-huippusuosittu matkakohde
-aina uutta nähtävää ja koettavaa
-kaupunkilomalla ehdit enemmän
-edullinen lähiloma
-matkat mukavasti laivalla
-lähtöjä Turusta ja Helsingistä

Kaupunkiloma Tukholma

Lomalle aina ihanaan Tukholmaan. Hengähdä mukavassa hotellissa ja nauti valitsemistasi elämyksistä. Monipuolinen Tukholma tarjoaa kaikille jotakin: Skansen ja Gröna Lund ovat lasten mieleen kun taas vanhempien aika kuluu monipuolisissa ostoskeskuksissa shoppaillen ja vanhan kaupungin mutkittelevia kujia ihastellen.

Kaupunkiloma Tukholmaan

Hengähdä sataman läheisyydessä sijaitsevassa mukavassa Scandic Hotel Ariadnessa ja nauti valitsemistasi elämyksistä. Monipuolinen Tukholma tarjoaa kaikille jotakin. Tukholma on ajankohtainen kaupunkilomakohde kaikkina vuodenaikoina, nähtävyydet ja kokemukset odottavat kaiken ikäisiä. Olitpa sitten shoppailija, herkuttelija, nautiskelija tai perhekohteiden etsijä, Tukholma tarjoaa sinulle upeita kokemuksia jokaisella visiitillä. Valitse lähtösatamaksi Helsinki tai Turku. Voit myös valita yhdistelmämatkan Helsingistä Turkuun. Huomaa myös hyvät bussiyhteystarjontamme, löydät ne parhaiten varaamon Lähtöpaikka -hausta.

Lähdöt Helsingistä tai Turusta

Hotellimatkat Tukholmaan sisältävät edestakaiset laivamatkat TallinkSiljalla Helsingistä tai Turusta iltavuorolla valitussa hyttiluokassa sekä majoituksen Scandic Ariadnessa aamiaisineen.

Lähdöt Helsingistä Turkuun

Hotellimatkat Helsingistä Turkuun sisältävät edestakaiset laivamatkat TallinkSiljalla, menomatka Helsingistä Tukholmaan ja paluumatka päivävuorolla Tukholmasta Turkuun A-hytissä, sekä majoituksen Scandic Ariadnessa.

 

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa

Cxense Display