Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakorttikauppa Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Vanhankaupungin idylliä

Dubrovnik

Dubrovnik

Lähtöpäivät:

1.4.2019

Matkan kesto:

5 päivää

Matkan esittely

Dubrovnik

Turkoosi meri ja kiehtova vanhakaupunki houkuttelevat matkailijoita seikkailemaan Adrianmeren rannalla Kroatiassa sijaitsevaan Dubrovnikiin. Punaiset tiilikatot ja kapeaakin kapeammat kujat luovat mainiot puitteet historialliselle kaupunkiseikkailulle Kroatiassa. Dubrovnik on erityisen tunnettu paitsi vanhasta kaupungista, myös turkoosina välkehtivästä merivedestä ja läheisistä pikkusaarista. Kaupunki tarjoaa kävijöille paljon kulttuuritapahtumia ja mahdollisuuksia kokeilla erilaisia vesiaktiviteetteja.

Tutustu Dubrovnikiin nousemalla vanhan kaupungin muureille, josta näet kaupungin ylhäältä käsin. Noin kahden kilometrin mittaiset muurit kiertävät koko vanhan kaupungin ja antavat hyvän yleiskuvan kaupungista. Muureilla käveleminen on hyvin suosittua ajanvietettä ja reitille osuu useita pieniä kahviloita, joissa voi istahtaa hetkeksi lepäämään.


Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.

Hintaan sisältyy

  • Lennot Helsinki-Dubrovnik-Helsinki Finnairin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Lentokenttäkuljetukset
  • Dubrovnikin kaupunkivero

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Lentoaikataulu / Finnair
Ajat ovat paikallista aikaa. Kroatiassa kello on tunnin vähemmän kuin Suomessa.
Helsinki - Dubrovnik 08:25 - 10:25

Dubrovnik - Helsinki 11:20 - 15:20

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki – Dubrovnik

Finnairin lento lähtee Helsingistä klo 08:25 kohti Dubrovnikia, jonne saavumme klo 10:25 paikallista aikaa. Paikallisbussi on lentokentällä vastassa, bussin ikkunassa Matkapojat-kyltti. Kuljetus lentokentältä hotellille. Hotellihuoneen saa käyttöön klo 15:00 mennessä. Matkatavarat voi jättää päivän ajaksi hotellille säilytykseen.

2. matkapäivä, Dubrovnik

Aamiainen hotellissa, omatoiminen päivä Dubrovnikissa. Tutusta Dubrovnikin vanhaankaupunkiin, joka on säilynyt varsin hyvin ja vuoden 1667 suuresta maanjäristyksestä huolimatta alueella on lukuisia historiallisia nähtävyyksiä. Vanhassakaupungissa kannattaa vierailla ainakin renessanssi-, barokki- ja goottilaiskirkoissa sekä esimerkiksi tunnelmallisessa vanhassa satamassa, Euroopan vanhimmassa yhä toiminnassa olevassa apteekissa sekä Dubrovnikin komeassa katedraalissa.

3. matkapäivä, Dubrovnik

Aamiainen hotellissa, omatoiminen päivä Dubrovnikissa. Tutustu esim.  Lokrumin saareen, joka sijaitsee Dubrovnikin kaupungin edustalla, reilun puolen kilometrin päässä rannasta. Vehreällä saarella on useita rantoja sekä runsaasti kasvillisuutta. Kun haluat paeta Dubrovnikin hektistä kaupunkitunnelmaa, tarjoavat kapeat metsäpolut rauhallisen vaihtoehdon. Lokrumin saarelle on varsin helppoa kulkea Dubrovnikista, sillä laivamatka kestää vain noin kymmenen minuuttia.

4. matkapäivä, Dubrovnik

Aamiainen hotellissa, omatoiminen päivä Dubrovnikissa.

5. matkapäivä, Dubrovnik - Helsinki

Aikainen aamiainen hotellissa ja kuljetus lentokentälle, josta Finnairin lento kohti Helsinkiä lähtee klo 11:20. Helsinkiin saavumme klo 15:20.

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Cxense Display