Karibian risteilyt Miamista 13-14pv

Karibialla voit tutustua toinen toistaan kauniimpiin kohteisiin ja maistella paikallisia herkkuja. Costa Deliziosan vierailukohteita ovat mm. Bahamasaaret, Caymansaaret, Jamaika, Honduras ja Meksiko. Karibia on oiva paikka rentoutumiseen; paikallisten rento ja iloinen elämänasenne tarttuu!

Costa Deliziosa

Costa Deliziosa on korkealaatuinen ja tyylikkäästi muotoiltu loistoristeilijä. Aluksen vahvuus piilee monipuolisuudessa: erityylisiä baareja ja ravintoloita löytyy jokaiseen makuun, myös viihdetarjonta on skaalaltaan vähintään yhtä laaja. Deliziosan erikoisuuksia aktiviteettien saralla ovat muun muassa 4D-elokuvateatteri, formula 1 –simulaattori, golfsimulaattori ja ulkoilmaputtausviheriö. Lisäksi vieraita ihastuttavat hyttien taso ja upea palvelu, jotka ovat huippuluokkaa kaikilla Costan aluksilla. Matkustitpa missä porukassa tahansa, Deliziosa vangitsee valovoimaisuudellaan jokaisen.

Risteilyreitit

Risteilyiden vierailukohteet vaihtelevat lähtöpäivän mukaan. Valittavanasi on useampi erilainen reittivaihtoehto. Tutustu vaihtoehtoihin ja valitse itsellesi mieluisin reitti. Käyntikohteina ovat lähtöpäivästä riippuen mm. Bahamasaaret, Caymansaaret, Turks- ja Caicossaaret, Dominikaaninen Tasavalta, Jamaika, Honduras ja Meksiko.

All inclusive -risteily ja suomenkieliset retket

Matkapaketin hintaan sisältyy täysihoito laivalla, mukana kaikki ateriat sekä virvoitus- ja alkoholijuomat. Miamissa sekä risteilyllä mukana laivayhtiön suomenkielinen opas koko matkan ajan. Lisämaksusta tarjolla myös suomenkielisiä retkiä tutustumiskohteissa! Retket voi varata etukäteen kauttamme, maksu laivalla käteisellä euroissa. Retkitarjonta vaihtelee lähtöpäivästä ja vierailukohteista riippuen. Tutustu retkiin tarkemmin sivun oikeasta laidasta.

Miami Beach

Matkoillamme ehdit yöpymään 1-2 yötä myös Miamissa! Miami Beachin Collins ja Washington Avenuella sekä Lincoln Roadin kävelykadulla on monia mukavia myymälöitä. Amerikkalaisen tavan mukaan kaupat ovat auki pitkälle iltaan, joten ostosten tekoon voi käyttää päivän kuumimpien tuntien lisäksi myös illan hämyisiä hetkiä. Aikaa ostosten tekoon tarvitaankin, mikäli aikoo koluta kaikki mahdolliset kaupat vaaterekkeineen, elektronisine vempeleineen ja matkamuistoineen.

Matkavaihtoehdot:
Lähtö 1.1.2019 / risteily ja 1 yö Miamissa, 13 pv / TARJOUS! 2599,-/hlö

Lähtö 10.1.2019 / risteily ja 2 yötä Miamissa, 14 pv
=> kysy lisäpaikkoja myyntipalvelustamme p. 010 2323200!

Lähtö 9.2.2019 / risteily ja 2 yötä Miamissa, 14 pv
=> kysy lisäpaikkoja myyntipalvelustamme p. 010 2323200!

Huom! Risteilyiden vierailukohteet vaihtelevat lähtöpäivän mukaan.
Tutustu tarkempiin matkaohjelmiin sivun oikeasta laidasta.

 

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display