Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Uumaja ja Stundarsin markkinat

Uumaja ja Stundarsin markkinat

Lähtöpäivät:

Pe 9.9.2022

Matkan kesto:

Hotellimatka 3pv

Hinta:

Hinta alkaen 499€

Uumaja ja Stundarsin markkinat

alk. 499 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Uumaja

Vaikkakin Uumaja on Pohjois-Ruotsin suurin kaupunki, ehtii kaupunkiin tutustua varsin mukavasti myös lyhyemmällä visiitillä. Keskustassa välimatkat ovat pienet ja tutustumispaikat varsin lähellä toisiaan. Oppaan johdolla tutustumme myös hieman laajemmin Uumajan alueeseen.

Stundarsin syysmarkkinat

Stundarsin käsityöläiskylä on ulkomuseo ja kulttuurikeskus Vaasan kupeessa, Mustasaaressa. Museoalueella sijaitsee kuutisenkymmentä rakennusta, mm. maalaiskauppa, koulu, talonpoikaistalo ja käsityöläistupia. Stundarsissa löytyy myös taidetyöpajoja, kirjapainomuseo, kauppa, kahvila sekä
ravintola.

Kyrö Distillery

Kyrö Distillery sai alkunsa monen muun kotimaisen yrityksen tapaan saunaillassa saadusta ajatuksesta; Miksi Suomessa ei tehdä viskiä rukiista?

 

Tislaamo löysi kodin vanhasta Isonkyrön osuusmeijeristä, samasta rakennuksesta jossa aikoinaan kehitettiin Oltermanni-juusto. Pannut kuumenivat ensimmäisen kerran 2014 ja sen jälkeen tislaamo on voittanut lukuisia kansainvälisiä palkintoja ja myy tuotteitaan nyt kymmenissä maissa.


Yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa

Tämä matka tehdään yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa. Mukana matkalla on Osuuspankin kerhoisäntä Markku Eklöf. Huom! Olet lämpimästi tervetullut matkalle mukaan vaikka et olisi OP Elohopeakerhon jäsen!

OP Elohopeakerhon jäsenyydellä 10€ alennusta

Tiesithän, että OP Tampereen Seudun Elohopeakerhon jäsenenä, saat tästä matkasta 10€:n alennuksen. Alennus huomioidaan matkan loppuhinnasta, kun valitset varaamopolun vaiheessa 4 ’Palvelut’ kohdan ”Olen Tampereen Seudun Osuuspankin omistaja-asiakas”. Hyödynnä etusi ja nauti elämyksistä edullisemmin!


Katso kaikki OP Elohopeakerho Tampereen matkat >>
KATSO KAIKKI KOTIMAAN MATKAT >


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä. 

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 10-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.Kuvat


Västerbottens: Anton Hjalmarsson/ Visit Umeå


Kyrö Distillery


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Matkaohjelman mukaiset tutustumiskohteet ja ruokailut
  • Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisineen

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Bussiaikataulu:

klo 10.00 Nokia, pirkkalaistien pikavuoropysäkki

klo 10.15 Pirkkala/K-market Pirkanpojan pysäkki

klo 10.45 Vanha Kirkko

klo 11.05 TSOP/Ylöjärven konttori

klo 11.30 TSOP/Hämeenkyrön konttori


Ajelemme kahvitauon saattamana Vaasan satamaan josta lähtee klo 16.30 Wasalinesin uutukainen laiva Aurora Botnia kohti Uumajaa. Laivamatka kestää 2,5h ja sen aikana syömme paljon kehuja saaneessa saaristolaispöydässä. Laiva saapuu Uumajaan klo 19.00 jossa odottaa taas tuttu bussimme. Matkaamme Scandic Plaza Umeåån (osoite: Storgatan 40, Uumaja. Puh. +46 90 2056300) jossa majoittuminen huoneisiin.

2. matkapäivä

Aamiainen hotellissa. Aamiaisen jälkeen luovutamme huoneet ja lähdemme kiertoajelulle Uumajaan. Kiertoajelun ohessa käymme Gammlia ulkoilmamuseossa ja  Västerbottenin museossa josta löytyy kulttuurihistoriaa, taidetta ja tekstiilejä käsitteleviä näyttelyitä. Lisäksi käymme Bildbuseetista, joka on yksi Ruotsin kiinnostavimmista kansainvälisen nykytaiteen näyttelyistä. Bildmusetista kävelemme jokea seuraten (n. 1,5km) keskustaan oppaan johdolla. Paluulaivamme lähtee Uumajasta klo 17.00. Paluumatka kestää 5h eli saavumme Vaasaan klo 22.00. Matkan aikana syömme ala carte -ravintolassa illallisen. Ajelemme majoittumaan Original Sokos Hotel Vaasaan (osoite: Kauppakeskus Rewell 101, Vaasa. Puh. 020-780 8850).

 

3. matkapäivä

Aamiainen hotellissa. Luovutamme huoneet ja ajamme pienen matkan Mustasaaren Sulvallaan sijaitsevaan Stundarsin museoon. Stundars on yksi Suomen suurimmista ulkoilmamuseoista, elävä museo, pohjalainen käsityöläiskylä ja koko perheen mieluisa käyntikohde. Mökit sisustuksineen kuvaavat 1800–1900-lukujen vaihteen maaseudun elämää talonpoikien, käsityöläisten ja tilattoman väestön näkökulmasta. Historiaa elävöitetään aikamatkoilla, tapahtumilla sekä aidoilla esineillä ja rakennuksilla. Sulvallasta jatkamme matkaa Isokyröön, Kyrö Distilleryyn. Saunassa saatu unelma ruistislaamosta löysi kodin Isonkyrön osuusmeijeristä samasta kivirakennuksesta jossa aikoinaan kehitettiin Oltermannijuusto. Tislaamon Napuen taistelun muistoksi ninmetty Napue-gini voitti kesällä 2015 Yhdistyneessä kuningaskunnassa järjestetyn 2015 Wine and Spirits -kilpailun Gin&Tonic -sarjan, jossa mukana oli 150 giniä. Napuen kysyntä kasvoi merkittävästi voiton jälkeen ja nykyään tislaamon yhteydessä on myös muita lisäpalveluita. Teemme kierroksen tislaamon puolelle ja syömme lounaan.

Hotellit

Laivan esittely

M/S Aurora Botnia

M/S Aurora Botnia on Wasalinen moderni matkustaja-autolautta kahdella rahtikannella. Aluksen kuljetuskapasiteetti on 800 matkustajaa ja 1500 rahtimetriä. Alus on suunniteltu ympäristöystävälliseksi. Moottoreita voidaan käyttää usealla eri polttoaineella sekä akkuenergialla. Tärkein polttoaine on nesteytetty maakaasu, LNG. Aluksessa on valmius käyttää myös biokaasua polttoaineena.

Myymälä

Hyvin varustettu myymälämme sijaitsee kannella 7. Myynnissä on juomia, hajuvesiä, makeisia, tupakkatuotteita, leluja, lahjaesineitä, paikallisia erikoisuuksia ja paljon muuta. Olemme tunnettuja erityisesti edullisesta kosmetiikka- ja hajuvesivalikoimastamme, joten pidä silmällä tarjouksiamme.

Äläkä unohda tuliaisia kotona odottaville rakkaillesi, jotka eivät tällä kertaa päässeet kanssasi reissuun!


Ravintolat

Kutsumme sinut makumatkalle Merenkurkkuun. Laske ankkurisi Saaristolaispöytäämme tai navigoi à la Carte -ravintolaamme nauttimaan kolmen ruokalajin Kuukauden menu tai Merenkurkun mehevimmät pihvit.


Kiireisemmän ruokailijan onkeen tarttuu kahvilasta helppoa ja nopeaa herkuteltavaa.

Tarjoilemallamme ruoalla on vahvat siteet lähialueelle. Arvostamme korkeaa laatua ja tuoreutta ja valitsemme tavarantoimittajamme huolellisesti.


Kaikissa ravintoloissamme on A-oikeudet. Otamme huomioon myös erityisruokavaliot. Ota rohkeasti yhteyttä aluksen henkilökuntaan, jos sinulla on kysyttävää ruokatarjonnastamme.

Toivotamme sinulle maistuvaa matkaa!


Business Lounge & Comfort Lounge

7. kannen Business Loungessa matkustat mukavasti ja työskentelet tehokkaammin. Hintaan sisältyy kahvi, tee ja sanomalehdet sekä WiFi joka on käytössä vain business matkustajille. Paikkoja on 34 ja pöydät ovat kahdelle tai neljälle hengelle.

Jos kuitenkin haluat vain ottaa iisisti ja rentoutua, varaa oma lepotuolisi 7. kannen 42-paikkaisesta Istumasalongista (Comfort Lounge). Varaa ennakkoon verkossa tai laivan infosta. Istumasalongissa voit tietysti nauttia laivan WiFi-yhteydestä koko matkan ajan.


Pet Lounge

Aurora Botnialla on oma lemmikkilounge, jossa matkustat kätevästi yhdessä nelijalkaisen ystäväsi kanssa. Tilasta on oma uloskäynti kannelle, jossa voit nauttia kävelystä ulkoilmassa. Paikan lemmikkiloungeen voi varata etukäteen oman varauksesi yhteydessä kun varaat paikan myös lemmikille.

Lasten Wasaline

Pienimmät merikarhut viihtyvät kivassa leikkihuoneessamme. Liukumäkikin löytyy!


Valittuja viinejä ympäri maailmaa

Uusittu viinivalikoima pitää sisällään valikoituja viinejä mm. Ranskasta, Italiasta, Espanjasta, Saksasta ja Uudesta-Seelannista. Tarjoamme laatuviinejä pitkistä perinteistään tunnetuilta, palkituilta tuottajilta, kuten Champagne Palmer & Co. ja Château Maucoil. Listalla on myös biodynaamisesti tuotettuja viinejä Gardan ja Pfalzin alueilta ja kulinaarisia erikoisuuksia Pyreneiden rinteiltä. Laivalla tarjoiltavat viinit täydentävät saumattomasti sesongeittain vaihtuvia menuja.


Hytit

Jos haluat rentoutua omassa rauhassasi matkan ajan, suosittelemme varaamaan tukikohdaksesi hytin. Aluksella on 29 A4-luokan hyttiä merinäköalalla, 18 B4-sisähyttiä sekä kaksi esteetöntä invalidihyttiä. Lemmikkien kanssa matkustaville on 5 hyttiä. Kaikissa hyteissä on sängyt, oma wc, suihku sekä smart-TV.


Käänteentekevä Wi-Fi

Itämeren paras nettiyhteys! Wasaline tarjoaa kaikille matkustajille ilmaisen WiFin koko matkan ajan.


Laivatiedot


Mitat: 150,0 x 26,00 x 6,10 m

GT/ DWT. 24300/ 3500

Moottorit: 4x Wärtsilä 8V31DF

Matkustajia: 800

Kaistametrit: 1500

Hyttejä: 68

Nopeus: 20 solmua

Matkustajakansia: 2

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Kartta

Tärkeää tietää

Lataa (pdf -esite)


Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.