Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Tampereen OP Elohopeakerho

Joulumatka Tallinnaan

Joulumatka Tallinnaan

Lähtöpäivät:

Ma 29.11.2021

Matkan kesto:

2 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 255€

Joulumatka Tallinnaan

alk. 255 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Joulumatka Tallinnaan

Lähde leppoisalle joulunalusmatkalle Tallinnaan. Matkan aikana tutustutaan Valokuvamuseo Fotografiskan upeaan näyttelyyn oppaan johdolla. Lisäksi opas esittelee meille Tallinnan Kalamajan alueen, joka on yksi Tallinnan vanhimpia asuinalueita. Ilta huipentuu illalliseen ja tansseihin Kochi Aidad -ravintolassa.

Yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa

Tämä matka tehdään yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa. Mukana matkalla on Osuuspankin kerhoisäntä Markku Eklöf. Huom! Olet lämpimästi tervetullut matkalle mukaan vaikka et olisi OP Elohopeakerhon jäsen!

OP Elohopeakerhon jäsenyydellä 10€ alennusta

Tiesithän, että OP Tampereen Seudun Elohopeakerhon jäsenenä, saat tästä matkasta 10€:n alennuksen. Alennus huomioidaan matkan loppuhinnasta, kun valitset varaamopolun vaiheessa 4 ’Palvelut’ kohdan ”Olen Tampereen Seudun Osuuspankin omistaja-asiakas”. Hyödynnä etusi ja nauti elämyksistä edullisemmin!Katso kaikki OP Elohopeakerho Tampereen matkat >>Tallinnan joulutori 26.11.2021 - 2.1.2022

Odotetuin Tallinnan tapahtumista on varmasti Joulutori, joka on Raatihuoneentorin satumaisen kaunis jouluperinne. Raatihuoneentorin keskellä säihkyy kaupungin kaunein joulukuusi – perinne, joka on jatkunut jo 580 vuotta! Joulukuusen ympärille sijoitetuista myyntikojuista voi ostaa jouluisia tuotteita ja nauttia joulun herkuista. Aukiolla ja sitä ympäröivillä kaduilla järjestettävät tapahtumat ja näyttelyt lisäävät juhlatunnelmaa entisestään.  Joulutori on avoinna päivittäin 26.11.2021 - 2.1.2022 klo 12:00-19:00

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >Turvallisuus Viking Linen laivoilla

Viking Line on tehnyt runsaasti toimenpiteitä ja uudistuksia entistä turvallisemman ja väljemmän matkustamisen mahdollistamiseksi niin laivoilla kuin terminaaleissa. Viking Line on maailman ensimmäisenä varustamona saanut todistuksen siitä, että heillä on valmis hallita tartuntatauteja kuten covid-19 ja ehkäistä niiden leviämistä. Toivommekin, että ennen matkaasi tutustut Viking Linen turvallisuustoimenpiteisiin.


Matkustus Viroon ja mahdolliset karanteenivelvoitteet

Matkustukseen vaikuttaa tällä hetkellä sekä Suomen että kohdemaan viranomaisten ohjeistukset.

Jos risteilymatkasi aikana vierailet toisessa maassa, on tärkeää että tutustut ennen matkaasi ajantasaisiin viranomaisohjeistuksiin. Laivamatkustajia pyydetään myös seuraamaan tilannetta, mikäli matkustusrajoitukset tai karanteenikäytännöt muuttuvat.


* Ohjeita matkustukseen

Olemme koonneet yhdelle sivulle tärkeimpiä ohjeita, jotka on hyvä huomioida ennen matkalle lähtöä ja erityisesti matkan jälkeen Suomeen palattaessa. Tutustu koosteeseen tästä >>


* THL:n ohjeistus Suomeen palaaville matkustajille:

Tarkistathan ennen varauksen tekoa sekä ennen matkaa mahdolliset voimassa olevat karanteenivelvoitteet ja Suomeen palaamisen edellytykset (THL/Matkustaminen ja koronaviruspandemia) >>.

* Rajavartiolaitoksen ohjeet:

Suomeen saapuvia matkustajia pyydetään myös varautumaan matkustusasiakirjojen tarkistukseen Suomeen saavuttaessa. Lisätietoa Rajavartiolaitoksen sivuilta >>

* Viron viranomaisten ohjeet:

Jos käyt maissa Virossa, tarkistathan myös Viron viranomaisten antamat Covid-19 ohjeistukset sekä mahdolliset rajoitukset ja suositukset Visit Estonian sivuilta.

Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Laivamatkat kansipaikoin
  • Buffetruokailu meno- ja paluumatkalla
  • Hotelliaamiainen
  • illallinen ja tanssit 26.4.
  • Matkaohjelman mukaiset tutustumiskohteet

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka
Tallinna, A-terminaali
Helsinki Tallinna Laiva
10:30 13:30 Viking XPRS
19:30 17:00 Viking XPRS

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Bussiaikataulu

klo 05.25 TSOP/Ylöjärven konttori

klo 05.45 Nokia, Pirkkalaistien pikavuoropysäkki

klo 06.00 TSOP/K-market Pirkanpojan pysäkki

klo 06.30 Vanha Kirkko           

klo 07.00 TSOP/Lempäälän konttori –tarvittaessa Viialan SEO

Tarkista lähtöaika ja pysäkki osanottajatodistuksestasi!


Viking XPRS lähtee satamasta klo 10.30. Aloitamme laivamatkan seisovan pöydän brunssilla. Loppumatka menee mukavasti nauttien laivan ohjelmasta ja ostosmahdollisuuksista. Vaikka matkaammekin kansipaikoin, matkatavarat kulkeutuvat vaivattomasti bussin mukana. Laiva saapuu Tallinnaan klo 13.00.


Matkamme jatkuu Valokuvataiteen museoon Fotografiskaan, joka on juuriltaan tukholmalainen, kansainvälisesti tunnustettu valokuvamuseo. Se on tapaamispaikka, jossa taide, hyvä ruoka, musiikki, design ja avoin ajattelumaailma tapaavat. Teemme opastetun kierroksen näyttelyyn. Tämän jälkeen menemme majoittumaan Tallink Hotelli Cityyn. Buffet illallinen Kochi Aidad -ravintolassa klo 18.00 alkaen. Illallisen jälkeen esiintyy ravintolassa suosittu Essi Leppäkoski säestäjänsä Jussi Henttosen kanssa.

2. matkapäivä

Aamiainen hotellissa. Luovutamme huoneet ja lähdemme tutustumaan tarkemmin Tallinnan Kalamajan alueeseen. Kalamajan alue on Tallinnan vanhimpia asuinalueita, jossa kalastajat ovat asuneet perinteisesti. Alueen rakennuksia on alettu arvostaa uudelleen ja niihin on avattu mm. kauppoja, ravintoloita, museoita, toimistoita, vapaa-ajankeskuksia ym. Noblessnerin laivatehdas oli yksi 1900-luvun teollisuusjättiläisistä. Alueelle nyt on suunniteltu uuttaa ja toisenlaista tulevaisuutta. Vierasvenesatama odottaa jo tulijoita. Rautatieaseman lähellä on useita kalkkikivirakennuksia, jotka kertovat rautatien rakentamisesta ja tärkeydestä. Vanhoissa tehdasrakennuksissa on tapahtunut perusteellinen muutos. Nykyisin voi kävellä kauppakadulla, istua kahvilassa, esiintyä näyttämöllä, käydä kirpputoreilla. Kierroksen jälkeen käymme ostoksilla Balti Jaama torilla. Tämä vastikään remontoitu tori on Viron nykyaikaisin. Se yhdistää saman katon alle uskomattoman määrän erilaista tarjontaa lastenvaatteista aina katuruokaan. Torilla on myös oma supermarket, kuntosali, kampaamo, tuoreiden vihannesten myyntikojut, maan laajimmat valikoimat lihaa ja kalaa sekä tietysti kahviloita. Asematori on paikallinen keskus, jonne lähiympäristön asukkaat tulevat päivittäisille ostoksille, mutta se on myös tunnelmaltaan ainutlaatuinen käyntikohde ja nähtävyys, jossa on antiikkitavaran myyntiä ja jopa oma panimo.


Iltapäivän päätteeksi siirrymme satamaan, josta Viking XPRS –alus lähtee klo 17.00. Matkaamme kansipaikoin matkatavaroiden mennessä bussin mukana. Nautimme buffetruoan laivamatkan aikana. Helsinkiin laiva saapuu klo 19.30, jonka jälkeen lähdemme kotimatkalle. 

 

Hotellit

Laivan esittely

Viking XPRS

The Buffet

The BuffetRunsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.

Ravintolat ja kahvila

Viking XPRS:n Wine & Dine à la carte -ravintolasta saat maukkaita annoksia – sekä pieneen että isoon nälkään. Listalla on sekä klassikoita että koko joukko muita herkullisia annoksia. Ravintola Blue Delin valikoimaan kuuluu kevyitä ruokia kuten salaatteja, voileipiä ja täytettyjä panineja sekä reiluja pääruokia suoraan grillistä.

Red Rose Bar Caféssa voit aloittaa päivän nauttimalla merelle avautuvasta panoraamanäköalasta. Lapsille leikkihuone pallomerineen sekä pelihuone. Robert’s Coffee -kahvilassa tarjoillaan erilaisia kahveja aivan kuin Italiassa: espressoa, caffè lattea ja cappucinoa.

Ostokset

Merkkituotteiden merelliset hinnat ovat aina houkuttelevia ja Viking XPRS:llä ostosten tekeminen on keskeisellä sijalla. Shopping World -myymälässä on tarjolla kaikkea mahdollista, niin ranskalaisia viinejä, hajuvesiä kuin naisten ja miesten kosmetiikkaakin.
Tuliaisjuomat voit tilata jo kotisatamasta käsin. Tilaa juhlajuomat ennakkoon niin ostoksesi toimitetaan suoraan autollesi. Suosittu Pre-order eli Ennakkotilaus on kaikilla laivoillamme. Nyt voit tehdä ennakkotilauksen myös netissä kaikilla reiteillä. Helppoa ja mukavaa!

Baarit

Viking’s Inn on perinteinen ja lämpimän viihtyisä pubi – loistava paikka iloiseen seuranpitoon. Suuri valikoima oluita sekä perinteisiä pubiruokia.

Yökerho

Laivan päivä- ja yöelämän keskus on Club X. Ohjelmasta ja elävästä musiikista nautitaan aamupäivästä yön pikkutunneille saakka. Lisäksi valikoimassa on paljon erilaisia teemalähtöjä.

Lapsille

XPRS:llä on otettu hyvin huomioon myös lapsivieraat. Pikkumatruuseilla on tilaa leikkiä, pelata ja puuhata, ja laivalla pääsee tietenkin tapaamaan myös laivakissaamme Ville Vikingiä!
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Tärkeää tietää

Lataa (pdf -esite)

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.