Tallinnan perhepaketit

Lapsiperheiden iloksi Tallinnasta löytyy paljon nähtävää, koettavaa ja sopivia majoituspaketteja. Tutustu vaihtoehtoihin, Tallinnavinkkeihimme ja varaa koko perheen iloinen lomamatka.  

Lapset alle 12 v. ilmaiseksi 

Lapsiperheiden iloksi lapset alle 12 v. ilmaiseksi seuraavissa Tallinnan hotelleissa. Junnupatjalla: Tallink Express, Tallink Spa, Tallink City ja Pirita Spa Hotel. Lisävuoteella: Radisson Blu Sky, Go Hotel Shnelli, perhehuone, Three Crowns Residents, perhehuone. Kerrosvuoteessa: Original Sokos Hotel Viru perhehuone.

Muutama hyvä vinkki!

Sokos Hotel Viru ****

Original Sokos Hotel Viru on keskeisen sijaintinsa ja tasokkuutensa ansiosta loistava valinta perheille. Perhehuone majoittaa 3-4 henkeä, lapsille kerrossänky ja pinnasängyn käyttömahdollisuus. Myös 5. ja 6. henkilö huoneeseen mahdollisia, lisämaksusta. Buffetaamiaiset ja laivamatkat sisältyvät hintoihimme. Perhehuoneeseen sisältyy lisäksi aktiviteettiliput Tallinnan suosituimpiin perhekohteisiin mm. eläinpuistoon, kylpylään, Lentosatamaan, Tv-Torniin tai KGB-museoon (sis.1 vierailukohde per majoitusvuorokausi). Lapset alle 12 -v. perhehuoneessa ilmaiseksi.

Varaa    Viking XPRS + Original Sokos Hotel Viru perhehuone 1 yö
Varaa    Viking XPRS + Original Sokos Hotel Viru perhehuone 3 yötä

 Lisää hyviä kaupunkilomia Tallinnaan löydät alta:

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display