Merellinen Klaipeda, Riika ja Jurmala 5pv

Tutustumme matkamme aluksi Latvian pääkaupunkiin Riikaan, jonka jälkeen saavumme satamakaupunkiin Klaipedaan, Liettuan suosituimpaan lomakohteeseen. Matkan ehdottomia kohokohtia ovat Palangan ja Nidan rantakaupungit sekä vierailu Kuurin kynnäksellä. Tutustumme myös Latvian Rivieraan - Jurmalaan.

Riika, Klaipeda, Palanga, Nida, Jurmala

Länsi-Liettuan kiertomatka tarjoaa sinulle mahdollisuuden vierailla neljässä kiehtovassa kaupungissa. Ensimmäinen kohteemme on Riika, joka on sekä historiallinen nähtävyys, että moderni ja dynaaminen Latvian pääkaupunki.

Tämän jälkeen matkamme jatku kohti Liettuan keskiaikaista satamakaupunkia Klaipedaa kohti, joka on täynnä nähtävyyksiä ja upeita ravintoloita, eikä sitä turhaan tituleerata Liettuan suosituimmaksi lomakohteeksi. Kaunis Palangan rantakaupunki on kuuluisa 30 km pitkästä hiekkarannastaan. Matkalla vierailemme myös pienessä Nidan kaupungissa, jossa pääset kokemaan entisen kalastajakylän aidon tunnelman. Matkan ehdottomia kohokohtia on vierailu luonnonihme Kuurin kyntäällä. Matkan viimeinen kaupunki on Jurmala, joka tunnetaan pitkästä rannastaan ja pitsihuviloistaan.

Matkalla suomalainen bussi Tallinnan satamasta alkaen. 

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa

Cxense Display