Jurmala, Latvia

Sää tänään

8°C

Sää tänään ja 5 vrk ennuste

24.6.

16°C

25.6.

19°C

26.6.

19°C

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap Sulje
-kohdekaupunki täynnä uutta ja vanhaa
-upea Vahnakaupunki
-hyvätasoiset hotellit
-erinomaiset ostosmahdollisuudet
-lapsiperheille käyntikohteita mm. Akva Park ja eläinpuisto
-suomalainen bussi mukana
-suomeksi opastetut retket

Kaupunkiloma Riikaan ja Jurmalaan lentäen

Hotellimatka Riikaan ja Jurmalaan AirBalticilla Tampereelta! Lennä reilussa tunnissa Riikaan ja vietä kokonaiset 5 päivää kohteissa.

Hotellimatka Riikaan ja Jurmalaan

Riika on monipuolinen lomakaupunki, jonka kohokohta on eittämättä kaunis Vanha Kaupunki. Majoittuminen Radisson Blu Daugavassa. Perjantaina matka jatkuu suomalaisella tilausajobussilla kohti kuvan kaunista Jurmalaa. Majoittuminen hiekkarantojen välittömässä läheisyydessä tasokkaassa Jurmala Spassa.

Suomalainen bussimme on sinua vastassa Riian lentokentällä ja kuljettaa matkan hintaan sisältyvälle aamiaiselle Riian keskustahotelliin. Perjantaina mahdollisuus osallistua Riian kaupunkikierrokselle ja klo 15:00 bussi vie kohti Jurmalaa jossa majoittuminen ihan hiekkarannan viereen, Jurmala Spa hotelliin. Matkan hintaan sisältyy käsimatkatavaran lisäksi yksi ruumaan menevä max 20 kg laukku / asiakas.

Riika on monipuolinen Latvian pääkaupunki

Kun kaipaat tunnelmallisia hetkiä ja vilkasta kaupunkielämää, suosittelemme sinulle matkaa Riikaan. Riika on kauniiden puistojen, museoiden ja kirkkojen kaupunki, sekä koko Baltian yöelämän keskus. Riika on sekä historiallinen nähtävyys että moderni ja dynaaminen Latvian pääkaupunki. Vilkas ja trendikäs pääkaupunki on ainutlaatuinen yhdistelmä uutta ja vanhaa. Upeat puistot, keskiaikaiset rakennukset, museot ja kirkot tarjoavat paljon mielenkiintoista nähtävää.

 

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display