Pärnu, Viro

Sää tänään

21°C

Sää tänään ja 5 vrk ennuste

18.8.

23°C

19.8.

19°C

20.8.

20°C

21.8.

21°C

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap Sulje
-suosittu rantalomakohde
-auringonottoa ja valkohiekkaisia rantoja
-mahdollisuus kylpylähoitoihin
-retkiä, ostoksia, herkuttelua
-lähtöjä ympäri vuoden
-sopii lapsiperheille
-helppo matkakokonaisuus
-kuljetuksin tai omalla autolla
Matkalle mukaan

Jokaisella matkustajalla, myös lapsilla, tulee olla matkalla mukana voimassaoleva passi tai virallinen ...
Lue lisää

Jokaisella matkustajalla, myös lapsilla, tulee olla matkalla mukana voimassaoleva passi tai virallinen EU-henkilökortti. Suosittelemme matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista.
Sulje

vaihtoehto

Varaa hotelli Baltiassa

yli 400 hotelliaYli 400 hotellia Baltiassa. Lähde mukaan vaikka omalla autolla. Varaa ja maksa majoituksesi tästä.


Sulje X

Kaupunkiloma Pärnuun

Vehreä ympäristö puistoineen ja kahviloineen antaa hyvät puitteet onnistuneelle lomalle. Kaupungissa on vilkas kulttuurielämä ympäri vuoden. Kesäisin pitkä valkohiekkainen ranta kutsuu auringonottoon. Kaikkiin matkoihin on tarjolla edulliset liityntäkuljetukset kotimaassa. Hotellivaihtoehtoja on yli kymmenen, voit valita perinteisen hotellin tai kylpylähotellin.

Pärnu 2 yön hotellimatka

Kolmen päivän mukavat hotellilomalla voit irtautua arjesta ja nauttia kesäisestä Pärnusta. Matkat sunnuntai-tiistai tai tiistai-torstai ajalla 3.6.-26.6. ja 5.8.-28.8.2018.

Pärnu 3 yön hotellimatka

Pärnusta löytyy kaikkea. Kaupunki on mukavan pieni, joten tärkeimmät nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä. Neljän päivän aikana torstaista sunnuntaihin ehtii jo riittävästi tutustua Pärnuun.

Pärnu 4 yön hotellimatka

Pärnu on Viron vanhimpia ja tunnetuimpia kylpyläkaupunkeja. Nykyaikaiset ja uudistetut kylpylät tarjoavat asiantuntevaa palvelua. Vehreä ympäristö puistoineen ja kahviloineen viimeistelee rentouttavan loman. Pärnussa on perinteikäs kylpyläkulttuuri, ja siellä voit hemmotella itseäsi kaikkina vuodenaikoina. Viiden päivän matka alkaa sunnuntaina ja päättyy torstaina.

28.6.-3.8.2018, lähdöt joka päivä 2 yön, 3 yön ja 4 yön hotellimatkoille.

Pärnu 7 yön hotellimatka (4.3.2018 alkaen)

Viron viehättävässä kylpyläkaupungissa Pärnussa viihtyy jokainen! Yli 750 vuotias Pärnu tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja lomaasi kaikkina vuodenaikoina. Kahdeksan päivää aikaa nauttia sunnuntaista sunnuntaihin tai torstaista torstaihin. Viikon hotellimatkat myynnissä toukokuun alusta elokuun loppuun.

Muuta huomioitavaa

Huom ! 16.8.-18.8.2018 Pärnussa järjestetään Pohjoismaiden suurin tanssitapahtuma Baltic Festival Weekend (dance- ja popmusiikkia).Tapahtumat alkavat klo 14-16 ja jatkuvat aina yöhön klo 01.00 saakka. Festivaalialueen sijainti rannalla aiheuttaa poikkeavia liikennejärjestelyjä (osa kaduista suljettu kokonaan liikenteeltä). Lisäksi tapahtumasta aihetuu meluhaittaa myöhään yöhön asti erityisesti lähellä rantaa sijaitsevissa majoituskohteissa. Musiikki kuuluu huoneisiin ja se kantautuu myös muualle Pärnuun.

 

Kuvahaun tulos haulle pÄRNU

Pärnu Bay Golf Links
sijaitseeTahkurannassa, noin kahden kilometrin päässä Pärnusta. Pärnu Bay Golf Links on Viron uusin kenttä (avattu 09/2015). Ainutlaatuinen luonto, paikoitellen rantaan asti ulottuva mäntymetsä sekä viilentävä merituuli antavat tälle links kentälle sen tärkeimmän ominaispiirteen. Täällä golfaajan taidot joutuvat todelliseen testiin.
Kentän on suunnitellut golfkenttäarkkitehti Lassi Pekka Tilander ja kentän päämuotoilijana toimi Mick McShane, jonka tunnetuimpia töitä ovat St. Andrews Links’ Castle Course ja Kingsbarns Golf Links.
Baltian alueen ensimmäiseltä todelliselta links -kentältä löytyvät lajityypille ominaiset laajat väylä- ja "waste" bunkkerialueet sekä voimakkaasti muotoillut viheriöt.
Kentän par on 72 ja pituus, lyöntipaikasta riippuen, välillä 4500–6200 metriä. Tasoitusrajat: Green Card 

www.parnubay.com

Aloitusajat varattavissa myös Matkapoikien kautta.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display