Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Vanhankaupungin idylliä

Barcelona

Barcelona

Lähtöpäivät:

24.10.2019

Matkan kesto:

4 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Barcelona

Gastronomiaa, kuohuvaa ja kulttuuria! Välimeren rannikolla sijaitseva Barcelona on Espanjan toiseksi suurin kaupunki ja matkakohteena monipuolinen ja kiehtova. Vuorten ja meren välissä sijaitseva Katalonian sydän tarjoaa historiaa, nähtävyyksiä ja ostoksia. Toivot sitten lomaltasi trendikästä kaupunkielämää, kiehtovaa kulttuuria tai rentouttavaa rantaelämään, tämä monipuolinen kaupunki tarjoaa Sinulle niitä kaikkia.
Aivan kaupungin keskustassa on pitkät hiekkarannat ja arkkitehtuurisesti Barcelona on erittäin mielenkiintoinen kaupunki.Värikäs puisto Parc Güell sekä keskeneräiseksi jäänyt kirkko, Sagrada Familia ovat Barcelonan suosituimpia nähtävyyksiä. Nähtävyyksien lisäksi kaupungin parhaimpia puolia ovat monipuolinen ostostarjonta, herkulliset ruokapaikat, rantaelämä ja tunnelmalliset kahvilat ihmisvilinässä.


Barcelona ostokset ja nähtävyydet

Voisi sanoa, että Barcelonaan parempaa paikkaa ei olekaan, kun on kysymys ostoksista. Kaupungista löytyy niin tavarataloja, ostoskeskuksia, markkinoita, kauppahalleja, ketjuliikkeitä ja pieniä persoonallisia putiikkeja. Kulinaristit löytävät takuuvarmasti toinen toistaan maittavampia kotiinviemisiä ja kenkien ystävät eivät varmastikaan lähde ilman kenkiä Barcelonasta.Nähtävyyksistä ehdottomasti on nähtävä tietenkin Antoni Gaudin suurin ja viimeisimmäksi jäänyt työ, La Sagrada Familia.Tämän upean kirkon rakentaminen aloitettiin vuonna 1882. Barcelona on täynnä muitakin näkemisen arvoisia nähtävyyksiä, kuten Casa Batlló ja Casa Milà, Parc Güell, Port Vell ja Port Olímpic.


Montserratin vuoristo

Tällä matkalla on mahdollista osallistua kansainväliselle Montserratin-retkelle. Montserratin vuori sijaitsee 40km Barcelonasta. Luonto on muovannut veden, hiekan ja tuulen avulla vuoriston todella vaikuttavaksi näyksi, hammaslaitaiseksi nähtävyydeksi. Vuorella sijaitsee 1000-luvulla perustettu luostari, jonka munkit hoitavat edelleen koko Montserrat -vuoren toimintaa. Kirkon merkittävä tehtävä vuosien varrella on ollut säilyttää katalaanin kieli. Vuoriston suurin nähtävyys on kuitenkin itse luonto, joka hurmaa ainutlaatuisuudellaan vierailija.

Hintaan sisältyy

  • Lentomatkat Helsinki-Barcelona-Helsinki Norwegianin/Finnairin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Lentokenttäkuljetukset kohteessa (opas mukana saapumispäivänä)
  • Vanhankaupungin kävelykierros suomenkielisen oppaan johdolla
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Ajat ovat paikallista aikaa. Espanjassa kello on 1h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Norwegianilla.
Helsinki - Barcelona 13:40 - 16:35

Barcelona - Helsinki 08:00 - 13:00

Lentoaikataulu 24.10.19 lähdöllä

Ajat ovat paikallista aikaa. Espanjassa kello on 1h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla.
Helsinki - Barcelona 17:25 - 20:25

Barcelona - Helsinki 10:45 - 15:40

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone

Retki: Montserrat -vuoristo

Retki: Flamenco -ilta

Kuohuviini huoneeseen saapumispvänä

Lisämaksulliset retket

Hinta 60€ /hlö

Kuva retkestä

Montserrat -vuoristo

Puolipäiväretki Montserrat-vuorelle. Luonto on muovannut veden, hiekan ja tuulen avulla vuoriston todella vaikuttavaksi näyksi, hammaslaitaiseksi nähtävyydeksi. Vuorella sijaitsee 1000-luvulla perustettu luostari, jonka munkit hoitavat edelleen koko Montserrat -vuoren toimintaa. Kirkon merkittävä tehtävä vuosien varrella on ollut säilyttää katalaanin kieli. Vuoriston suurin nähtävyys on kuitenkin itse luonto, joka hurmaa ainutlaatuisuudellaan vierailija. Retki on kansainvälinen (englanniksi). Retkipäivä on lauantai. Lähtö Carrer de Balmes -pysäkiltä klo 9:15, johon retki myös päättyy n. klo 14:45.

Hinta 50€ /hlö

Kuva retkestä

Flamenco-ilta

Nauti espanjalaisesta musiikki- ja tanssiesityksestä perinteikkäässä Tablao el Cordobesissa (La Rambla 35). Flamenco on Andalusiassa kehittynyt espanjalainen musiikki- ja tanssilaji, jossa käytettävät upeat asut ja rytminen musiikki vievät katselijan espanjalaisen kulttuurin historiaan.
Retki on kansainvälinen (englanniksi). Esitys on perjantaina klo 21:00 (kesto 1h). Paikalla tulee olla 15min. ennen esityksen alkua. Omatoiminen siirtyminen Tablao el Corbesiin.

Asiakkaat suosittelevat

Onneksi oli myös omaa aikaa, koska kaupungilla on paljon tarjottavaa.

Ihana, kun kaupunkiloman lisäksi sai käydä rannallakin.

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Barcelona

Norwegianin lento lähtee Helsingistä klo 13:40 Barcelonaa (24.10.-lähdöllä klo 17:25/Finnair), jonne saavumme klo 16:35 (Finnair klo 20:25) paikallista aikaa. Suomenkielinen paikallisopas on ryhmää vastassa Barcelonan lentokentällä. Opas kertoo käytännön asioista sekä yleistä tietoa Barcelonasta. Majoittuminen hotelliin Barcelonan keskustassa. Loppuilta omaa aikaa.

2. matkapäivä, Barcelona tai lisämaksullinen retki

Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen teemme aamupäivällä opastetun vanhankaupungin kävelykierroksen suomenkielisen oppaan johdolla. Näemme vanhankaupungin tunnetuimpia nähtävyyksiä. Kierroksen kesto n. 2,5h. Kierroksen jälkeen omaa aikaa tutustua kaupunkiin.

Illalla voit osallistua lisämaksulliselle Flamenco-ilta –retkelle. Nauti espanjalaisesta musiikki-ja tanssiesityksestä perinteikkäässä Tablao el Cordobesissa (La Rambla 35). Flamenco on Andalusiassa kehittynyt espanjalainen musiikki- ja tanssilaji, jossa käytettävät upeat asut ja rytminen musiikki vievät katselijan espanjalaisen kulttuurin historiaan. Retki on kansainvälinen (englanniksi). Esitys on lauantaina klo 21:00 (kesto 1h). Omatoiminen siirtyminen Tablao el Corbesiin.

3. matkapäivä, Barcelona tai lisämaksullinen retki

Aamiainen hotellissa. Omatoiminen päivä Barcelonassa. Barcelonassa on paljon nähtävää ja koettavaa; tutustu upeaan Sagrada Familian kirkkoon, Paseo de Gracian kadun varrella oleviin rakennuksiin, kauppahalliin ja Ramblan kävelykatuun.

Barcelonassa on lukuisia tapas-paikkoja ja ravintoloita, joissa saat kokea uusia makunautintoja. Shoppalijalle kaupunki tarjoaa lukuisia pikkuputiikkeja ja pitkiä ostoskatuja.

Voit myös osallistua lisämaksulliselle puolipäiväretkelle Montserrat-vuorelle. Luonto on muovannut veden, hiekan ja tuulen avulla vuoriston todella vaikuttavaksi näyksi, hammaslaitaiseksi nähtävyydeksi. Vuorella sijaitsee 1000-luvulla perustettu luostari, jonka munkit hoitavat edelleen koko Montserrat -vuoren toimintaa. Kirkon merkittävä tehtävä vuosien varrella on ollut säilyttää katalaanin kieli. Vuoriston suurin nähtävyys on kuitenkin itse luonto, joka hurmaa ainutlaatuisuudellaan vierailija. Retki on kansainvälinen (englanniksi). Lähtö klo 9:15, paluu noin klo 14:45.

4. matkapäivä, Barcelona – Helsinki

Aikainen lähtö hotellilta kohti lentokenttää (ilman opasta). Norwegianin lento lähtee klo 8:00 (24.10.-lähdöllä klo 10:45/Finnair) kohti Helsinkiä, jonne saavumme klo 13:00 (Finnair klo 15:40).

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.