Tallinnan perhepaketit

Lapsiperheiden iloksi Tallinnasta löytyy paljon nähtävää, koettavaa ja sopivia majoituspaketteja. Tutustu vaihtoehtoihin, Tallinnavinkkeihimme ja varaa koko perheen iloinen lomamatka.  

Lapset alle 12 v. ilmaiseksi (kun vähintään 2 aikuista matkustaa mukana)

Lapsiperheiden iloksi lapset alle 12 v. ilmaiseksi seuraavissa Tallinnan hotelleissa. Junnupatjalla: Tallink Express, Tallink Spa, Tallink City ja Pirita Spa Hotel. Lisävuoteella: Radisson Blu Sky, Go Hotel Shnelli, perhehuone, Three Crowns Residents, perhehuone. Kerrosvuoteessa: Original Sokos Hotel Viru perhehuone.

Muutama hyvä vinkki!

Sokos Hotel Viru ****

Original Sokos Hotel Viru on keskeisen sijaintinsa ja tasokkuutensa ansiosta loistava valinta perheille. Perhehuone majoittaa 3-4 henkeä, lapsille kerrossänky ja pinnasängyn käyttömahdollisuus. Myös 5. ja 6. henkilö huoneeseen mahdollisia, lisämaksusta. Buffetaamiaiset ja laivamatkat sisältyvät hintoihimme. Perhehuoneeseen sisältyy lisäksi aktiviteettiliput Tallinnan suosituimpiin perhekohteisiin mm. eläinpuistoon, kylpylään, Lentosatamaan, Tv-Torniin tai KGB-museoon (sis.1 vierailukohde per majoitusvuorokausi). Lapset alle 12 -v. perhehuoneessa ilmaiseksi kun matkassa on mukana vähintään 2 aikuista.

Varaa    Viking XPRS + Original Sokos Hotel Viru perhehuone 1 yö
Varaa    Viking XPRS + Original Sokos Hotel Viru perhehuone 3 yötä

 Lisää hyviä kaupunkilomia Tallinnaan löydät alta:

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display