit viettämään kokonaisen vuorokauden ja majoitut kätevästi keskustassa hotellissa. Paluu takaisin Turkuun tapahtuu seuraavana päivänä kansipaikoin, niin ikään Silja Baltic Princessillä.

Ahvenanmaa

Ahvenanmaa on kotimaanmatkailijan saaristokeidas, jossa on pieneen kokoonsa nähden paljon nähtävää. Idyllinen Maarianhamina, keskiaikaiset kirkot ja rauhalliset luontokohteet. Maarianhaminan tunnetuin nähtävyys lienee laivamuseo Pommern, joka on koko maailman ainoa alkuperäisessä asussaan säilytetty nelimastoinen rahtipurjelaiva. Vuonna 1903 vesille laskettu Pommern on ollut ankkurissa vuodesta 1957 saakka.

Sundissa sijaitseva Kastelholman linna on ollut osa Ahvenanmaan kulttuurimaisemaa jo 1300-luvulta lähtien. Suurin rakennustyö tehtiin 1300-luvun lopulla, ja aikanaan Kastelholma oli koko Ahvenanmaan hallintokeskus. Linnassa ovat viihtyneet monet historian merkkihahmoista kuten Kustaa Vaasa, jonka kunniaksi Kastelholmassa vietetään vuosittain Kustaa Vaasan päiviä.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa

Cxense Display